Bu ne kanaması?

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar dün yerleşme kanaması sanmıştım gün boyunca kahveringi az az geldi. Sabah uyandığımda rengi koyu pembeydi ama hala su gibi biraz çoğalmış yani pedde farkediliyor. Regl olmama 6 gün var daha. Hiç günübden önce olmadım şimdiye kadar. Ve regl ağrısı gibi de değik ağrı. Sadece sağ kasığımın belli bir noktası ağrıyor ve yine sağ bacağım da sanki uyuşmuş gibi bi ağrı var. Normalde belim ve iki bacağım ağrırdı. Yarın için doktor randevum var ama tedirgin etti bu durum beni. Aranızda buna benzer bişey yaşayan oldu mu?

O zaman doktora gidene kadar istirahat et gebeliğin başlarında böyle sıkıntılar sağlıklıda olsa olabiliyor vücut uyum sağlamaya çalıştığı için

canm sen yarını bekleme bence bugün git Dr.a benimde kahverengi lekelenmem oldu dr pembe ve kırmızıya dönerse korkmamı söyledi istirahat verdi birde progestan caps başladı günde 2 tane

canm sen yarını bekleme bence bugün git Dr.a benimde kahverengi lekelenmem oldu dr pembe ve kırmızıya dönerse korkmamı söyledi istirahat verdi birde progestan caps başladı günde 2 tane
Aradım canım az önce güç bela bugün 11.30a ayarladım anlattım durumu silik çizgiyi falan bence adet kanaması ama gel bakalım tabi mutlaka dedi. Umarım bebiş vardır olumsuz bi haber almak istemiyorum

Aradım canım az önce güç bela bugün 11.30a ayarladım anlattım durumu silik çizgiyi falan bence adet kanaması ama gel bakalım tabi mutlaka dedi. Umarım bebiş vardır olumsuz bi haber almak istemiyorum
silik çizgiyi görmüşsün inşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyoruz dua et içini ferah tut

Doktor kan tahlili istedi. Öğleden sonra çıkacak. Bir gebelik durumu yoksa alttan muayene edelim dedi. Alttan muayene ne kadar doğru?

Doktor kan tahlili istedi. Öğleden sonra çıkacak. Bir gebelik durumu yoksa alttan muayene edelim dedi. Alttan muayene ne kadar doğru?
Sakincasi yok yanliz gebelik var gibi duruyo 2. Cizgi niye çıksin ki yoksa...

Sakincasi yok yanliz gebelik var gibi duruyo 2. Cizgi niye çıksin ki yoksa...
Silikti tam net değildi şu an ise elimde test sonucu var göstermek için doktoru bekliyorum beta değeri 0.17 sanırm negatif demek oluyor. Bu da testin azizliğine uğradığım anlamına geliyor

Silikti tam net değildi şu an ise elimde test sonucu var göstermek için doktoru bekliyorum beta değeri 0.17 sanırm negatif demek oluyor. Bu da testin azizliğine uğradığım anlamına geliyor
Evet canm negatif malesef¿testi çok beklettiysen ondan cikms olabilir 5 dkdan sonraki sonucu dikkate almayin diyolarla

Hım acaba neden öyle bir şey olmuş, bize de söyle de bilelim :/
İnşallah kötü değildir.

Hım acaba neden öyle bir şey olmuş, bize de söyle de bilelim :/
İnşallah kötü değildir.
Canım arkadaşında dediği gibi testi fazla bekletmiş olabilirsin ya da tarihi geçmiştir dedi. Ayrıca her zaman olduğu ve olabileceği gibi yanılma payını da gözden kaçırmayın dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…