bu ne demek oluyooo yaa

florasa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
318
Hakkari
kızlar artık cidden kaynanam olucak kadını tanıyamıyorum oglunu benden kıskanır ona tmm maddı manevi bize zatar verır onada tamam beni hizmetci olarak kullanmak ister onda tamam sağda solda benı karalar onada tamam herşeye tmm yanı çok seye sabrettım eşimle aramı bozmak içinde elınden gelenı yaptı basarılıda oldu ama kendısı basarılı oldugunu bılmıyo son olarakta ben son gunlerde artık arama mesafe koydum ve bu şehirde kımsem yok aılem baska sehırde bende kaynımın kız arkadasıyla gorusuyorum cokta ıyı anlasıyoruz ama svgili kaynanam kaynıma kızarkadasıyla benı gorusturmemesını soylemiş bunuda kaynım nasol olduysa kıza solemiş tabı elti adayımda hemen bana soyledi bu ne demek yanı bu kadın napmaya calısıyo

Allah yardım etsin canım kaynanalarıda islah etsin cekemiyo seni cok belli bi durum sende onun inadına eşinle daha iyi olmaya çalış aranıza hiç bi şekilde soğukluk sokturma. kaç senelik evlisin cnm..

Arkadaşım öncelikle Allah sana sabır versin ,bunlar ömür törpüsü, böyle insanlarla uğraşmak zordur . Sakın üzülme kayinvalidem bana bunları yapiyor diye ,şunu bilmeni isterim ki kayınvaliden sana değil oğluna yapıyor ,oğlunu seven bir anne asla bunları yapmazdi. Oğlunun mutluluğu için çaba gösterirdi .Bende bir erkek annesiyim oglum suan 13 yaşında, şimdi mutluluğu ve huzuru için uğraşıyorsam ileri de de aynı cabayi gostericem.

kafaya takmayın kendinize ediyorsunuz.. bende zamanında düşünüp düşünüp kendimi hasta ettim umursamaz olmaya çalışmak lazım

Arkadaşım öncelikle Allah sana sabır versin ,bunlar ömür törpüsü, böyle insanlarla uğraşmak zordur . Sakın üzülme kayinvalidem bana bunları yapiyor diye ,şunu bilmeni isterim ki kayınvaliden sana değil oğluna yapıyor ,oğlunu seven bir anne asla bunları yapmazdi. Oğlunun mutluluğu için çaba gösterirdi .Bende bir erkek annesiyim oglum suan 13 yaşında, şimdi mutluluğu ve huzuru için uğraşıyorsam ileri de de aynı cabayi gostericem.

aynen oule kendı ogluda arada derede klıyo

Back
X