Bu nasıl süreç? 5x stres :((

Wendy24

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
64
45
18
İyi akşamlar herkese.

Düğüne günler kaldı ve ben çıldırmak üzereyim artık. Acayip soğudum her şeyden.Saçma sebepler yüzünden tartışma çıkmasından da bıktım. Resmen kuyruğundayız ve o kadar basit bı hal aldı ki her şey. Şu duyguları yaşamaktan çok korkuyordum. O kadar hevessizim ki. Ayni şekilde karşı tarafta.

En sonki olay da yemek mevzuundan çıktı. O kadar boş ki. Sonra hallettik diye düşünüyordum ben, olay kapandı herkes iyi ayrildi derken beyefendi sürekli uzatmaya çalışıyor dünün olayını. Otururken ozur de dilendi, bı turlu kapanmiyor konu. Bana bu şekilde guvenmedigini, hareketlerimi ve kafa yapımı değiştirmem gerektiğini söylüyor.!? İnanın sıkıldım. Alttan aldığımda bile uzatan insana zaten tahammülüm yok o böyle uzattıkca iyice sinirlenip geriliyorum. Haklı olup sesimi yükseltince otomatik olarak haksız oluyorum ve yaptığım her şey sıfırlanıyor.

Konunun başka bı boyutu da, muhterem müstakbel eşimin beni kayinvalidemin, gorumcemin ve eltimin yaninda nankör olmakla suçlaması ve benim de susamayışım. Haksız yanım, aramızdaki sorunu o insanlara yansitmis olmam. Ama herhangi bir söylem ile değil. Üzgün ve epey moral bozukluğu ile.

Ne yapsam o kadar olmuyor ki her şey. Hormonlarim, stres, moralsizlik. Canavara donustum. bu süreç nasıl geçecek?

Hiç iyi değilim şuan, ağlamaktan helak oldum

Evlendikten sonra bosanmaktansa simdi git kurtul.onu bunu bilmem bi kadın veya adam kim olursa olsun 3. Şahısların yanında eşi veya sevgilisine hakaret edebiliyosa sorunlarını gizli sakli demeden konusuyosa hayir gelmez üzülme lütfen sakinles ve hayatin kendinle ilgili en dogru karari ver lütfen

Benim bildigim kadariyla nisanlilik donemi en guzel zamandir.biz esimle 6 ay nisanli kaldik 2 ayda sevgililik donemimoz oldu.sadece bi kere tartistik ama aninda baristik.daha evlenmeden boyleyse evlenince daha beter olur bence.sorununuz esinizin karakteriyle ilgiliyse malesef evlensede degismez

Ama o kadar haksız bı konumdayim ki şuan. Gerçekten ama gerçekten elin iyisi falan olmuyor,gerçekten. En ufak bir hatanda damgayı yiyorsun, çok acı.
Olmaz böyle
Uzaktan demesi kolay ama ayrılın
İleride çok üzülürsünüz
İnan’ın düğünde bile ayrılmak, yol yakınken dönmektir
Heba etmeyin kendinizi

ciddi ciddi bir konuşma yapmalısın.en azından ilişkinize biraz ara vermek istediğini söyle

Kaç yaşındasınız nişanlınızla?
Stres bu dönemde çok olur normaldir kavga çıkması ama herkesin önünde önceden küçük düşürücü konuşması olmuş muydu?

Önemli olan stres altindayken size nasil davrandığı zaten, guzel anlarinizda herkes iyi davranir.

Izlemeye alin derim. Sürekli alttan alıp burnunu Kaf dağına çıkartmayın, çıktıktan sonra indirmeniz mümkün olmaz.

bu yasadiklariniz sadece dugun stresi midir, yoksa ciddi bir sorununuz mu var diye dusunun bence.
aileler isin icine girince gencseniz bir de bocalamaniz normal olabilir, bir sans verin,
ama sakince sadece ikiniz olarak cozmeye calisin problemlerinizi.

Kaç yaşındasınız nişanlınızla?
Stres bu dönemde çok olur normaldir kavga çıkması ama herkesin önünde önceden küçük düşürücü konuşması olmuş muydu?

Önemli olan stres altindayken size nasil davrandığı zaten, guzel anlarinizda herkes iyi davranir.

Izlemeye alin derim. Sürekli alttan alıp burnunu Kaf dağına çıkartmayın, çıktıktan sonra indirmeniz mümkün olmaz.

