• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl aile ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
Eski konularımı okuyanlar bilir...Ailemle olan sorunlarım bende büyük yaralar açtı...bir türlü mutlu olamıyorum...
hep aklımda acaba şöyle derlerse ne yaparım böyle derlerse yine filan diye her an bir senaryo kurup kendimi nasıl savunacağımı hayal ediyorum..
bundan kendimi alamıyorum bir bakıyorum öfke dolmuşum buda beni yoruyor yaşadığım andan zevk alamaz oldum neşeli mutlu güvende huzurlu değilim halbuki evimde mutluyum :(.
geçen yeğenimin resmini face de gördüm özledim aradım kız kardeşimi, kız kardeşim ailemin yanındaydı bu hafta babamın para istediğini biliyor onun eşinden de istemiş bu duruma karşı çok kızgın olduğumu biliyor kız kardeşim
kaç gündür aramıyordum babamı annemi mesafe koymuştum araya
kız kardeşim babam aramış açmamışsın dedi evet kontörüm yoktu diye yalan söyledim
kız kardeşim gülerek dur babanı veriyom telefona dedi verdi konuştum gönülsüzce derken yine para istedi benden
eeehhh yeter be bıktım ilgilenmiyorum dedim kapattım suratına telefonu..
kız kardeşim çok eğlendi güldüğünü duydum..
kız kardeşim doğumuma gelecekmiş kim bilir ne hinlikler düşünüyor düğünümde yaptıklarını hatırlayınca iyice işkillendim kesin bir planı var diye mesaj attım gelme doğumuma dedim inanamadı gelme istemiyorum dedim küstü..
en azından kız kardeşim gelmeyecek gelmesinde zaten...yani düşünmekte haksız değilim hep bana zarar verecekler diye korkuyorum..
sizce ne yapayım zihnimi temizlemek için???
nasıl relx ve sakin olabilirim ki???
ben abartıyormuyum sizce??
size anlattıklarım tümüyle gerçek yalan abartı yok..
nasıl kurtulucam onları düşünmekten tedirgin olmaktan??
hep savunmadayım hep bir hazır olda
ama haksız da değilim para vermem yok dedim gene istiyor isteyecek de biliyorum..
eşim de ister ister sıkılırlar diyor...
ben zihnimden onları silmek umursamamak hiçç takmamak istiyorum bu nasıl olur???

Eski konularımı okuyanlar bilir...Ailemle olan sorunlarım bende büyük yaralar açtı...bir türlü mutlu olamıyorum...
hep aklımda acaba şöyle derlerse ne yaparım böyle derlerse yine filan diye her an bir senaryo kurup kendimi nasıl savunacağımı hayal ediyorum..
bundan kendimi alamıyorum bir bakıyorum öfke dolmuşum buda beni yoruyor yaşadığım andan zevk alamaz oldum neşeli mutlu güvende huzurlu değilim halbuki evimde mutluyum :(.
geçen yeğenimin resmini face de gördüm özledim aradım kız kardeşimi, kız kardeşim ailemin yanındaydı bu hafta babamın para istediğini biliyor onun eşinden de istemiş bu duruma karşı çok kızgın olduğumu biliyor kız kardeşim
kaç gündür aramıyordum babamı annemi mesafe koymuştum araya
kız kardeşim babam aramış açmamışsın dedi evet kontörüm yoktu diye yalan söyledim
kız kardeşim gülerek dur babanı veriyom telefona dedi verdi konuştum gönülsüzce derken yine para istedi benden
eeehhh yeter be bıktım ilgilenmiyorum dedim kapattım suratına telefonu..
kız kardeşim çok eğlendi güldüğünü duydum..
kız kardeşim doğumuma gelecekmiş kim bilir ne hinlikler düşünüyor düğünümde yaptıklarını hatırlayınca iyice işkillendim kesin bir planı var diye mesaj attım gelme doğumuma dedim inanamadı gelme istemiyorum dedim küstü..
en azından kız kardeşim gelmeyecek gelmesinde zaten...yani düşünmekte haksız değilim hep bana zarar verecekler diye korkuyorum..
sizce ne yapayım zihnimi temizlemek için???
nasıl relx ve sakin olabilirim ki???
ben abartıyormuyum sizce??
size anlattıklarım tümüyle gerçek yalan abartı yok..
nasıl kurtulucam onları düşünmekten tedirgin olmaktan??
hep savunmadayım hep bir hazır olda
ama haksız da değilim para vermem yok dedim gene istiyor isteyecek de biliyorum..
eşim de ister ister sıkılırlar diyor...
ben zihnimden onları silmek umursamamak hiçç takmamak istiyorum bu nasıl olur???

