Bu nasıl iş?

Dagkekigi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
591
511
103
Arkadaşlar merhaba. Benim bir arkadaşım evlendi ve evleneli daha 2 ay bile olmadı. Geçen eşinin instagramına girdiğinde bir kıza mesaj attığını görmüş. Mesajda bir video var çoğunuz biliyorsunuzdur o videoyu, duygusal bir video. Yaşlı bir amca var ve bu amca ölen eşini çok özlediğini, onsuz geçen günlerin şu kadar gün olduğunu filan söylüyor. Kız da buna karşılık " en güzel yarınlarla sen açtın aramı" demiş. Arkadaşımın eşi de "inşallah çok mutlu olursun gönlü, yüzü, gözü güzel insan" demiş. Kız da teşekkür etmiş inşallah sen de mutlu olursun demiş. Arkadaşımın eşi de teşekkür etmiş ve konu kapanmış. Bu arada arkadaşımın eşi kızı takip ediyor ama kız takip etmiyor. Arkadaşım çok kötü bir durumda. Resmen başından aşağı kaynar sular döküldü. Henüz eşiyle de konuşmadı. Bana bu mesaj "evlendim ama mutlu değilim" gibi bir mesaj veriyormuş gibi geldi. Size nasıl gözüküyor? Bu bir aldatma sayılır mı?

Arkadaşınız ne yazık ki yarabandı olmuş.
Keşke daha önce buna denk gelseydi de evlenmeseydi.
Böylelerin aklı eskide kalır sonra eskisi yüz verirse eşlerini aldatırlar.
Eskiyi de sevdiklerinden değil de işte kavuşamamanın verdiği takıntı.
Yani zamanında olsa o kişiyle evlenirdi ne oldu da olmamış bilemem, aile araya girip de eskisinden adamı ayırdılarsa o adamdan bir şey olmaz zaten. Ayrılmak en güzeli...

Son düzenleme:
Bence bu yaptığı aldatmakla es değer. İlla tensel bişey olmasi gerekmez aldatmak için adam direk unutmadiginı göstermiş karşı tarafa. Eşi ile açık açık konussun bu konuyu üstü kapatılacak bi konu değil bence

Karşı taraf yüz verse belki iş aldatmaya gidecek.
Kız pas vermemiş de , ilerlememiş.
Arkadaşınız için üzüldüm ...

Aldatma diyemezsiniz ama belli ki zamanında sevmiş ve üzmüş ki bence onun pişmanlığı var içinde.
Umut vadedici birşey yazmamış adam

Edit: pardon ilk msj ı adam atmış
Oo baya sıkıntılı bi durum çünkü şüphe insanı her bitirir belli ki unutulmamış
Off ne halt demeye evlendi o zaman

Nedense bana adam kizdan ayrilmis zamanında. ... kiza aci cektirmis(yarınlarla arami sen açtım diyor ) çok uzmuste onu pohpohlamak için orası güzel gözü guzel demiş gibi geldi (sen daha iyilerini hakediyorsun gibi)... gerek var mı yok hesaplaşmayi evlenmeden yapsaymis iyi olurdu arkadaşın eşiyle konussun.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Arkadaşıma da eşinle konuş dedim ama bunun ne açıklaması olabilir ki dedi. Eşinin söyleyeceklerinden de korkuyor sanırım üstünü kapatmak istiyor. Bana da karşı taraf yüz verse iş ilerleyebilirmiş gibi geldi. Ve ileride bunun olmayacağı ne malum?

Yani bana gönlü hala onda gibi gelmekten ziyade, kıza üzüldügü için destek amaçlı birseyler yazdığı. ...arkadaşın eşe sorsa düzgün şekilde durumu anlatır eğer benim dediğim gibiyse..... değilse öfke patlamalı tartışma suçunu bastırma olabilir.

kız aklının bir köşesinde olacak hep. yeşil ışık gördüğü anda gözünü kırpmaz aldatır. 2 aylık evliyken mesaj atıyorsa hala daha takip ediyorsa aklı hala onda demektir. ben olsam her an bunun sıkıntısıyla paranoyasıyla yaşayamam ayrılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…