Bu nasıl süreç? 5x stres :((

Ileride aglamanizdan iyidir , evliliğe ramak kala ayrılan biri olarak hiç pişman olmuyorsun . En kolayı şuan bitirmek , değişmeyecek herşey daha güzel olmayacak ,bubyasananlar katmerli olarak basiniza kakilacak. Kaza geliyorum diyor farkındamısınız

İsin tuhafi konuşunca topluyoruz, biz uzak kalınca bu tür şeyler oluyor .beraberken sorun yok. Konuştuk ve olan şeylerin muhasebesini yaptk. İyice düşünüp konusucaz artık. Ama biterse ciddi bir travma olabilir çünkü gerçekten çok seviyorum kendisini. ken şeyler kötülerden ağır basıyor. Benim için yaptığı şeyleri esgecemiyorum

Eşimle nişanlıyken ailesi sorundu ayrılmamız için bütün numaralarını yaptılar desem yeridir.Düğün oldu ailesi duruldu şimdide eşimle uğraşıyorum al işte bende ayrı bir vaka...Yemek çay mevzusu sanırım karşı tarafın hürmetsizliğinden dolayı yoksa kimse evine gelecek misafire çay mı yapayım yemek mi hesabına düşmez...Eee hep bir tarafda kendini paralyınca olmuyor...

O süreç en güzel günlerimdi evliliğim de güzel şükür. Bence bu normal değil. Yol henüz yakın.

Oturmaya geleceklerdi alışveriş işi konuşulsun diye. Yemekli mi cay mevzusu geçti. Normalde sormam annem yemeğe alacaksa kendi davet eder diye. Ben anneme danismadan bişey soylemedim yemek konusunda. Annesine gitmiş yemeğe çağırıyorlar demiş. Ben de anneme söyledim, emrivakileri hiç sevmez bide tam pasta borek derken yemek deyince annem sinirlendi. Annemin sinirini ona yansıttım malesef. Gitmiş bu sefer de yemek iptal demiş.. ben de sinirlendim kesinleşmeden neden soyluosun diye bayağı tartıştık. Sonra akşam geldiler işte bende asla sahte gulemiyorum. Biraz ailesine yansıttm.masada yer yoktu zaten oturmadım onda da ayıp oldu . Hani var benim hatalarim da. Ablası somurtkanligima falan atıfta bulundu . Of çok yersiz bir mevzu yazarken farkettim de. Sonra nasıl oldu bilmiyorum hoş beş, alışveriş konuşuldu. Uğurladık gittiler. Sabah nisanlim yine dünü açıp once kendi annemden sonra kendi annesinden falan özür dilememi istedi. Bunu duyan ben durmadim tabi. Sen kendine eş mı aliyosun başka bişey mi vs.. kapattıkca acıyo yani ben konuşunca da kendini dolduruyorsunuz diyo. Ay çok uzun oldu ama şaka gibi resmen su konu. Resmen ağlayarak geçirdim surda sayılı gün varken.

Eve misafir geliyor ki sonuçta önemli bir gundesiniz çaya bile gelseler yemeğinizin zaten hazır olması gerekirdi annen ne alaka sinirlendi onu çözemedim. Sizin eve sadece sizin davet ettiğiniz kişiler mi yemeğe gelebiliyor? Atıyorum dayınız amcanız aradı akşama yemeğe geliyoruz müsaitseniz dedi. Hayır biz yemeğe cagirmadan gelmeyin mi diyosunuz? Tuhaf bi bakış açısı.

Ayrıca yine özellikle seni ilgilendiren misafirlerinle aynı sofraya oturmaman (fazladan bir taburede mi sıkıstiramadiniz bir yere)ve surat asman? Nişanlın da tüm bunlardan rahatsız olup durumu düzeltmedi isteyince birde üste çıkman? Of çok yersiz mevzu dedigin şeyler zamanla birikir dağ olup karşına çıkar benden söylemesi. Bencede çeki düzen vermen lazım kendine. Ben nişanlında fazla kabahat bulamadım.

Back
X