• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl insan ya

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum inanın sinirden başıma ağrılar girdi :(

Bugün sabahtan beri kızım tuvaletini yapmadı yapamadı. Saat 17.30 civarı karnını doyurdum 2 dk sonra içtiği mamaya vs herşeyi yavrum ağzından burnundan çıkarttı :( ıkınmaktan krizlere girdi. Eşim cok yoğun olduğu için gelemez diye eşime söyledim babana haber verde 2 dk doktora gidelim baktiralim. Neyse eşim aramış KB mi. Kv de açmış abarttığımı düşünüp bişey olmaz ne gerek var gibi birşey söylemiş KB min gelmesine izin vermemiş yani.

Eşim aradı kızdı bıktım senin panik atagindan beni insanları telaşa veriyorsun abartma dedi. Birşey olursa ara dedi aramadım kızımı sakinleştirip uyuttum. Eşim geldi 10 da eve neyse otururken kızım feryat figan ağlıyor baktık olmuyo hemen gittik acile ama çocuk nefes alamıyor ağlamaktan :( o arada eşim aradı baya tartıştı kv ile haklı olarak zaten eşimin gelme imkanı olsa kimseyi aramam çok şükür arabamız var ama mecbur kaldım çocuk durmayinca. :(

Şimdi ben bu kadına ne diyeyim Allah aşkına bi akıl verin bana ihtimal vermemiştim ama hastaneye giderken bile ne gerek var gaz sancısıdır diyor inanılmaz asabım bozuldu gece gece başınızı sisirdim kusura bakmayın buraya yazdım rahatlamak için :( bana inanmıyor bari torununa acısın insafsız kadın Allah seni bildiği gibi yapsın.

Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum inanın sinirden başıma ağrılar girdi :KK43:

Bugün sabahtan beri kızım tuvaletini yapmadı yapamadı. Saat 17.30 civarı karnını doyurdum 2 dk sonra içtiği mamaya vs herşeyi yavrum ağzından burnundan çıkarttı :KK43: ıkınmaktan krizlere girdi. Eşim cok yoğun olduğu için gelemez diye eşime söyledim babana haber verde 2 dk doktora gidelim baktiralim. Neyse eşim aramış KB mi. Kv de açmış abarttığımı düşünüp bişey olmaz ne gerek var gibi birşey söylemiş KB min gelmesine izin vermemiş yani.

Eşim aradı kızdı bıktım senin panik atagindan beni insanları telaşa veriyorsun abartma dedi. Birşey olursa ara dedi aramadım kızımı sakinleştirip uyuttum. Eşim geldi 10 da eve neyse otururken kızım feryat figan ağlıyor baktık olmuyo hemen gittik acile ama çocuk nefes alamıyor ağlamaktan :KK43: o arada eşim aradı baya tartıştı kv ile haklı olarak zaten eşimin gelme imkanı olsa kimseyi aramam çok şükür arabamız var ama mecbur kaldım çocuk durmayinca. :KK43:

Şimdi ben bu kadına ne diyeyim Allah aşkına bi akıl verin bana ihtimal vermemiştim ama hastaneye giderken bile ne gerek var gaz sancısıdır diyor inanılmaz asabım bozuldu gece gece başınızı sisirdim kusura bakmayın buraya yazdım rahatlamak için :KK43: bana inanmıyor bari torununa acısın insafsız kadın Allah seni bildiği gibi yapsın.
Kabizlik surekli oldugunda kolite ceviriyor bundan haberi varmi peki. Kabizlik bile umursanmayacak birsey degil. Cok gecmis olsun. Duzeldimi bebis peki.

Çok geçmiş olsun ne kadarlık bebeginiz? Kimseye muhtaç hissetmeyin kendinizi. Atın taksiye götürün. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Onlar zor şartlarda büyüttü diye bizler elimizdeki imkanları da mi kullanmayalim yani?

Kabizlik surekli oldugunda kolite ceviriyor bundan haberi varmi peki. Kabizlik bile umursanmayacak birsey degil. Cok gecmis olsun. Duzeldimi bebis peki.
Hayır canım lavman yapıldı inşaAllah yapar da yavrum rahatlar. O yine inanmazdı bana

Çok geçmiş olsun ne kadarlık bebeginiz? Kimseye muhtaç hissetmeyin kendinizi. Atın taksiye götürün. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Onlar zor şartlarda büyüttü diye bizler elimizdeki imkanları da mi kullanmayalim yani?
Canım inan burada ulaşım sorunu olmasa eşime bile haber vermeden giderim çocuk durmuyor sürekli ağlıyordu bir de o ara kusuyordu zaten KB götürse eşimden alacaktı arabayı KB götürürdü de kv müsaade etmemiş abarttigimi düşünüp

Müsade istemek ne demek? Anne içgüdüsü ne diyorsa odur. BENNN götürüyorum ister gel ister gelme. Bu kadar.
Geçmiş olsun bu arada. Sokmayın iç işlerinize bu kadar insanları. Çocuk gibi herşeyi söyler izin alır gibi davranırsanız insanlar da söz sahibi olmayı hak görürler kendine.

Müsade istemek ne demek? Anne içgüdüsü ne diyorsa odur. BENNN götürüyorum ister gel ister gelme. Bu kadar.
Geçmiş olsun bu arada. Sokmayın iç işlerinize bu kadar insanları. Çocuk gibi herşeyi söyler izin alır gibi davranırsanız insanlar da söz sahibi olmayı hak görürler kendine.
Canım izin almadım ki ben kendi içimize zaten karıştırmam çok sıkıştım mecburiyetten aradım aramasam niye aramadın diye söyleniyorlar ben de arattırdım yani evlerimiz yakın KB evde oturuyor zaten o gelirdi kv izin vermemiş ona benim hatam biraz daha beklemek ti keşke gitseydim ne insanların eline düştüm ya sevmeye gelince yavrum kuzum aşkım diyor kızım için de çocuk hasta olunca mı değersiz oluyor zaten bu saatten sonra kimseyi aramam daha eşimi bile

Bin taksiye git ama cocuk sevmeye gelincede cok comert olma. Verme kendin ilgilen. Madem sen cok pimpirikliymissin ellemesinler bile. Gicik oldum cok!! Ya Allah korusun daha ciddi birsey olsaydi o cok bilmis kv nasil altindan kalkacakti?

Back
X