24ben -31
Ya ben de hataliyim bunu kabul ediyorum dün ozur de diledim ailesine yansıttığım için. Ama hala icerlemis olmalılar ki bu durum da unutulmayacak. Kapatmaya çalıştıkça bugün açtı işte aynı konulari. Bana şekil veremezsin diyorum kesinlikle altta kalamam. Hele ki haklılık payım varken. Ama dediğim gibi hatamı kabul ettiğim halde devam ediyorsa ben daha ne yapabilirim. Yoruldum cok

Ne kadae kaldı Düğüne ?

Sorunlarınız mı var yoksa Stresten mi bunu bir irdeleyin önce.

24ben -31
Ya ben de hataliyim bunu kabul ediyorum dün ozur de diledim ailesine yansıttığım için. Ama hala icerlemis olmalılar ki bu durum da unutulmayacak. Kapatmaya çalıştıkça bugün açtı işte aynı konulari. Bana şekil veremezsin diyorum kesinlikle altta kalamam. Hele ki haklılık payım varken. Ama dediğim gibi hatamı kabul ettiğim halde devam ediyorsa ben daha ne yapabilirim. Yoruldum cok

Hataniz nedir peki temcit pilavi gibi isitip isitip önünüze koyuyor?

Hataniz nedir peki temcit pilavi gibi isitip isitip önünüze koyuyor?

Oturmaya geleceklerdi alışveriş işi konuşulsun diye. Yemekli mi cay mevzusu geçti. Normalde sormam annem yemeğe alacaksa kendi davet eder diye. Ben anneme danismadan bişey soylemedim yemek konusunda. Annesine gitmiş yemeğe çağırıyorlar demiş. Ben de anneme söyledim, emrivakileri hiç sevmez bide tam pasta borek derken yemek deyince annem sinirlendi. Annemin sinirini ona yansıttım malesef. Gitmiş bu sefer de yemek iptal demiş.. ben de sinirlendim kesinleşmeden neden soyluosun diye bayağı tartıştık. Sonra akşam geldiler işte bende asla sahte gulemiyorum. Biraz ailesine yansıttm.masada yer yoktu zaten oturmadım onda da ayıp oldu . Hani var benim hatalarim da. Ablası somurtkanligima falan atıfta bulundu . Of çok yersiz bir mevzu yazarken farkettim de. Sonra nasıl oldu bilmiyorum hoş beş, alışveriş konuşuldu. Uğurladık gittiler. Sabah nisanlim yine dünü açıp once kendi annemden sonra kendi annesinden falan özür dilememi istedi. Bunu duyan ben durmadim tabi. Sen kendine eş mı aliyosun başka bişey mi vs.. kapattıkca acıyo yani ben konuşunca da kendini dolduruyorsunuz diyo. Ay çok uzun oldu ama şaka gibi resmen su konu. Resmen ağlayarak geçirdim surda sayılı gün varken.

Birazcik ayıp olmuş, söyleyeceğini söylemiş en azından misafirlikten sonra zor durumda kaldığını, yemekli misafirin başka şeyler olduğunu anlatabilirdiniz.
Ailesine karşı suratınızı asmanıza gerek yoktu tabii sanki istenmeyen birileriymiş gibi hissetmiş olabilirler.
Aranizdaki meselenin tek nedeni bu değildir, biraz daha izleyin.
Tekrar söylüyorum yapıcı olayım derken karşı tarafın sınırsız tolere edileceği hissine kapılmasına meydan vermeyecek şekilde davranın.

Ben onu bunu bilmem.

Herkes düğün stresi olur öyle diye diye insanlar yanlış değerlendiriyor.
Zaten severken pembe bakmak isteyen insana ilaç gibi geliyor ''Düğün stresi'' palavrası.

Öyle bir şey yok bence yaa.
Seven iki insan hayatını birleştiriyor.
Alışverişin, hazırlığın stresi mi olur?

Uyumsuzluğun tıngırtısı işte.
Bas bas bağrıyor öncesinde.

Kulak vermek lazım.

