Bu Nasıl Açıklanır ki????

andean

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
1.214
319
123
Antalya
arkadaşlar ablamın 5 gün önce kan testinde hamile olduğunu öğrendik. çok sevindik. çünkü 2. bebeğini uzun zamandır istiyordu ama olmuyordu. kan değeri 143 çıkmıştı. neyse ertesi günü elinde kalan gebelik testini yaptığında testin diğer günlere göre daha silik olduğunu gördü. benim aklıma kimyasal gebelik geldi. her ihtimali düşünelim dedim ama ablam bir türlü kabul etmedi ben hamileyim biliyorum diye diretti. tekrar kan vermesi için ikna ettik. bu kan testinden 4 gün sonra yine kan verdi ve sonucu 217 çıktı. 143 olan değeri 4 gün sonra 217 çıkması çok az yükselme olduğunu gösteriyor. nedense doktoru çok iyi yükselmiş sen hamilesin demiş göndermiş ablamı.. biz annemle ikimiz ablama nedense anlatamıyoruz üstüne bize kızıyor.. ben mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdiğim için bu konuda onun sonradan üzülmemesini istiyorum ama anlatamıyoruz hiç bir şekilde.. Allah korusun dış gebelik ihtimalini bile düşünemiyoruz.
Sizce ne yapmalıyız?​

yapılan idrar testlerinde bazıları silik bazıları daha koyu çıkar(marka aynı olmasına rağmen) bende bu gebeliğimde yaşadım.. eğer kan değerinde yükselme varsa o kadarda üstüne varmayın...doktoru ilk sonucunada mutlaka bakmıştır eğer yükselmeyi iyi bulduysa vardır bir bildiği...buradan bir arkadaşımızında değeri yüksekti 2gün sonraki kontrolünde ilk değeri ile hemen hemen aynı çıkmıştı ve doktoru gebeliğinin ya dış yada kimyasal olabileceğini söylemişti,şuan çok sağlıklı ilerleyen bir gebeliği var maşallah...biraz daha zamana bırakın,biliyorsunuz ki annenin moralide çok önemlii..Rabbim kötü şeyler yaşatmasın inşallah bebeği tutmuştur ve 2.kez anne olmayı nasip etsin...

canım ablam dün adet görmeye başlamış artık. doktoru adetinin 3. günü çağırmış muayene için. sanırım kimyasal gebelik geçiriyor..

canım ablam dün adet görmeye başlamış artık. doktoru adetinin 3. günü çağırmış muayene için. sanırım kimyasal gebelik geçiriyor..

sağlık olsun Rabbim tez zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…