Bu ne demek?

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.259
30.329
548
36
10 aylik oglum var. Daha 1 kez adet gordum. Esim korunuyordu ancak 1 kez prezervatifsiz iliski oldu ama geri cekti yine de. Daha 10 aylik oglum var. Bu ay baya kahverengi akinti yasadim, parca parca resmen. Surekli tansiyonum dusuyor. Son adetin üstünden 32 gun gecti. Dikkate almadim cunku pco var. Yine gecikti diye düşündüm ama halsizlik ve akinti supheye dusurdu. Bugun test aldim. Bir-kac dk bekledim, birsey cikmadi. Sonra cocuklar durmayinca bahceye indirdim. Testi de cope atmadim, babamlarda oldugum icin gormesini istemedim. Eve 2 saat sonra geldik, bir daha baktim silik cizgi. Dikkate almadim. Kuruma cizgisidir dedim. Yuruyuse ciktim, esime fotografini gondermek icin bir daha baktim ki cizgi bariz orda. Basina gelen var mi? Yarin hemen kan verecegim.

Eklentiler

• IMG-20200625-WA0015.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 73

Kac dakika gecmisti acaba testi ilk yaptiginda? Kisa mi bekledin acaba? Ikinci cizgi 5 dakika sonra mi cikti 2 saat sonra mi bilemiyoruz ki... canim hakkinda hayirlisi olsun bence de yarin mutlaka ilk is kan ver cok sasirdim

Kac dakika gecmisti acaba testi ilk yaptiginda? Kisa mi bekledin acaba? Ikinci cizgi 5 dakika sonra mi cikti 2 saat sonra mi bilemiyoruz ki... canim hakkinda hayirlisi olsun bence de yarin mutlaka ilk is kan ver cok sasirdim
Kac dk gectigini bilmiyorum canim. Dusun dusun kafayi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…