- 5 Ocak 2022
- 39
- 14
- 38
- 28
- Konu Sahibi sabahmelodisii
Adetimden 9 gün önce bir kanamam oldu ama adetime 5 gün kala varken beta yaptım negatif çıktı şu an adetim 3 gün gecikti bugün bir damlacık bir kan geldi ama devamı yine yok neden olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanaman nasıldı belki yerleşmedir test alıp yapsana üç gün geçmiş . Bi damlann devamı yok mu kırmızı mı nasılAdetimden 9 gün önce bir kanamam oldu ama adetime 5 gün kala varken beta yaptım negatif çıktı şu an adetim 3 gün gecikti bugün bir damlacık bir kan geldi ama devamı yine yok neden olabilir
Kırmızı ama çokta değil afedersiniz bir damlacık bir şey geldi adetimden 5 gün önce beta hcg <2 çıktı bende hiç önemsemedimKanaman nasıldı belki yerleşmedir test alıp yapsana üç gün geçmiş . Bi damlann devamı yok mu kırmızı mı nasıl
Devamıda gelmediKanaman nasıldı belki yerleşmedir test alıp yapsana üç gün geçmiş . Bi damlann devamı yok mu kırmızı mı nasıl
Hamileysen yerleşme olabilir belki test yapsana çıkar 9 gün geçmiş beta içim bilgim yok o kdr erken çıkar mı çıkamyadabilir 5 gün varmış çünkü dahaDevamıda gelmedi
Yapasım da yok pek boş yere heveslenmekten yorulduk artıkHamileysen yerleşme olabilir belki test yapsana çıkar 9 gün geçmiş beta içim bilgim yok o kdr erken çıkar mı çıkamyadabilir 5 gün varmış çünkü daha
Allahtan Ümit kesilmez bende yorulmuştum çok ama bu ay kaldım şükür sen bilirsn brz daha geçirkrse yap madem öyle diyosnYapasım da yok pek boş yere heveslenmekten yorulduk artık![]()
Aynı durumdayım canım benimde bel ağrısı kasık ağrısı bir de göğüs uçlarında acıma var o kadar keske bilsekKizlar ben en son kasim 22 de adwt oldum aralik 23 adet oldugumj sandim akinti geldi 7 gun boyunca cok az koyu kivamli kahverengimsi ama adet olmadim hala ve yine kucuk kucuk peceteye silince gelen cok az akintilar var acaba bu nedir gebelik olamaz bence baska belirtilerim yok hic acaba kist frlanmi oldum boyle biseyler yasayan var mi aranizda
Senin yine belirtin varmis canim belki hamilesindir bende hic bisey yok bu ay 3.covid Asisini oldum acaba o mu etkiledi adetimi bilemiyorum koydeyim her zaman hastaneye gidemiyorum skinti biraz artik bu ayda olmazsam adet mecbur bi doktora gorunmek gerekiyoAynı durumdayım canım benimde bel ağrısı kasık ağrısı bir de göğüs uçlarında acıma var o kadar keske bilsek![]()
Aşı yapabilir benim de kuzenim 2 ay olmadı adet gecikti aşıdanSenin yine belirtin varmis canim belki hamilesindir bende hic bisey yok bu ay 3.covid Asisini oldum acaba o mu etkiledi adetimi bilemiyorum koydeyim her zaman hastaneye gidemiyorum skinti biraz artik bu ayda olmazsam adet mecbur bi doktora gorunmek gerekiyo
O zaman beklicem her turlu :) hakkimizda hayirlisi evleneli 1 sene oldu benim evlendikten sonra bi duzensizlik olmustu reglmde o zaman dojtora gitmistim alttan ultrasonla bakmisti bi sorunum yoktu hormon kan degerlerime de bakti biseyim yoktu . Belkide adeti o sekilde oldum bittiAşı yapabilir benim de kuzenim 2 ay olmadı adet gecikti aşıdan