• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek şimdi ?

sblvsr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
551
478
73
41
Merhaba Hanımlar....

Hayatta neler yaşanıyor ve insanın başına neler geliyor anlamak mümkün değil.Ömrünüzün 1/4 ünü beraber geçirdiğiniz,sıkıntı ve zorluklarla geldiğiniz evlilik yolunda adımınızı attıktan sonra aynı çatı altına girip ''ohh'' demenize fırsat dahi vermeden , bir gece ansızın '' 1 ay daha deneyelim ve olmazsa boşanalım '' demek nedir Allah aşkına.Ve bunu evliliğinizin 1. ayında 2 kere duyduktan sonra bu evliliğe inancınız kalır mı ki ? gözü her an kapıda olan biri ile ne hayaller kurabilirsiniz ?

İşte kurulamadı hayaller ve demek ki uzun yılların ardından kurulan hayaller 7 ayın sonunda noktalandı.Neden 7 aylık bir hayal kurduk acaba bilemedim şimdi.Sabır denen o acı ilacı hep içip , en sonunda tutulan eller bırakıldı ve bitti.Bitti bitmesine ama neden unutulmadı.neden halen daha acır insanın içi.Hani zaman ilaçtı.

Ve insan neden hep istemediği şeyleri görür ki.Sanki gözünüzün içine soka soka her gün o kişiyi görmek ve sesini duymak;bundan kaçmak isteyip ama çok isteyip,o anki mevcut durumlar nedeni ile kaçamamak sizce neyin göstergesidir.

Şimdi ise oradan kaçtıktan sonra kalan yara ve kendinizi tamir etmeye çalışmak.Bu ne kadar mümkündür.

üzerinden 1,5 sene geçmesine rağmen neden saplandı hep sol tarafıma anlamadım.

Neyse imtihan diyip susacağız sanırsam.

Boşandınız sanırım hemde 1 aylık evliyken,
üzülmeyin sizin yapacağınız birşey yokmuş ki zorla birşey yürümez bir taraf istemeyince diğerine de vazgeçmek düşer.

Pisliiik, mubarek cuma ya sabır, 1 ay da boşanmak isteyecekse niye evlenmiş? pissliiiiiik. Neydi bu kadar sorun ettiği?

Merhaba Hanımlar....

Hayatta neler yaşanıyor ve insanın başına neler geliyor anlamak mümkün değil.Ömrünüzün 1/4 ünü beraber geçirdiğiniz,sıkıntı ve zorluklarla geldiğiniz evlilik yolunda adımınızı attıktan sonra aynı çatı altına girip ''ohh'' demenize fırsat dahi vermeden , bir gece ansızın '' 1 ay daha deneyelim ve olmazsa boşanalım '' demek nedir Allah aşkına.Ve bunu evliliğinizin 1. ayında 2 kere duyduktan sonra bu evliliğe inancınız kalır mı ki ? gözü her an kapıda olan biri ile ne hayaller kurabilirsiniz ?

İşte kurulamadı hayaller ve demek ki uzun yılların ardından kurulan hayaller 7 ayın sonunda noktalandı.Neden 7 aylık bir hayal kurduk acaba bilemedim şimdi.Sabır denen o acı ilacı hep içip , en sonunda tutulan eller bırakıldı ve bitti.Bitti bitmesine ama neden unutulmadı.neden halen daha acır insanın içi.Hani zaman ilaçtı.

Ve insan neden hep istemediği şeyleri görür ki.Sanki gözünüzün içine soka soka her gün o kişiyi görmek ve sesini duymak;bundan kaçmak isteyip ama çok isteyip,o anki mevcut durumlar nedeni ile kaçamamak sizce neyin göstergesidir.

Şimdi ise oradan kaçtıktan sonra kalan yara ve kendinizi tamir etmeye çalışmak.Bu ne kadar mümkündür.

üzerinden 1,5 sene geçmesine rağmen neden saplandı hep sol tarafıma anlamadım.

Neyse imtihan diyip susacağız sanırsam.

artık insanların zorla evlendirilmediği şu dönemde, isteyerek evlendiyseniz 1 ayda 2 kere "1ay daha deneyelim, eğer olmazsa boşanalım" dedirtecek ne oldu?

40 yıldan sona boşansanız daha mı iyi olurdu yakın akrabam öyle .çok acı.ama herkes kendinden sorumlu.geride bırak yoluna devam . bir şiir var tavsiye ediyorum biri bana okumuştu giderken gideceğini söylemeden.. en sevdiğim ..sessiz sedasız terketti beni bu şiiri okurken anlamalıydım son konuşmamızdı.Ben şimdi evliyim iyi kötü idare ediyoruz işte. Can Yücel Unutma

Vazgeçmek ne kadar kolay olmuş hiç anlamış değilim.Ve ipotek konulan asla da geri alınamayacak o yıllar ne olacak.Hani masada iyi gün kötü gün idi.

