Bu Nasil Bir Kadin...

Ay ne bu ya kabus ötesi kaçın kurtulun aç kalın susuz kalın ama onun yanında kalmayın canım. Allah yar ve yardımcınız olsun

Evet borcumuz var bu yüzden sabir diyorum esime bazen diyorum esyalar kalsın bi apart tutup yasayalim onada yanasmiyor isimiz iyi olursa tasiniriz diyorum ama yok girtlağa kadar borca batmis isimiz iyiydi de sonradan böyle oldu maalesef.. Bana 1 sene sabir et diyor 1 seneye kadar nasıl dayanacam bilmiyorum ya bide insanla konusurken bastira bastira ben kaynanayim ben söylerim gibisinden konusuyor anneme giderken bile korkuyorum sonumuz hayirolsun diyorum.
Valla kv ablattıgınız gibi ise dua edin 1 sene bitmeden size iftira atmasun namusunuza kadın gerçekten şirret .Bi tanıdogımın kaynanası gelinin cocugu olöuyor sorun bakalım benim oğlumdamı die oğlu evde yokken ayyaş bir adamı gelininin evine sokup mahalleyi ayaga kaldırmıltı gelinim eve adam alıyor die Allah korusun Rabbim sizi korusun inşaşlah

Onun evinde kaldığınız sürece bu böyle gider .Benim aklım almıyor böyle koloni gibi yaşam tarzını tek öğün yerim gezmem tozmam 1 yıllık borcu 3 yılda öderim yine de böyle bir ortamda durmam.Hata siz de yani.Ahlaksızmış mesaj yazmış o sizi ilgilendirmez ayrıca.

Esininkide neyin kafasiysa canim esin bence oncedende biliyordu kayimvalideyn ne halt yedigini ama annesinin sucunu ort bas etmemesi guzel İysallah tez zamanda kurtulur esinle mutlu olursun cunku hayat baskalari icin yasamayack kadar kisa Allah yardimcin olsun

Başkalarının özel hayatlarına burnunuzu sokmayın.
Yazdığınız bana istinaden ise kayinvalidesinin yedigi haltları anlatsın dedikodu yapsin değil kayinvalidesinin onu tehtit ettigini söylesin diye kastettim... "Benim evliliğim biterse seninkide biter " demis ya kadın...
iyi herkes herbi halti yesin ceremesini garibanlarmi ceksin...??

Yazdığınız bana istinaden ise kayinvalidesinin yedigi haltları anlatsın dedikodu yapsin değil kayinvalidesinin onu tehtit ettigini söylesin diye kastettim... "Benim evliliğim biterse seninkide biter " demis ya kadın...
iyi herkes herbi halti yesin ceremesini garibanlarmi ceksin...??
Alkişliyorum siziii Cok tesekkür ederm..

Nasil yazacağimi nerden başlayacağimi bilmiyorum... Daha öncede kv. ile ilgili sorunumu paylaşmıştım ama detaylı anlatamadim çünkü buraya yazmak bile beni korkutuyor.. Kaynanam şirret lanet bir kadinin teki evde herşeyi o bilir ondan başka kimse birşey bilmez herşeye laf sokar ve pek bi namuslu ayağina yatar.. Birgün telefonunu bana verdi whatsapp profil resmimi değiştirrmisin dedi bende aldim değıstiriyim dedm ve bi anda bir mesaj geldi "daha şimdiden özledim seni" ve ben şok oldum hemen telefonu elimden çekti ben birşey görmemis gibi yaptim çünkü benm gördüğümü fark etmiş olsaydi kesinlikle bana iftira atip beni eşimden ayirirdi çünkü o kadar pislik bir kadin... Çok cesaretlendim eşime anlatacam die ama anlatmadim sabir ya sabir dedim ama bu arada da bana etmediği hakaret yok bağirma çagirma ben gelin değilim sanki esirim bu evde taaa ki bir gün beni başkalarnin yaninda küçük düşürene kadar.. Ben kalkip artik dayanamadim bunu eşime anlattim böyle birşey gördüm belki yanlişta gördüm dedm çünkü eşimin tepkisinden korktum belki bana anneme iftira atiyosun diyecekti.. Neyse ben anlattim ama esimin gözlernden ateş cikacak neredeyse kurban olayim kötü birsey yapma kendi kendimi yedim vicdanen ölecektim neredeyse eşimde fatura dökümanlarını çıkarıp baktiki ne 1 tane ne 2 tane yazismadigi kisi kalmamis esim sordu annesine tabi inkar etti bütün aile ayaği kalkti esim annesine saldirdi cok kavgalar yasandi ama kayinpederim hic birini bilmiyor sebep olarakta benle kaynanamin arasinda olan problem gösterildi. Eşime diller döktüm sabahlara kadar yalvardim babasina söylememsi icin ama benm kaynanam olacak kadin yine seytanlik peşindeydi kayinpederi doldurup üstümüze saliyodu salmayada devam ediyor. Bu olaylar yasandi herkes kv akrabalari yani kardesleri bizi suçladi benle eşimi kaynanam olacak kadin benim yanimda eşim hakkinda neler söylüyor nefret ediyorum ondan bian önce bu evden çıkın oğlum ama onu asla affetmiycem (mesaji benm söylediğimi bilmiyor) yanlis atilan bir mesaj icin bana neler yapti falan ve bu kadin olayin ardindan 1 yil gecti ve 1 yıldır bana neler yaşatiyor bagirip cagirmalar evden bi yere cikamama bile karisiyor eşimin arkasindan konuşur önünce canimcicim eşim zaten eskisi gibi degil onunla oda bunun farkında zaten bana ne yap ne et kocani ikna et burdan cikin diyor maddi durum yok cıkmamız için eşim 1 sene idare et beni diyor ama ben biktim bu kaynanadan... Ve yakin zamanda şunu duydum 1 hafta önce kaynanam iş yerinde biriyle görüsüyormus is yerinde adi cikmiş bunu bana orda onunlaa calisan biri söyledi ve bunu tabikii asla eşime söylemiycem o pislik yüzünden eşim niye kahrolsun.. Ve bu olaylar oldugu zaman kaynanam bana eğer benm yuvam bozulursa seninki de bozulur demisti artk ne şeytanlik geciyosa aklindam bende o sira dönüp diyemedim ki elinden geleni ardina koyma ben bu kadindan niye korkuyorum yaaaa!!!! Bana akil verin hayati bana zindan etmis.
itilip kakılmayı hakediyorsunuz.
size ayrı ev açamayacak biriyle evlenmeyecektiniz.
madem evlendiniz sizde çalışıp acı yavan kuru soğan yiyip ayrı bir eve çıkacaktınız.kaynananız için dediğiniz doğruysa yaptığı ucuzluk ta başında paralansın.

