- 20 Ekim 2021
- 26
- 16
- 38
- 31
- Konu Sahibi greycloudz
kv ile olan konuyu biliyorsunuz. yeni gelişmeler var başlıyorum. kv benim söylemediğim yapmadıgım seyleri yapmışım gibi gösterip kpye beni kötülemiş uzun süredir. eşimle babası konusurken kvnin yalan söylediği ortaya çkıyor ve kp benim suçsuz olduğumu anlıyor. kvnin üstüne gidip benim haklı olduğumu benimle konusup diğer detayları da açıga cıkaracagını söylüyor kv korkuyor tabi ertesi gün bize kahvaltıya geldi benden helallk istedi istemeden de olsa helal olsun dedm rahat bıraksın beni diye. ayılıp bayıldı numaradan. vicdan azabı çekiyormuş içi daralıyormuş ondan helallk istemiş benden. ama alakası yok kocasından korkusuna konştu yalvardı bana diğer detayları kp e söylememem konusunda. ben de söylemicektim ama söylemicem demedm bu iyice korkup gidip kocasna ben hakszlk yaptm falan diyip kendi ötmüş. o gün hasta oldu hep yattı canına kıymaya kalkmş falan zaten en ufak bi tartşmada hep çevresndekileri kendini öldrmekle tehdit edermiş. şmdi ilaç kullanyo hep uyuyo ilgilenmyorum gtmıyorum ona acımıyorum. ama ondan korkuyorum cunku önceden kendı kocasna muska yapms araları kötü oldugu ıcn. kp bulmus yataklarnda. bana böyle bişey yapar diye korkuyorum. nasıl önleyebilrm böyle bi şeyi. ne yapmalıym korkuyorum.