• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl arkadaş ne yapmalıyım akıl verin kızlar???

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
3 aydır sevgilim var. aramızı samimi kız arkadaşlarım yaptı. sevgilimin daha önceden samimi kız arkadaşları varmış. ama biz çıkmaya başladıktan sonra onlarla ilişkiyi kesti. ama aramızı yapan kızlarla samimiyetini sürdürdü benim yakın arkadaşlarımdı çünkü

son zamanlarda bu kızlarda kıskançlık başladı hareketleri değişti sanki. sevgilimde farketti. sonra bir tanesi olmuycak bişey dedi. diğeri de beni aramıyor sormuyor sevgilimi arıyordu o dönemde. ben de konuştum dedim bir kızla bir erkek samimi olmamalıymış dedim. arkadaşımda bana hak verdikonuşma esnasında. bana dedi ki sevgilimden için o beni aramasa ben hayatta aramam onu bak o yazdı bana görüşelim buluşalım diye. tabi ben şok çünkü sevglim o aradı beni diyor..

neyse biz sevgilimle konuştuk ve arkadaşımı aradım dedim olmuycak şeyler söylendi dedim. söylediği bir sürü şey var sevgilim mutluyuz diyormmuş o da diyor muş ki 40 yıllık sevgililerde ayrılıyo.. benim dedikodumu yapıyormuş sevgilime. neyse bu bagırdı cagırdı lanet olsun sizi tanıştırdıgım güne dedi. çirkinleşti çok.

sonra sevgilimi arıyor ona yazıyor özledim diyormuş. sevgilim diyoki çok şaşırdım öyle de bir diyo ki sen bile öyle özledim demedin. sevgilim lafına bakın... beni hiç aramıyo sormuyo ki o gün bana demişti ki sevgilimden için zaten o benim umrumda değil. benle senin için samimi olmuş ben onu silerim. aynen böyle söyledi. sonrada sevgilimi arıyor soruyor.

çok komik insanları anlamıyorum gerçekten. ben bu kıza napıcam barışmak kesinlikle istemiyorum. bu insan beni 10 senelik arkadaşım sevgilimi ise 5 aydır tanıyo dşünün. ama ailecekte tanışıyoruz. nasıl bir yol izlemeliyim?

sevgilin ya onunla konuşmasın yada seninle ne öyle laf taşıyor aaa

sevgilimi uyardım konuşmanı istemiyorum dedim. sevgilim bişey yapmıyor. arkadaşım yazıyo arıyo.

kız arkadaşını da uyar ..rahatsız oluorum de ..
Erkek arkadaşın numarasını değiştirsin,cevap vermesin ..

3 aydır sevgilim var. aramızı samimi kız arkadaşlarım yaptı. sevgilimin daha önceden samimi kız arkadaşları varmış. ama biz çıkmaya başladıktan sonra onlarla ilişkiyi kesti. ama aramızı yapan kızlarla samimiyetini sürdürdü benim yakın arkadaşlarımdı çünkü

son zamanlarda bu kızlarda kıskançlık başladı hareketleri değişti sanki. sevgilimde farketti. sonra bir tanesi olmuycak bişey dedi. diğeri de beni aramıyor sormuyor sevgilimi arıyordu o dönemde. ben de konuştum dedim bir kızla bir erkek samimi olmamalıymış dedim. arkadaşımda bana hak verdikonuşma esnasında. bana dedi ki sevgilimden için o beni aramasa ben hayatta aramam onu bak o yazdı bana görüşelim buluşalım diye. tabi ben şok çünkü sevglim o aradı beni diyor..

neyse biz sevgilimle konuştuk ve arkadaşımı aradım dedim olmuycak şeyler söylendi dedim. söylediği bir sürü şey var sevgilim mutluyuz diyormmuş o da diyor muş ki 40 yıllık sevgililerde ayrılıyo.. benim dedikodumu yapıyormuş sevgilime. neyse bu bagırdı cagırdı lanet olsun sizi tanıştırdıgım güne dedi. çirkinleşti çok.

sonra sevgilimi arıyor ona yazıyor özledim diyormuş. sevgilim diyoki çok şaşırdım öyle de bir diyo ki sen bile öyle özledim demedin. sevgilim lafına bakın... beni hiç aramıyo sormuyo ki o gün bana demişti ki sevgilimden için zaten o benim umrumda değil. benle senin için samimi olmuş ben onu silerim. aynen böyle söyledi. sonrada sevgilimi arıyor soruyor.