pek bişey anlamadım

babanızmı para istiyor sizden onamı kızdınız
kız kardesiniz niye gelmesin.

diger konumda yazmistim.ozetleyecek olursam abimin alkol problemi var issiz ve evli.abim cok savurgan benim bildigim 4 tane dokunmatik tel.kocaman bir fotograf makinasi 2 pc si var.daha saymadigim neler neler anlamaniz icin kisaca..babam ben evlenirken bir tava aldi sadece param yok diye ama abime ve esine bir suru sey yatak odalari aldi.babam bana taktigi bilzigi geri istedi.su an cok borcu var abimin borclari banamda hep para istiyor benden ve diger damadindan.odemiyorda hep laf cakiyor .en son diyalogumuz soyle..
bu arada gebeyim
babam : ne yaptiniz bu gun
Nio: hiccc bebege birseyler aldik
babam:iyi yeniyor mu para
nio: offffff

diger konumda yazmistim.ozetleyecek olursam abimin alkol problemi var issiz ve evli.abim cok savurgan benim bildigim 4 tane dokunmatik tel.kocaman bir fotograf makinasi 2 pc si var.daha saymadigim neler neler anlamaniz icin kisaca..babam ben evlenirken bir tava aldi sadece param yok diye ama abime ve esine bir suru sey yatak odalari aldi.babam bana taktigi bilzigi geri istedi.su an cok borcu var abimin borclari banamda hep para istiyor benden ve diger damadindan.odemiyorda hep laf cakiyor .en son diyalogumuz soyle..
bu arada gebeyim
babam : ne yaptiniz bu gun
Nio: hiccc bebege birseyler aldik
babam:iyi yeniyor mu para
nio: offffff

durumunuz çokmu iyi..

bunda kafaya takacak ne var kendinizi bebeğinizi üzmeyin lütfen
verebiliyorsanız içinizden geliyorsa verin yoksada veremem yok deyin bitsin

durumunuz çokmu iyi..

bunda kafaya takacak ne var kendinizi bebeğinizi üzmeyin lütfen
verebiliyorsanız içinizden geliyorsa verin yoksada veremem yok deyin bitsin

icimden asla gelmiyor.neden vereyim? hic bir sorunu yokken calismayan abime?? durumum kendimizce yeterli cok suku.anlamadiniz uzun uzun anlatmadim.uzun hikaye.ben hayirsiz evlatmiyim konumu okuabilirsiniz o zamanda ayni fikirde olurmusunuz bilmiyorum

siz beni yanlış anladınız
konunuzu okurum ama demek istediğim siz zaten bir aile olmuşsunuz
eşinize bebeğinize bakın üzülüyorsanız da görüşmeyin ailenizle
anlatabildimmi bilmiyorum

siz beni yanlış anladınız
konunuzu okurum ama demek istediğim siz zaten bir aile olmuşsunuz
eşinize bebeğinize bakın üzülüyorsanız da görüşmeyin ailenizle
anlatabildimmi bilmiyorum

yok.anladim.hani demek istedigim haksizmiyim gercekten.beynim oyle yikanmis ki hayirsiz lafi icime ok gibi oturdu.o nedenle konumu oku sence haksizmiyim dedim yani fikrini gercek anlamda merak ettim

Back
X