- Konu Sahibi strawberrycake
aslında çok karmaşa bir durum 2 sorum olacak.ne olanları anlayabliyorum nede yaşadıklarımı.2006 senesinden geçen yaza kadar brisine deli gbi aşıktım.onun için herşeyi yapardım.tek bi gülüşü için canımı verirdim.ama ben ona ölürken o hep başkalarınındı.hiç bi zman beni sevmedi ve ben böyle tükenip gittim.ondan uzak kalmak unutmak için şehrimi bile değiştirdim.ama nafile özlemde brleşince ben yandım kül oldum resmen.tabi bu olaylar olurken aynı şekilde biriside bana aşıktı.ama benden hç karşılık beklemedi.hep arkadasım olarak kaldı hatta şuanda en yakın arkadasım o.sorularıma gelince bu bana aşık olan kşi şuanda birisnden hoşlanıyor ve ona açıldı.kızda nerdeyse olumlu cevap verdi.iyi güzel dmi ?
ama neden ben onu kıskanıyorumm ! sevmediğimden yüzde bin eminim ama neden böyle bu durum kafamçokkarıştı 2.soruma gelince benim aşık olduğum kşiden ben bu yaz vazgeçtim çnkü gözlerinde ilk kez bşka brisini gördüm ve gercekten aşık olduğunu anladım.fakat bu şahsın sevglisi şizofrene bağlamış bi kız.aşırı kıskanç ve daha neler neler.bu kız onu her bunalttığında resmen bana sığınıyor.benmle ilgilenmeye başlıyor.sürekli mesajlar felan.tabki hçbişeklde bişey yaşanmıyor aramızda çnkü buna asla izin vermem ben
lmaz: derdi ne bu çocuğun amacı ne ben anlamadım.böyle yaptıkça aklıma giriyor.zaten çk zor vazgeçtim ondan :gitme: şmdiden tşkler..
ama neden ben onu kıskanıyorumm ! sevmediğimden yüzde bin eminim ama neden böyle bu durum kafamçokkarıştı 2.soruma gelince benim aşık olduğum kşiden ben bu yaz vazgeçtim çnkü gözlerinde ilk kez bşka brisini gördüm ve gercekten aşık olduğunu anladım.fakat bu şahsın sevglisi şizofrene bağlamış bi kız.aşırı kıskanç ve daha neler neler.bu kız onu her bunalttığında resmen bana sığınıyor.benmle ilgilenmeye başlıyor.sürekli mesajlar felan.tabki hçbişeklde bişey yaşanmıyor aramızda çnkü buna asla izin vermem ben