Bugün oryalden yanan belimde olan saçlarımı kestirdim ve küllü açık kumral + çok açık küllü açık kumrala boyadım renk öyle tuhaf olduki neye benzediğini çözemedik?? resimde daha düzgün çıktı ama aynada çok ilginç bir renk var. Zamanla akar düzelir mi? yoksa tekrar boyamalımıyım?
Eki Görüntüle 1086171
Saçınız hoş duruyor yanı burdan gözüken bu daha fazla ellemeyın bence bır dınlensın saclarınız derim.
Hayırlı akşamlar
Bugün oryalden yanan belimde olan saçlarımı kestirdim ve küllü açık kumral + çok açık küllü açık kumrala boyadım renk öyle tuhaf olduki neye benzediğini çözemedik?? resimde daha düzgün çıktı ama aynada çok ilginç bir renk var. Zamanla akar düzelir mi? yoksa tekrar boyamalımıyım?
Eki Görüntüle 1086171
Sıkma canını renk çok güzel. Yüzüne tenine de yakıştırdıysan hiç oynama ne kadar az işlem görürse o kadar iyi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1086171
inşallah akarda az daha oturur ozaman rengi. Sıkılmamak mümkün değilki giden saçlarıma çok üzüldüm kaç senede uzamıştı içim gitti :2: teşekkür ederim <3
renk buradan çok güzel görünüyor canınızı sıkmayın
oturdum ağladım gitti saçlar diye çok zor uzuyorda bidaha nezaman belime gelir kimbilir.. Renk resimde güzel görünüyorda normalde toprak rengi gibimi desem kül gibimi desem bilemedim çok mutsuzumhayırlı akşamlar sizede sağolun
İnanın benım sacımda küstümü ? ne yaptı bılmıyorum küt gibi uzamıyor valla geçen hafta kaynak yaptırdım okadar da mutluyum ki sizde oyle yapın bir süre kullanırsın hem yaz geldi uzun saç havalı duruyo kaynak zaten 3-4 ay kullanılıyor daha sonra çıkartıp yıne taktırırsınız ağlamayın boşuna
ii günler
canım benim saçım düz değil çok kabarır. aşırı kalın telli ve gür kaynak taktırsam bildiğin iğrenç görünürümbirde çok fazla kuru 1 hafta yıkamasam gram yağlanmaz okadarda yağ bakım sürdüm bunun için ama yok saçtan yana bir yüzüm gülmüyor
Benim saçımda düz değil kabarık kalın telli ama kaynak yaptırdığın yer senın sacını inceltip ona göre takıyor.Bende senın gıbı düşünüyordum olmaz dıye ama o sorunuda ortadan kaldırıyorlar.Sen nasıl istersen yeterki o tatlı canını üzme :)
Çok fazla ellemeyin derim ben,boya bu akar elbet daha düzgün bir hal alacaktır. Ki fotoğraftaki renkte çok hoş gözüküyor.
Saçlarınızı her yıkadığınızda diplerine güzelce masaj yaparsanız kan dolaşımını hızlandırarak uzamasını sağlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?