• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne ki simdi

erson

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
32
3
6
35
Ankara
Iyi aksamlar hanimlar bir haftadir ates basmasi soguk terleme ayaklarda yanma gibi sikayetlerim var ve cok soguk bir iklimde yasiyorum ama yaklasik 10 dk sonra asiri usume titreme urperme gibi seyler de yasiyorum. Kalbim cok hizli atiyo icim daraliyo nefes alamaz hale geliyorum tum bunlar ne anlama geliyor?

Bence bir doktora gitmeniz gerektiği anlamına geliyor arkadaşım.

Tansiyon düştüğündede aynı belırtıler oluyo,ıhmal etme sakın bı doktor ağıt muhakkak.

Psikolojik ya da tansiyonla ilgili değil.
Ateşiniz yükseliyor.
Ateş yükselmesine paralel taşikardiniz oluyor.
Menapoz döneminde değilseniz
Bir enfeksiyon geçiriyorsunuz.
Bu tip tablo gripte de görülebilir. Daha ciddi ajanlarla da meydana gelebilir.
En kısa zamanda doktora gidip bir kaç kan testiyle olayı netleştirebilirsiniz.
Geçmiş olsun

seker ve/veya tansiyon olabilir.
hemen bir dahiliye uzmanına git, tahlillerine göre seni yonlendirir.

bu sure zarfında agır yememeye ve ac gezmemeye calısın,
sekerinizde ve tansiyonunuzda ani degisiklikler yapacak yiyecekler tuketmemeye de dikkat edin.

Canim bende de kalp atış hizı fazlaxdi,terlemeler ateş basmaları. Ellerde titremeler.Doktora gttim Tiroidlerde sıkınti varms. Bi görun doktora gecktirme

Iyi aksamlar hanimlar bir haftadir ates basmasi soguk terleme ayaklarda yanma gibi sikayetlerim var ve cok soguk bir iklimde yasiyorum ama yaklasik 10 dk sonra asiri usume titreme urperme gibi seyler de yasiyorum. Kalbim cok hizli atiyo icim daraliyo nefes alamaz hale geliyorum tum bunlar ne anlama geliyor?
DOktora gitmelisiniz yazdığınız belirtilerin bir sürü nedeni olur.Şeker,kolestrol,tansiyon,menopoz yada panik atak gibi en iyisi bir doktora görünmeniz.

Nerede yaşyorsunuz? Sıtma belirtilerine çok benziyor ama yinede doktora görünmekte fayda var.

Back
X