Bu ne ikiyüzlülük ?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Önceki konumlarımda da var bi ayrılık aşamasındayım, bıçak gibi kestim attım ama geçmişe yönelik kafaya taktıklarım var.

Erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyorduk, işten çıkarıldı sonra firma küçülmeye gitti. Onun departmanında sadece müdürü kaldı. Müdürü her konuya hakim oldu ama bu süreçte resmen müdürüne kinlendi.
Bana karşı hep şikayetlerinden bahsetti. O nasıl kalır işi çok kötü bak görürsün patron onu çıkartıcak adamın bana şu kadar borcu var hala ödemedi yüzsüz vs vs
Bende ister istemez üzülüyordum eski sevgilime haksızlık ettiklerini düşüyordum bir zaman sonra adama bende kinlendim gözümle görmek istemiyordum.
- Az önce ne göreyim, o eski müdürünün sosyal hesaptan fotoğrafına onu övücü şeyler yazmış. şöyle insansın böyle insansın. Şok oldum ya hani nefret ediyordun şimdi ne oldu ? Bu ne ikiyüzlülük ?
Belki sosyal medyaya bu kadar takılı kalmamak gerek ama bana normal gelmiyor. Bu kadar kinlendiğin bu kadar arkasından demediğin kalmadı şimdi bu nedir arkadaş ? Beni firmadan soğuttu demoralize etti herkesin hakkında olumsuz konuşa konuşa iyice beni soğuttu en sonunda arkasından bende işten ayrıldım. Tabi tek etken bu değil farklı problemlerimde vardı ama tuzu biberi oldu onun dedikleride.
Evlerimizde yakın geçem mahallede gördüm o gördü mü bilmiyorum ama gidip boğazını sıkasım geldi. O kadar kinliyim ki yazsam yazsam kinimi akıtsam diyorum ama karşıda ki insan anlar mı tabiki de anlamaz. Bazen evde otururken birden kalkıp evine gidip cıngar çıkartıp çirkeflik yapasım geliyor o dereceyim.
Sevgim aşkım bitmek üzere.. Peki bu kinim nasıl bitecek ?
Çok öfkeliyim her şeye herkese kendime de. 21 yaşındasın kızım sen, ne işin var senin 30 yaşında ki herifle hayatın feleğinden geçmiş harcar seni gözünün yaşına bile bakmaz diyemedim kendime !
Benim şuan üzüldüklerime o gülüp geçiyordur.

30 yaşındaki erkekler felegin cemberinden gecmis olup 21lik kızları mı harcıyorlarmış. İş ne yaşta, ne de iki yüzlülükte sen her çekilen yöne gelmeyeceksin bu kadar basit. Böyle olursan 18 yasindaki cocukta harcar seni.

Her söylenene inanma.

Kız ne 21 yaşında kızlar var hayatın feleğinden geçmiş yaşa bakmaz valla biraz açıkgözlülüğe biraz yaşanmışlara bakar size de ders olsun madem :)

Yine aynı hatayi yapıp kinlenmeyin. Size de ders olmuştur bu olay. Hayat bu

benim eski sevgili de bana anlattığından çok farklı bir insan çıktı.
ayrılmadan önce bana dediği her şey fos.

en son yaptığı bir şeyi duydum. sinirlendim gittim sordum. sanane dedi.

dayanamadım. upuzun bir yazı yazdım yolladım. valla belki çocuğun peşini bırakmayan takıntılı kız oldum ama iyi saydım, rahatladım. sinirlendikçe açıp okuyup rahatlıyorum. oh be.

tabi o bu yazıdan bir şey anlamış mıdır? hiç sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…