Oturmaya geleceklerdi alışveriş işi konuşulsun diye. Yemekli mi cay mevzusu geçti. Normalde sormam annem yemeğe alacaksa kendi davet eder diye. Ben anneme danismadan bişey soylemedim yemek konusunda. Annesine gitmiş yemeğe çağırıyorlar demiş. Ben de anneme söyledim, emrivakileri hiç sevmez bide tam pasta borek derken yemek deyince annem sinirlendi. Annemin sinirini ona yansıttım malesef. Gitmiş bu sefer de yemek iptal demiş.. ben de sinirlendim kesinleşmeden neden soyluosun diye bayağı tartıştık. Sonra akşam geldiler işte bende asla sahte gulemiyorum. Biraz ailesine yansıttm.masada yer yoktu zaten oturmadım onda da ayıp oldu . Hani var benim hatalarim da. Ablası somurtkanligima falan atıfta bulundu . Of çok yersiz bir mevzu yazarken farkettim de. Sonra nasıl oldu bilmiyorum hoş beş, alışveriş konuşuldu. Uğurladık gittiler. Sabah nisanlim yine dünü açıp once kendi annemden sonra kendi annesinden falan özür dilememi istedi. Bunu duyan ben durmadim tabi. Sen kendine eş mı aliyosun başka bişey mi vs.. kapattıkca acıyo yani ben konuşunca da kendini dolduruyorsunuz diyo. Ay çok uzun oldu ama şaka gibi resmen su konu. Resmen ağlayarak geçirdim surda sayılı gün varken.
Kusura bakmayın da ne nişanlınız ne de siz evlenecek olgunlukta değilsiniz.
Bir kere yemeğe mi çaya mı geliniyor, o ne karışır misafir haliyle?
Bir de ailesine gidip laf yetiştiriyor.
Siz keza milletin içinde evinize davet edilmiş insanlara surat asıyorsunuz.
Görümceniz zaten haksız ama belli ki herkes diken üzerindeymiş ve nişanlınızla sizin tavrınızdan etkilenmişler.
Eşimle 8 yıl sevgililik döneminden sonra evlendim.
O dönemde de şuanda da sürekli didişiriz.
Ama nişanlışık sürecinde kavga nedir bilmedim.
10 ay nişanlı kaldım, bir kere tartıştık.
O da tartışma değil ben sakatlandım ve ciddiye almadı, yanımda olması gerekirken gezdi tozdu ben de telefonu kapadım 1 hafta.
Beyefendi ayağım burkuldu zannetmiş ama 1.5 ay tekerlekli sandalyedeydim çok ciddi bir şeydi ve annesi arayıp özür diledi benden, arabuluculuk yaptı.
Kimse körükle gitmedi, aksine hatalı taraf alttan alıp ailece özür dilediler.

Niye anlatıyorum, yaşadıklarınız anormal.
Bunu belirtmek için.
Hem siz hem nişanlınız oturup bir düşünün, gerçekten evlenmek istiyor musunuz?

Canim yanlis anlama ama hatalisin. Yemek dediyse iki kap yemek yapiverseydiniz cayin yanina da iki kek borek bityi gitti. Adami ailesine karsi mahcup etmissin. Yemeginizi yeseydiniz cayinizi icseydiniz arkasından. Yani biz oyle yapardik nisanliyken evimize davet ederdik esimin ailesini once yemekler yenirdi sonra cay pasta birek corek fasli sonra meyve mi kahve mi neyse artik yolculardik giderlerdi. Misafir boyle agirlanir yani. Annenin tavri da yanlis senin masaya oturmama n ayri bir ayip bence. Insanlari hem davet edip hem kovmaktan beter etmissiniz. Erkek tarafina hak verdim normalde hic vermem ama :) Alttan alip nisanlinin gonlunu yapmaya bak.

Valla dügün zamanı oluyor öyle gerginlikler
Benim normal hayatta inanılmaz sakin ve yapıcı eşim bile o dönem bi ara gerginlikten cıldırmıstı
Hepsi geciyor kırdıgınızla kalıyorsunuz
Olabildigince birbirinizi kırmadan küstürmeden dozunda tartısın

Hiç iyi değilim şuan, ağlamaktan helak oldum
Ileride aglamanizdan iyidir , evliliğe ramak kala ayrılan biri olarak hiç pişman olmuyorsun . En kolayı şuan bitirmek , değişmeyecek herşey daha güzel olmayacak ,bubyasananlar katmerli olarak basiniza kakilacak. Kaza geliyorum diyor farkındamısınız

Back
X