Bu ne olabilir sizce ..

Eylxuxl_ce

Kızım ve Oğlum
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
661
4
96
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ben çamaşırımda hafif bir ıslaklık oluyor akıntı değil sanırım ter olabilirmi bilmiyorum arkadaşlar bu haftalarda kesede sızıntı falan olabilirmi Allah korusun bilgisi olan varmı bu konuda korktum yardım lutfen

ben 32 haftalık hamileyim bendede oluyor o dışarıya çıktıığımda sıcaklardan terliyo insan sanırım seninkide terleme ile alakalıdır diye düşünüyorum

Bende 20 haftalik hamileyim bende 3 ayliktan beri var islaklik dr sordum çokmu geliyor diye sordu çoksa bi takim testler yapalim dedi. bende fazla olmadigi soyleyince o zaman normal oldugunu soyledi. ben yine endiseleniyorum çok yorulunca geliyor benden.

merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ben çamaşırımda hafif bir ıslaklık oluyor akıntı değil sanırım ter olabilirmi bilmiyorum arkadaşlar bu haftalarda kesede sızıntı falan olabilirmi allah korusun bilgisi olan varmı bu konuda korktum yardım lutfen

canım bende 10+6 haftalık hamileyim.bende genellikle akıntı oluyor.dr gittiğimde söyliycem.ama seninki ter olabilir.malum sıcaklar.allahım korusun aklına getirme öyle şeyler.

akıntımı termi? benimde çamaşrıım bazen su gibi oluyor ama ter yani pamuklıu camaşır bulamadımdan dolayı terletiyor camaşırlarım.. senin kurudundada iz falanmı kalıyor çamaşırında?

akıntılar bazen su gibi olabiliyor bildiğim kadarıyla çok normal bişey ama siz genede gittiğinizde

bi sorun bizde öğrenelim başka bişeyse CADIARZU

Back
X