• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne acımasızlık ya

esraa6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
83
0
0
Ankara
konum kapatılmış..üzerinize düşmediği halde karakterime laf edenlerde vardı hepsini size iade ediyorum benden anne olmaz kadın olmazsa sizden çok mu olur.istediğiniz yapılmıyo diye bu kadar büyütüyosunuz

bana destek mesajı yazan biride güya benmişim bu kadar komedi olmaz ya forum yöneticileri ip adresine göre ben olmadığımı ortaya çıkarabilirler

saçma sapan fikirlerinizle iftiralarınızı kendinize saklayın..mel1ke sanırım isimli üye ben değilim annemde değil hatta hiçbişiyim değil kanıtlanmasını yöneticilerden isteyebilirsiniz ama iftira atmak gelmiş işinize

konu açtığıma pişman oldum..dertli başıma dahada dert aldım.hiçbirnizi ilgilendirmez bunun günahını ben çekeceğim siz değil.ben size günah mı diye sormadım zaten fikir istedim

hepiniz hep sevap işlliyor sadece sanır görende

saygızısızca yorumlarınızı kınıyorum Allah'a kul arasına girmeye çalışmak haddiniz değil..ben sizden DİN BİLGİSİ İSTİYORUM diye KONU AÇMADIM ZİRA!

BANA BEDDUA EDEN BİLE VAR CİĞERİM YANSIN DİYE YA BU NE SAYGISIZLIK YA BEDDUA DÖNÜP DOLAŞIP SAHİBİNİ BULSUN!

Son düzenleme:
kapanan konunu acmalarini isteyebilirsin ama bence hic actirma
hatta bunuda kapattir
ne söylersen söyle degismicek
hayat senin kimseyi karistirma fikir de alma
kimseye biseyler anlatmaya cabalama:34:
karar senin bosver milleti:36:

kapanan konunu acmalarini isteyebilirsin ama bence hic actirma
hatta bunuda kapattir
ne söylersen söyle degismicek
hayat senin kimseyi karistirma fikir de alma
kimseye biseyler anlatmaya cabalama:34:
karar senin bosver milleti:36:

konunun açılmasını istemiyorum..çok haklısınız

hep alttan aldım yorumları ama bazıları kendini bilmezce konuşmuş

işi gücü yok milletin bi günah keçisi bulmuşken abattıkça abarttılar

bir arkadaşta yazmıştı bu sitede sana gösterilen tolerans kimseye gösterilmedi,herkes erkek arkadaşını tebrik etti.bebeğinizi kutladılar,hangi konuda alttan aldınız milleti.aldırmaya karar verince millette ister istemez hayal kırılığı oldu galiba.zaten neden gelip burda o özelini yazdın hiç anlamadım.senin konunu okuduğumda hep bir rahatsızlık hissetim zaten:50:

konunun açılmasını istemiyorum..çok haklısınız

hep alttan aldım yorumları ama bazıları kendini bilmezce konuşmuş

işi gücü yok milletin bi günah keçisi bulmuşken abattıkça abarttılar

öbür konuna hic yorum yapmadim

ama müstakbel kaynananla sevgilin tartismis neyi tartistiklarinida anlamamissin

belkide kaynana hamileligini duyunca tepki vermistir istememisde olabilir

böyle bir duruma düstün diye apar topar evlenip mutsuz olmaktansa......

bmesaj tekrarı.......

Son düzenleme:
bir arkadaşta yazmıştı bu sitede sana gösterilen tolerans kimseye gösterilmedi,herkes erkek arkadaşını tebrik etti.bebeğinizi kutladılar,hangi konuda alttan aldınız milleti.aldırmaya karar verince millette ister istemez hayal kırılığı oldu galiba.zaten neden gelip burda o özelini yazdın hiç anlamadım.senin konunu okuduğumda hep bir rahatsızlık hissetim zaten:50:

BEDDUA EDEN BİLE VAR BAna.rahatsızlık hissetmeyin bidaha konu açmayacağım çünkü
öbür konuna hic yorum yapmadim

ama müstakbel kaynananla sevgilin tartismis neyi tartistiklarinida anlamamissin

belkide kaynana hamileligini duyunca tepki vermistir istememisde olabilir

böyle bir duruma düstün diye apar topar evlenip mutsuz olmaktansa......

