Bu ne kanamasi fikri olan yardimci olabilir mi?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.548
11.428
498
Biliyorum doktorluk bi durum ama bu saatte telas sardi beni.fikri olan yardimci olursa cok sevinirim.

Dun ic camasirimda 2_3 damla kadar kahverengi leke vardi..onemsemedim hic..az once wc ye ciktim.afedersiniz idrarimi yaptiktan sonra hani adet olursunuzda son gunler kahve rengi kucuk parcalar olur ya minnacik ondan geldi..ic camasirimdada yine hafif var.

Panik oldum.
Korunuyoruz esimle.en son 20 ekimde adet oldum.3 gun suruyor zaten.adetimede daha cok var.

Birde suan hafif mi hafif bir karin sizlamam var.
Sabahlarida idrarim cok turuncuya yakin renkte.1 haftadir dikkatimi cekiyordu ama usuttum diye dusunuyordum.

Sinava hazirlaniyorum hamilelik hic hazir degilim ve istemiyorum.aslinda icimin ferahlamasi icin actim bu konuyu.
Ben daha evvel bos gebelikten kurtaj oldum
O zamanda hamile kalmadan 15 gun once ayni lekelenmeden olmustu...

Hayatimda hamilelik disinda 2.kez basima geliyor..bilgisi fikri olan var mi?? Yerlesme kanamasi olma ihtimali var midir.??

Valla ben 2 gebelik geçirdim ama ilkkez yerleşme kanamasını KK da duydum.. O yuzden ben ihtimal vermiyorum gebelikle alakalı olduğunu.

Belki sert bi ilişki sonrası zedelenme olmuştur. Hemen hamileliğe yormayın. Ya da erken adet oluyosunuzdur bu ay belli olmaz. Ya da yara vardır rahimde o kanamistir. İnşallah adettir diyorum seçeneklerim beni bile korkuttu :KK61:

Belki sert bi ilişki sonrası zedelenme olmuştur. Hemen hamileliğe yormayın. Ya da erken adet oluyosunuzdur bu ay belli olmaz. Ya da yara vardır rahimde o kanamistir. İnşallah adettir diyorum seçeneklerim beni bile korkuttu :KK61:
Hic adetim bu kadar erken olmadi.daha 2 hafta kadar var..iliskiden sonra hic aci falan bisey hissetmedim de rahim falan allah korusun:(

Yerleşme kanaması nedir bilmiyorum ama üstüne görme diye bişey var halk arasında o olabilir,oğlumda başıma geldi benimde :( siz istemiyorsunuz gebelik korunuyorsunuzda bence risk düşük ama korunma yöntemide önemli tabi.

Yerleşme kanaması nedir bilmiyorum ama üstüne görme diye bişey var halk arasında o olabilir,oğlumda başıma geldi benimde :KK43: siz istemiyorsunuz gebelik korunuyorsunuzda bence risk düşük ama korunma yöntemide önemli tabi.
Bilmiyorum hayirlisi olsun...yazin dusunuyordum..esim korunuyordu.ben dehil.cok dikkat ediyorduk.2 yildir hic bi sorun da yasamasik ama iste..

Bilmiyorum hayirlisi olsun...yazin dusunuyordum..esim korunuyordu.ben dehil.cok dikkat ediyorduk.2 yildir hic bi sorun da yasamasik ama iste..
Bazı sürprizler oluyor hayatta :) yazada bişey kalmamış,benim kız süpriz yumurta şimdi 4 yaşında.Dur bakalım daha belli bişey yok bi iki güne belli olur rahat olun.

Annem bana anlattı ben sizde hep üstüne gördüm diye, hamileliğinin 5.ayına kadar adet görmeye devam etmiş. O yüzden bana hamile olduğunu 4. ayın civarında öğrenmiş, yuh dedim anne utanmasan doğumda öğrenecekmişsin, hamileliğin yarısını tamamladıktan sonra öğrenmiş :KK53:

Biliyorum doktorluk bi durum ama bu saatte telas sardi beni.fikri olan yardimci olursa cok sevinirim.

Dun ic camasirimda 2_3 damla kadar kahverengi leke vardi..onemsemedim hic..az once wc ye ciktim.afedersiniz idrarimi yaptiktan sonra hani adet olursunuzda son gunler kahve rengi kucuk parcalar olur ya minnacik ondan geldi..ic camasirimdada yine hafif var.

Panik oldum.
Korunuyoruz esimle.en son 20 ekimde adet oldum.3 gun suruyor zaten.adetimede daha cok var.

Birde suan hafif mi hafif bir karin sizlamam var.
Sabahlarida idrarim cok turuncuya yakin renkte.1 haftadir dikkatimi cekiyordu ama usuttum diye dusunuyordum.

Sinava hazirlaniyorum hamilelik hic hazir degilim ve istemiyorum.aslinda icimin ferahlamasi icin actim bu konuyu.
Ben daha evvel bos gebelikten kurtaj oldum
O zamanda hamile kalmadan 15 gun once ayni lekelenmeden olmustu...

Hayatimda hamilelik disinda 2.kez basima geliyor..bilgisi fikri olan var mi?? Yerlesme kanamasi olma ihtimali var midir.??
Kanamayi bilmiyorum umarim kotu bir durum yoktur ama sabahki idrarla az su icmenin alakasi olabilir.

Yerlestirme kaniysa eger, bi sadece bi sefere mahsus biraz lekelenme olur diye biliyorum ben. Eger yeni hamile kaldiysan hamilelik testiyle belli olmayabilir cunku adetine daha 2 hafta var demissin. Yinede yap derim ama. Bisey cikmazsa adet donemi geldiginde yine bi test yap ki hamilelikten mi kaynaklaniyor emin ol. Ha hamilelikten degilse de ve diyelim ki o lekelenme tekrarlaniyorsa doktora gorun..

Yerlestirme kaniysa eger, bi sadece bi sefere mahsus biraz lekelenme olur diye biliyorum ben. Eger yeni hamile kaldiysan hamilelik testiyle belli olmayabilir cunku adetine daha 2 hafta var demissin. Yinede yap derim ama. Bisey cikmazsa adet donemi geldiginde yine bi test yap ki hamilelikten mi kaynaklaniyor emin ol. Ha hamilelikten degilse de ve diyelim ki o lekelenme tekrarlaniyorsa doktora gorun..
Ah o bekleme sureci:KK43: en cok ta icimi korku sarmasi uzuyor beni..hic istemiyorum rabbim bafislasin..suan istemiyorum tabi..beklerken heyecanli olmayi heyecandan konu acmayi cok isterdim..ah iste hayar sartlari..

Annem bana anlattı ben sizde hep üstüne gördüm diye, hamileliğinin 5.ayına kadar adet görmeye devam etmiş. O yüzden bana hamile olduğunu 4. ayın civarında öğrenmiş, yuh dedim anne utanmasan doğumda öğrenecekmişsin, hamileliğin yarısını tamamladıktan sonra öğrenmiş :KK53:
Cok duydum bende onu.teyzem de hamileligi boyunca adet gordu.3.ayinda ogrendi bu sebepten hamileligini.:)
Esas bombakayinvalidem.gorumceme hamileligini 4.ayda ogreniyor anneniz gibi.
Birgun karnimda biseyler oynadigini hissettim diye doktara gidiyor hamileymis:)

Back
X