Cok guzel anlatmissiniz. İki senedir evliyim ve dottr aylik bi oglum var dha 17 yasinda evlendim cahilldim. Suan bi evlilik degilde zulum resmen psikplojim cok kotu ben tamamen kanser olmus bi evliligi ayakta dim dik tutmaya calisiyorum dha en guzel caglarimda hayatimi bu sekilde zehirledim tek tutunacak dalim tek tesellim gunahsiz yawrum daha anlatmaya gucumun yetmedigi neler neler ben Rabbimin bana yazdigi bu kadere isyan etmeden tutunuyorum hayata . ve inanin daha 18 yasindayim . Herkez biseyle sinaniyor sizinde sinaviniz buymus hic bir zaman isyan etmedin sabredin bi gun sizde huzura mutluluga kavusursunuz insallah.

Vazgeçmek ne kadar kolay olmuş hiç anlamış değilim.Ve ipotek konulan asla da geri alınamayacak o yıllar ne olacak.Hani masada iyi gün kötü gün idi.

Ne güzel yazmışsınız çok duygulandım.Geri dönmeyen yaşanamayacak o yıllar :(

artık insanların zorla evlendirilmediği şu dönemde, isteyerek evlendiyseniz 1 ayda 2 kere "1ay daha deneyelim, eğer olmazsa boşanalım" dedirtecek ne oldu?

Ne olduğunu bir anlasam...Neden evlilikten sonra içine kapandı onu dahi anlamadım.Yok maddi sıkıntı ise sorun verelim elele oturtalım düzene.Ama daha 1 ayda evlililer kendi isimlerini bile yeni öğrenirken neden denemeye çalışmak.Her gece uzun konuşmalarda bunların hayalleri kurulurken ne çabuk unutuldu bu zamanlar.

Aslında bana neden zor geldi biliyor musunuz ? Bitmesini gerektirecek sebepleri mantığım bir türlü almıyor.Kabullendiremiyorum mantığıma

Senin evlendiğin adamın sorunu ne bilmiyorum ama sana bir olay anlatayım. Okuldan bir arkadaşım bir adamla sevgili oldu. Altı ay boyunca çok güzel bir ilişkileri vardı. Gören maşallah diyordu. Sonra adam altı aylığına yurt dışına gitmek zorunda kaldı iş için ve gitti. Bu altı ay boyunca internetten görüştüler. Altı ay sonra geldiğinde adam arkadaşıma evlenme teklif etti arkadaşım da kabul etti. Düğünden on gün önce arkadaşım öğrendi ki meğer bu adam arkadaşımla tanıştığında nişanlıymış. Evi barkı herşeyi hazırmış. Nikahı da aslında kıyılmış ama düğün olmadığı için karısıyla birlikte yaşamaya başlamamışlar. Bu arada arkadaşıma aşık olmuş ama ailesinin tepkisinden korktuğu için o yurt dışına gidiyorum dediği altı ay boyunca evliliğini devam ettirmiş. Sonra boşanma davası açmış. Anlaşmalı boşanmışlar ve gelmiş arkadaşıma evlenme teklif etmiş. Kızcağız dediğim gibi tüm bunları düğünden on gün önce öğrendi ve düğünü iptal etti. Belki sana bir fikir verir.

Senin evlendiğin adamın sorunu ne bilmiyorum ama sana bir olay anlatayım. Okuldan bir arkadaşım bir adamla sevgili oldu. Altı ay boyunca çok güzel bir ilişkileri vardı. Gören maşallah diyordu. Sonra adam altı aylığına yurt dışına gitmek zorunda kaldı iş için ve gitti. Bu altı ay boyunca internetten görüştüler. Altı ay sonra geldiğinde adam arkadaşıma evlenme teklif etti arkadaşım da kabul etti. Düğünden on gün önce arkadaşım öğrendi ki meğer bu adam arkadaşımla tanıştığında nişanlıymış. Evi barkı herşeyi hazırmış. Nikahı da aslında kıyılmış ama düğün olmadığı için karısıyla birlikte yaşamaya başlamamışlar. Bu arada arkadaşıma aşık olmuş ama ailesinin tepkisinden korktuğu için o yurt dışına gidiyorum dediği altı ay boyunca evliliğini devam ettirmiş. Sonra boşanma davası açmış. Anlaşmalı boşanmışlar ve gelmiş arkadaşıma evlenme teklif etmiş. Kızcağız dediğim gibi tüm bunları düğünden on gün önce öğrendi ve düğünü iptal etti. Belki sana bir fikir verir.

