Bu ne olabilir ki

sabahmelodisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
39
14
38
28
Adetimden 9 gün önce bir kanamam oldu ama adetime 5 gün kala varken beta yaptım negatif çıktı şu an adetim 3 gün gecikti bugün bir damlacık bir kan geldi ama devamı yine yok neden olabilir

Adetimden 9 gün önce bir kanamam oldu ama adetime 5 gün kala varken beta yaptım negatif çıktı şu an adetim 3 gün gecikti bugün bir damlacık bir kan geldi ama devamı yine yok neden olabilir
Kanaman nasıldı belki yerleşmedir test alıp yapsana üç gün geçmiş . Bi damlann devamı yok mu kırmızı mı nasıl

Kizlar ben en son kasim 22 de adwt oldum aralik 23 adet oldugumj sandim akinti geldi 7 gun boyunca cok az koyu kivamli kahverengimsi ama adet olmadim hala ve yine kucuk kucuk peceteye silince gelen cok az akintilar var acaba bu nedir gebelik olamaz bence baska belirtilerim yok hic acaba kist frlanmi oldum boyle biseyler yasayan var mi aranizda

Aynı durumdayım canım benimde bel ağrısı kasık ağrısı bir de göğüs uçlarında acıma var o kadar keske bilsek

İyi akşamlar bende birşey sormak istiyorum yeni evliyim o yüzden bilmediğimden ve gurbetteyim çocuk düşünüyoruz ve bu ay regl 4 gün gecikti o sıralar korunmasız ilişki oldu sonra gayet normal bir şekilde regl oldum 31 aralıkta korunmasız ilişki oldu sonra öyle devam ettik 2 günde bir devam ediyoruz ama dün ve bugün yumurtlama günüm sanırım kasık ağrım var ama benim sormak istediğim ilişkiden sonra kanama oldu bi koyu bi açık çok fazla değil ama çamaşırıma gelmiş ve ben anlayamadımda yerleşme kanaması dedikleri şey midir yoksa yumurtlamadan kaynaklı mı ama normalde olmazdı o yüzden başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Aynı durumdayım canım benimde bel ağrısı kasık ağrısı bir de göğüs uçlarında acıma var o kadar keske bilsek
Senin yine belirtin varmis canim belki hamilesindir bende hic bisey yok bu ay 3.covid Asisini oldum acaba o mu etkiledi adetimi bilemiyorum koydeyim her zaman hastaneye gidemiyorum skinti biraz artik bu ayda olmazsam adet mecbur bi doktora gorunmek gerekiyo

Aşı yapabilir benim de kuzenim 2 ay olmadı adet gecikti aşıdan

Aşı yapabilir benim de kuzenim 2 ay olmadı adet gecikti aşıdan
O zaman beklicem her turlu :) hakkimizda hayirlisi evleneli 1 sene oldu benim evlendikten sonra bi duzensizlik olmustu reglmde o zaman dojtora gitmistim alttan ultrasonla bakmisti bi sorunum yoktu hormon kan degerlerime de bakti biseyim yoktu . Belkide adeti o sekilde oldum bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…