itilip kakılmayı hakediyorsunuz.
size ayrı ev açamayacak biriyle evlenmeyecektiniz.
madem evlendiniz sizde çalışıp acı yavan kuru soğan yiyip ayrı bir eve çıkacaktınız.kaynananız için dediğiniz doğruysa yaptığı ucuzluk ta başında paralansın.
yazimi tam okumadiniz galiba??? Bizim ev zaten ayriydi eşin en iyi en güzel şekilde herşeyimi aldi.. Kaynanam olacak sahis eşimin aklini çeldi ille alt katima geleceksnz dedi eee yaptiklari ortaya çikincada bizi çıkarmak istiyor..

yazimi tam okumadiniz galiba??? Bizim ev zaten ayriydi eşin en iyi en güzel şekilde herşeyimi aldi.. Kaynanam olacak sahis eşimin aklini çeldi ille alt katima geleceksnz dedi eee yaptiklari ortaya çikincada bizi çıkarmak istiyor..
yazınızı tam okudum önce açtığınız konuyuda biliyorum siz her gün kaynanası işe gidince gidip evini temizleyip yemeğini yapıp yinede itilen gelinsiniz.yanlış mıyım?

Kk beni zorluyor artık yahu, kadını sevmiyorsan temizliğini yapma. Evine gitme. Kapını açma.

Sana bel altı oynuyorsa sen de ona oyna. Valla biri bana bunları yapsa, sürekli bel altı laf sokarım. Evde bir cenabetlik var okutalım derim sürekli.

En dindar ben olur okutur üflerim onu epey sıkarım yani canını.

En olmadı yumurtalıkların lahana turşusu gibiyken sevişmek zor olmuyor mu diye sorarım. Ed3psize edepsiz olurum. Madem çıkamıyorsun o evden, akıllı davran.

Eşimin aklına giriyor diyorsun, madem adamı boşamıycan sen de gir aklına.

Kk beni zorluyor artık yahu, kadını sevmiyorsan temizliğini yapma. Evine gitme. Kapını açma.

Sana bel altı oynuyorsa sen de ona oyna. Valla biri bana bunları yapsa, sürekli bel altı laf sokarım. Evde bir cenabetlik var okutalım derim sürekli.

En dindar ben olur okutur üflerim onu epey sıkarım yani canını.

En olmadı yumurtalıkların lahana turşusu gibiyken sevişmek zor olmuyor mu diye sorarım. Ed3psize edepsiz olurum. Madem çıkamıyorsun o evden, akıllı davran.

Eşimin aklına giriyor diyorsun, madem adamı boşamıycan sen de gir aklına.
Valla süper bir cevap olmuş benim için.. Ama gel görki ben onunla bu şekil konuşursam eğer kandin kendini aklamak için beni dibe çekmeye çalişir çok lanet bir kadin bi tanisaniz varyaa o zaman anlarsiniz ne demek istediğimi :(

sende çalış . 1 göz evde huzurlu bir şekilde yaşayın. o kadından herşey beklenir.

Back
X