teşekkür ederim anlayışınız için..bana özel msj gönderen destek olanlarada teşekkür ederim ama cvp veremicem
çünkü bidaha buraya girmeyi düşünmüyorum okuyan genç biri varsa tavsiye sakın böyle hata yapmayın..şuan üstüme gelen insanlar gerçek hayattada hep diş gösterip hatamı yüzüme vuracaklardı

gençliğini heba edip millete derdinizi anlatmak isterken fırsat vermeyin

destek msjı yazanlarada çok teşekkür edeerim

arkadaşım burdaki insanlar resmen derdini dert edindi..
en sonunda da sen babamla konuştum babam niye bu kadar ısrar ediyosun dedi bende düşündüm istemediğimi farkettim yazınca millet haklı olarak biraz şaşırdı..
senin çocuğu aldırmana fln değil, burda günlerce evet haklısınız babamla konuşucam şöyle böyle deyip, babanın tek cümlesiyle evet istemiyomuşum farkettim demene şaşırdık doğal olarak..
yoksa ne istiyosan yap yani kimsede benim dediğimi niye yapmadın demez bu forum ne konular gördü..
bu arada ben sizden fikir istedim günah mı diye sormadım fln demişsin,
burda yazılan şeylere kimi insan mantığıyla değerlendirip cevap verir,
kimisi duygusal yaklaşır, senin konundaki gibi annedir yada anne olamıyodur vs..
kimiside olayı dini açıdan değerlendirir çünkü kendi hayatında olayları o şekilde değerlendiriyodur, kıstas odur..
dolayısıyla fikirleri o şekilde verir..
evet bu forumda dini içerik yasak, ama zaten ilk yorumlarda kimse fetva vermemişti, günah yapma demişti sadece..
kimse senin Allah ile arana girmiyo merak etme giremezde zaten..
ama bu kadar agresifleşmenin bi anlamı yok..
gerçi bu forumda artık klasiktir, konu sahibinin istemediği tek bi cümlede yorum yapanlar suçlu olur çıkar..
neyse ya her koyun kendi bacağından demek zorunda bırakıyosunuz insanları..

dünden beri konuyu takip ediyorum.
kızın yengesi bile ne karar verirsen ver yanındayım demiş. gerisi laf kalabalığı bence...

arkadaşım burdaki insanlar resmen derdini dert edindi..
en sonunda da sen babamla konuştum babam niye bu kadar ısrar ediyosun dedi bende düşündüm istemediğimi farkettim yazınca millet haklı olarak biraz şaşırdı..
senin çocuğu aldırmana fln değil, burda günlerce evet haklısınız babamla konuşucam şöyle böyle deyip, babanın tek cümlesiyle evet istemiyomuşum farkettim demene şaşırdık doğal olarak..
yoksa ne istiyosan yap yani kimsede benim dediğimi niye yapmadın demez bu forum ne konular gördü..
bu arada ben sizden fikir istedim günah mı diye sormadım fln demişsin,
burda yazılan şeylere kimi insan mantığıyla değerlendirip cevap verir,
kimisi duygusal yaklaşır, senin konundaki gibi annedir yada anne olamıyodur vs..
kimiside olayı dini açıdan değerlendirir çünkü kendi hayatında olayları o şekilde değerlendiriyodur, kıstas odur..
dolayısıyla fikirleri o şekilde verir..
evet bu forumda dini içerik yasak, ama zaten ilk yorumlarda kimse fetva vermemişti, günah yapma demişti sadece..
kimse senin Allah ile arana girmiyo merak etme giremezde zaten..
ama bu kadar agresifleşmenin bi anlamı yok..
gerçi bu forumda artık klasiktir, konu sahibinin istemediği tek bi cümlede yorum yapanlar suçlu olur çıkar..
neyse ya her koyun kendi bacağından demek zorunda bırakıyosunuz insanları..

buaraya gimek cvp yazmak istemiyorum ama bu cvbı gördüğümde dayanamdım
istemediğim yorum yapıldığında insanlar suçlu çıkıyomuş ama bana agresifsin demişsin demekki benim yaptığım yorumda senin işine gelmemiş
evet her koyun kendi bacağından asılır bunu desen ne çıkar demesen ne çıkar
yeter artık kimsenin bana ağır eleştiri yapmaya hakkı yok
ben onların çocuğunu öldürmedim
şimdiye kadar kapanan konumda o kadar hakaret içerikli mesajı alttan aldım
ama siz alttan alanı saf sanıp üstüne çıkıyosunuz

Konunuz yeni bir konu açın diye kapanmamış,eğer o konuyu açtırmak isterseniz yönetimle irtibata geçmeniz istenmiş.
Konum kapandı diye şikayet içerikli konu açmak yasak.

Back
X