Bu Nasıl Bir Acı?

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Merhaba kızlar okadar kötüyümki anlatamam 3 gündür kendimde değilim..Perşembe günü doktora gittim.Doktor kalp atışını duyamıyorum bebeğide göremedim kese var dedi..Pazartesi gel ne olucağına karar veririz gene aynı şey olursa kürtaj dedi..Bebeğim çok küçüktü ama okadar alışmışımki ona..Nasıl bir acıdır bu.Hiç bişeye benzemiyor.Daha gençsiniz olur diyolar.Ama bu tarifi imkansız bşey.Doktordan eve gelene kadar eşimle konuşamadık.Sadece kapıda girince ikimizinde hıçkırarak ağladını biliyorum..Ona belli etmesemde içim çok acıyo :( Pzt doktora gidicem.Gözükmezse alıcaz.Başna böyle oolay gelen arkadaşlar yardım etsin bana..Nasıl teselli olunur nasıl atlatılır bu olay.Bu arada son adet tarihim 7 ağustostu.Yeteri kadar büyük değilmi gözükmesi lazım dı değilm ?:5::5::5:

canım kotu seyler dusunup kendını perisan etme
kotu kotuyu cagırırı unutma
umutsuz olma ıyı dusun ıyı olsun
belkıde gec dollenmedır
baska bır doktora daha gıt
umarım hakkında hayırlısı olur
dualarım senınle

bende boşgebelik geçirmiştim 6 ay korunma verdi kürtajdan sonra 6 ay sonra bıraktım korunmayı 1 ay sonra tekrar hamile kaldım çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ama geçiyo elbet ...

merhabalar konu cok önceden acılmış ama suanda bende aynı durumdayım..cok üzgünüm gecmıyor gunler burda paylaşmak ıstedim..biz eşimle 6 .mikroenjeksiyonla o mujdeli sonucu ilk defa almıstık ama şimdi 6+4 haftalık ve boş gebelik olma riski var..kese var ama bebek görunmuyor 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi doktorum bilgisi olan varmı bu konuda....nolurrr:43:

Back
X