Bu ne demek?

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.900
1.683
83
39
Selam kızlar. 38. Haftadayım . Bugun çatı muayenem vardı . Doktor bebeğimin kafasının aşağıya baktığını ama yolu uzun dedi ve çatın çok dar dedi ; çok zorlanırsın , çok ağrılı olur dedi. Daha vaktin var haftaya tekrar konuşuruz dedi , bakalım ..
nst ye soktu kasılmalarım var .
Doktordan geldiğimizden beri kasılmalarım arttı yani yürürken otururken vajina bölgemde kasılma oluyor ama sancı yok ; belimde vs. Kasılma geçmiyor ama . Sizce bu ne demek ?

Çatısı çok dar bir kadın ne kadar zor doğum yapar ve birde üzerine yolu da uzunmuş…
Normal doğum yapacak iseniz Allah kolaylık versin.

Ben mecburi sezaryen olması gereken gebeydim ve zaten mecburi sezeryan olmasam da çatım dardı.
Doktorum zaten seni normal doğurtmazdım demişti.

Stresten kasılma olabilir. Ama devamli gelip geçen kasılmalar ise dogum başlıyor demek.
Magnezyum iç, soluna yat, bacaklarını topla gergin olmadan yatmayı dene geçer inşallah.

Çatısı çok dar bir kadın ne kadar zor doğum yapar ve birde üzerine yolu da uzunmuş…
Normal doğum yapacak iseniz Allah kolaylık versin.

Ben mecburi sezaryen olması gereken gebeydim ve zaten mecburi sezeryan olmasam da çatım dardı.
Doktorum zaten seni normal doğurtmazdım demişti.

Stresten kasılma olabilir. Ama devamli gelip geçen kasılmalar ise dogum başlıyor demek.
Magnezyum iç, soluna yat, bacaklarını topla gergin olmadan yatmayı dene geçer inşallah.
İlk cümleniz de kafam karıştı , kusuruma bakmayın. Doktorun yanıltıyor mu yani . zor doğum olur senin için diyerek. Yoksa gerçekten çok ama çok mu zor .
Yani şöyle aslında stresim yok çok acayip bir şey ki rahatım .. kendimi strese sokacak her şey (insanlar) den uzak duruyorum . . Yani aslında yürürken daha çok hissediyorum o kasılmaları , suyum ve nişanımda gelmedi henüz .. bakalım haftaya belli olacak . .

Selam kızlar. 38. Haftadayım . Bugun çatı muayenem vardı . Doktor bebeğimin kafasının aşağıya baktığını ama yolu uzun dedi ve çatın çok dar dedi ; çok zorlanırsın , çok ağrılı olur dedi. Daha vaktin var haftaya tekrar konuşuruz dedi , bakalım ..
nst ye soktu kasılmalarım var .
Doktordan geldiğimizden beri kasılmalarım arttı yani yürürken otururken vajina bölgemde kasılma oluyor ama sancı yok ; belimde vs. Kasılma geçmiyor ama . Sizce bu ne demek ?
Çatı olayı doğumda bile değişebiliyor. Ben zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldigimda doktorum pelvik kemiklerim çok dar ileride normal doğum yapamazsınn demişti şimdi hamileyim 24. Haftadan beri çatı ağrısı çekiyorum genelde 35. Haftada başlıyormuş ama benim dayım dar olduğunu için bebek orayı yavaş yavaş genişletiyormus. Senin içinde haftaya çok şey değişebilir ama önemli olan senin ve bebeğinin hangi şekilde daha sağlık olacağı bunu kafana takıp kendini hiç strese sokma çok yakın arkadaşımın her şeyi normal doğuma aşırı uyuyordu 40+2 oldu açılması olmadı doktor biraz daha kalırsa dışkısını yer dedi sezeryan oldu bir arkadaşım da ben normal doğumdan çok korkuyorum yapamam dedi sancısı açılması başladı hastaneye gittiğinde doğum başlamıştı pat normal doğum yaptı bu işler nasıp en hayırlı en kolay şekilde nasıp olsun

Back
X