Kızlar size çok saçma gelecek bliyorum çünkü bencede saçma ama bu nasıl bi takinti bendeki bnde bilmiyorum şöyle basliyayim hayatimda görüştüğüm insanlar oldu ama sonu kötü bitti hep demekki böylesi hayirliymis ayri mesele ama ben artik çok yoroldum
son gorustugum insan soze bigun kala olmaz dedi ayrildiktan bi hafta sonrada nisanlandi evet cok cok zor bi surecti burdada paylasmistim ama atlattim zorda olsa hatta iyki olmamis diyorum.bidaha boyle birini sevemem yeniden ask mi derken bu olaydan 7 ay sonra falan biri cikti karsima calistigim isyerinde tanistik ayni yerde calismiyoruzda yani oda memur iste once bu kisiye cok sinir olmustum o geldikce kacicagim geliyodu htta hep bi trtisma icindeydik ama ne olduysa armizda bi etkilesim oldu anlamadik ikimizde facden msj atti derken konusmya basladik ve numaralarimizi verdik aslinda bana hic uymayan yonleri cok fazla hatta ilk gun konustuk sonra iy bn bunla konusmam falan dedim ama ilerledi iste dedigim gibi olmadi cok degil toplasan bi hafta konusmadik adina ask demem dogru olmaz belki ama ben ondan asiri hoslandim
beni konusmya cok ikna etti bi kere bulustuk yaninda cok mutlu oldum zaman nasil gecti anlamadim bile ben ciddi bi iliskiye baslicagmizi dusundum ama oyle degilms bana dediki benle ilgili sakın hayal kurma ben evlenmek falan dusunmuyorum halbuki ben ona ilk gun niyetini sordugumda bunu gizledi eve davet etti beni bense bunu asla kabul etmedim cunku sonu gelmiycek ti bunu kendide soyledi kisacasi isine geliyosa dedi ben sadece vakit gecircegim gezip tozcagim birini ariyorum dedi evlenmek ona cok uzakmis ama ben buna asla inanmiyorum bunu diyenleri cok gordum cok kisa bi zaman sonra evleniyo bunu diyenler bnde bunu kaldiramiycagmi bildigim icin onu birakmak zorunda kaldim onunda isine geldi cunku o evine gidip gelen heran gezip tozcagi birini ariyodu boylesi senin icin daha iy olur dedi ve bitti asil sorunsa simdi heran aklimda ve surekli onu takip ediyorum facden whatsaptan kafayi yiycem artik ben adamin umrunda bile degilim bide benim halime bakin kizlar