6 senesini bildiğim bir insan ve her daim görebileceğim ve sarılabileceğim uzakalıkta.Aldatma veya bir başkası kesinlikle yok.Kendim kadar eminim

Bitmesi icin sebeb olmadigi icin , Halla kabullenmemissiniz siz ayriligi..
Her zamanda neden diye sorucaksiniz kendinize , ama zamanla sizde anlayacaksinizki iyiki ozaman bitmis diyeceksiniz...
Cunku eger yasanilasi bir adam olsaydi suan yaninda olurdu.
Elini tutar birakmazdi..
Belkide boylesi daha iyi oldu senin icin.
Hayata bir kere geliyoruz , onuda dert cekmek icin degil . Gitmek isteyene kapiyi gostereceksinki senin hayatinda mahf olmasin.
En ezindan denedim dersin ama Olmadi bitti dersin.

evliligi idarak edemedi herhalde...
aynı catı altında bulunmak zor geldi sanırım.

:KK57::KK57:
biticik vardı asker yari. o kızımız gelsede okusa az şunu:KK67::KK67:

6 senesini bildiğim bir insan ve her daim görebileceğim ve sarılabileceğim uzakalıkta.Aldatma veya bir başkası kesinlikle yok.Kendim kadar eminim

Sorun neydi o zaman?
Yani şu an kötü hissettiğiniz anladım ama konuyu anlamadım açıkçası.
Neyi çözemediniz?
Boşandınız mı?
Evleri ayırdınız da bekliyor musunuz?
Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsunuz?

Ne olduğunu bir anlasam...Neden evlilikten sonra içine kapandı onu dahi anlamadım.Yok maddi sıkıntı ise sorun verelim elele oturtalım düzene.Ama daha 1 ayda evlililer kendi isimlerini bile yeni öğrenirken neden denemeye çalışmak.Her gece uzun konuşmalarda bunların hayalleri kurulurken ne çabuk unutuldu bu zamanlar.

Aslında bana neden zor geldi biliyor musunuz ? Bitmesini gerektirecek sebepleri mantığım bir türlü almıyor.Kabullendiremiyorum mantığıma
kendince ne nedenleri vardı peki?
gerçekten çok üzüldüm.

bu ne ya:KK57:
dilim tutuldu resmen.
film olsa ancak bu kadar olur.
hiç mi telefonla aramadı arkadaşını yurt dışından falan? yani ne bilim 6 ay uzun bir zaman hiç mi açık vermedi?

1 ay daha deneyelim de neyi..

Şiddetli geçimsizlik mi var aranızda.

Çocuk meselesi mi

Birde ilk aklıma gelen vajinusmus vakası oldu özür dilerim Dedim nası şey cinsellik için mi evlenmiş bu mendebur...

Okuduğum kadarıyla aranızda geçinememe gibi problem yok.. Maddiyatsa ee el ele verip aşabilirsiniz ki bu dönemde adamın en çok karısına ihtiyacı vardır.

Ne yani rahat mı battı bu adama.. Islak odunla iyi br dövmek lazım da neyse....

bu ne ya:KK57:
dilim tutuldu resmen.
film olsa ancak bu kadar olur.
hiç mi telefonla aramadı arkadaşını yurt dışından falan? yani ne bilim 6 ay uzun bir zaman hiç mi açık vermedi?
Hiç açık vermedi. Dediğim gibi görenin maşallah dediği bir ilişkileri vardı. Sürekli Skyp üzerinden de görüştüler, telefonla da konuştular. Üstelik gece gündüz aramama gibi bir sorun da yoktu. Adam özel sektördeydi. Evlendiği kızcağız öğretmenmiş. Bu arada tayin olmuş, evini taşımış. Uğraşmış da uğraşmış evini dizmek için. Ve arkadaşım dediğim gibi bütün bunları düğünden on gün önce tesadüfen öğrendi aynı film gibi. Kuzeni bir banka şubesinde bu öğretmen kızcağızla sohbete başlamış. Kız da hiç bilmeden başına gelenleri, eşiyle altı ay evli kalıp boşandığını anlatmış. İsimler falan da ortaya dökülünce kuzen anlamış olayı. Allahın sopası yok derler ya hani. Aslında var işte... Adam arkadaşımın onu terk edeceğini hiç düşünemiyordu bile ciddi ciddi de kör kütük aşıktı. Tabi arkadaşım da çok seviyordu adamı. Ama kadınlık gururu üstün geldi. Bu anlattıklarım dört sene önce oldu yaklaşık olarak. Arkadaşım şimdi çok mutlu ve başka biriyle çok şükür. Yakında bir de bebişi olacak. Türk filmi olsa ancak bu kadar yazılabilirdi senaryo ama bu kızın başına geldi işte :(

Back
X