Rüya Yorumları Bu ne demek yaa ?Deliriyormuyum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenese88

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
41
-5
611
Fransa
arkaslar ben bir kac sefer ruyamda kocamin beni aldattigini gordum,bir kadin opmesi falan , dun yine gordum ama dunku felaketti , aglayarak uyandim,ruyam soyleydi:
evde oturuyormusuk , esimle ve ailesiyle, kucuk kiz kardeside varmis,
ben esimi ariyorum ve mutfakta bir kizla uygunsuz bir vaziyetle buluyorum, agliyorum ve onu bir odaya cekip neden bunu bana yaptigini soruruyorum, o inkar ediyor , kizida cagriyorum, o salak salak konusup bunun gercek oldugunu ve onun hosuna gittigini soyluyor, esime donuyorum o hale inkar ediyor, sonra ben onu dovmeye basliyorum, hem onu dovuyorum hem kendi kafama vuruyorum, oyle perisan bir haldeyimki ruyamda ordan oraya gidip (agliyarak, ama acayip bir sekilde agliyorum,cok yani) kiz kardesini soyluyorum o pek aldiris etmiyor, esimi SIKIRSTIRIYORUM o hep inkar ediyor agliyorum iste boyle sonra agliyarak uyandim, esimi dovmeye basladim neden bana bunu yaptin diye , kendime vurmaya basladim,( aslinda uyaniyim ne yaptiyimi biliyorum , yani bilincliyim , bunlari yapmak istemiyordum ama nedense uyanir uyammaz bunlari yaptim??)
esim delirdigimi zannedip su getirdi ictim agladim agladim ona kizdim ve sonra rahatladim
cok acayipti , delirmis gibiydim ??,:1no2:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…