çok komik insanları anlamıyorum gerçekten. ben bu kıza napıcam barışmak kesinlikle istemiyorum. bu insan beni 10 senelik arkadaşım sevgilimi ise 5 aydır tanıyo dşünün. ama ailecekte tanışıyoruz. nasıl bir yol izlemeliyim?
bence arkadaşınla mesafe koy o kesin de, sevgilin de laf taşımasın yani ne o?kıza kesin bir dille rahatsız olduğunu bildirsin bence

Sevgilin acik kapi birakmasa o da aramaz. Afedersin ama sevgilinde az degil yani. Kiza su saatten snra bisey deme. Sevgiline de konusma die. O da hala konusmaya devam ederse onunla da iliskini bitir. Net.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte bu yüzden bu birilerinin arasını yapma, tanıştırılma gibi olayları hiç sevmiyorum. :ssz:

bence arkadaşınla mesafe koy o kesin de, sevgilin de laf taşımasın yani ne o?kıza kesin bir dille rahatsız olduğunu bildirsin bence

evet sevgilimle açık ve net konuşcam bu konuyu. kızı da anlamadım kaç senelik arkadaşım yaptıklarına bak. ben şu an kıskanc kız durumundayım. sevgilimi kıskanmışm arkadaşından...

Sevgilin acik kapi birakmasa o da aramaz. Afedersin ama sevgilinde az degil yani. Kiza su saatten snra bisey deme. Sevgiline de konusma die. O da hala konusmaya devam ederse onunla da iliskini bitir. Net.

sevgilim açık kapı bırakıyor kesinlikle az değil ben ona da dedim sende suçlusun diye kabul ediyo o da. sadece aramızı yaptığı için diyo senin arkadaşın olduğu için samimi oldum diyo.

şimdi de ailecek tanıştımız için tüm gemileri yakma diyo. ama evet sevgilimin bu konudaki tutumuda hoşuma gitmiyo.

kız benle konuşmadıkça ben konuşmam zaten

evet sevgilimle açık ve net konuşcam bu konuyu. kızı da anlamadım kaç senelik arkadaşım yaptıklarına bak. ben şu an kıskanc kız durumundayım. sevgilimi kıskanmışm arkadaşından...

insan şaşırıyo gerçekten, sanki her şey normal de sen durup dururken kıskanıyosun süsü veriyolar.

sevgilim açık kapı bırakıyor kesinlikle az değil ben ona da dedim sende suçlusun diye kabul ediyo o da. sadece aramızı yaptığı için diyo senin arkadaşın olduğu için samimi oldum diyo.

şimdi de ailecek tanıştımız için tüm gemileri yakma diyo. ama evet sevgilimin bu konudaki tutumuda hoşuma gitmiyo.

kız benle konuşmadıkça ben konuşmam zaten

Kiz gelip senden ozur dilerse konus o zaman. Sonucta gercekten arkadasin olsa sevgilini yoldan cikarmaya calismazdi. Ikiside esit derecede hatali. Gelirse arkadasinla konus, samimiyetini falan anlarsin zaten. Ama olaylara disaridan bakmak butunu gormeni saglar. Sakince olayi akisina birak, 1-2gune olayi cozersin zaten.

Kesinlikle.mesafeni koy. Bugun bunu yapan arkadasin yarin Allh korusun kocana goz koyar.ayrica bundan sonra xaten sen nsl ona guveneceksin.

Bence bu kızı hayatından komple çıkartmalısın.destek olacağına gördüğüm kadarıyla köstek oluyor.. Ailece tanışıyor olabilir ama sizinle erkek arkadaşınızın tanışmasına sebep olmuş ama bir süre sonra ilişkinizi hazmedememeye başlamış gördüğüm kadarıyla..

sevgilinize aşık olsa neden sizin aranızı yapsın ki? bence siz çok kıskanç davranıyorsunuz. sırf bir ilişkiye başladınız diye sevgiliniz çok yakın arkadaşlarını hayatından çıkartmış sonra bir de üstüne sizin yakın arkadaşlarınızı da hayatından çıkartmasını istiyorsunuz. bir gün sevgilinizle ayrıldğınızda da ortada arkadaşsız kalıp ne kadar yalnız olduğunuza ağlarsınız. benim en yakın arkadaşım gelip bir kızla erkek bu kadar yakın olmaz deyip beni sevgilisinden kıskandığını belirtse hemen arkadaşlığımı keserdim onunla. 10 yıllık arkadaşınızdan şüpheleniyorsunuz ve güvenmiyorsunuz ama 5 aylık bir erkeğe güveniyorsunuz.. açıkçası bana çok garip geldi. herkesi kaybedecek gibi duruyorsunuz, aşk gözünüzü kör etmesin. dostluklar çok önemlidir.

arkadaşınız da biraz çirkefleşerek ayıp etmiş ama ben asıl suçu sevgilinde gördüm. sana gelip arkadaşının lafını taşıyor dedikodusunu yapıyorsa , arkadaşına da senin lafını taşıyıp dedikodunu yapıyordur.

Son düzenleme:
Bana sevgiliniz pek masum gelmedi . 'bana sen bile böyle özledim demedin ' demiş bu ne demek ya bu laftan sonra ikisininde burnundan getirirdim .
Ya anlamıyorum ben mi çok safım kimsenin sevgilisini ne ararım nede özledim falan derim .
İnsanlardan uzak durmak ne kadar güzel bir şey böylelerini gördükçe .
Yakın ilişkiler kuruyorsunuz sonra böyle içinden çıkılmaz haller alıyor mesafe şart .

Back
X