Evet oyle ama bana o saatte oyle bir mesj gelmıs olmuyorkı sıkıntıda zaten oMms Multimedya demek.muhtemelen bilgilendirme mailleridir onlar
Mailin içeriğini okumak lazım. Bilemeyiz k görmeden. Sadece başlık içeren mail mi buEvet oyle ama bana o saatte oyle bir mesj gelmıs olmuyorkı sıkıntıda zaten o
Uygulamaları yüklerken bazı verileri kullanmasına izin veriyoruz. Belki bununla ilgili bişey olabilirMailde degıl. Tlfdan yapılan ıslemler.maılde yer alan etkımlıgım kısmı varya. İşte orada tlf dan yapılan ıslemlerı gore biliyorsunuz. Mesela tlfda yuklu bir oyun oynandıgında bir tlf araması yapıldığında Google playe girdiğinizde felan bu ıslemlerı gore biliyorsunuz o kısımdan.dedıgım gibi bu mms olayıda orada karsıma cıkıyor. Sanki msj gondrmıs yada almısım gibi.
Kendi mailmden bakayım dedim etkinliğim kısmını bulamadım. Googleden arama geçmişi etkinliğim kısmı var ama oda arama geçmişini gösteriyor. Bulsam çözeceğimMailde degıl. Tlfdan yapılan ıslemler.maılde yer alan etkımlıgım kısmı varya. İşte orada tlf dan yapılan ıslemlerı gore biliyorsunuz. Mesela tlfda yuklu bir oyun oynandıgında bir tlf araması yapıldığında Google playe girdiğinizde felan bu ıslemlerı gore biliyorsunuz o kısımdan.dedıgım gibi bu mms olayıda orada karsıma cıkıyor. Sanki msj gondrmıs yada almısım gibi.
Buldum. Kendi tlf umda etkinliği durdurmuşum eşimin tlf undan baktım. Eşimin etkinliğinde de var com.android.mms sanırım operatörlerden gelen msjlarda çok oluyor mms. Tlf da mms ayarı kapalıysa yüklenmeyebilir. Muhtemelen bununla ilgiliSımdı soyle yonlendıreyim sizi ozaman. YouTube girin YouTube kullanıcı adınız vardır muhtemelen. Yukarı sag kösede maılınızın bas harfine tıklayın. Sonra ayarlar. Ayarlardan gecmıs ve gizlilik sonra tum etkinlikleri yönet daha sonra etkımlıgım yazan yerin solundaki 3 cızgiye tıklıyorsunuz sonra Google hesabı Sonra veri ve kişiselleştirme sonra aşağılara inin zaten karsınıza cikar. Zaman cızelgesi altındada hemen etkınlıgım kısmı var. Orada bugun ve coook eski tarihlere kadar bile neler yaptıgınızı gorursnuz. Mailinizı kullanmaya baslagınız gunden bu yana tabi.
Operator derken yani farklı bir numaramıBuldum. Kendi tlf umda etkinliği durdurmuşum eşimin tlf undan baktım. Eşimin etkinliğinde de var com.android.mms sanırım operatörlerden gelen msjlarda çok oluyor mms. Tlf da mms ayarı kapalıysa yüklenmeyebilir. Muhtemelen bununla ilgili
Gsm şirketlerinden kampanya mmsleri geliyor ya. Eğer mms ayarınız açıksa gelen mesajda mms gözükür kapalıysa sadece mesajı görürsünüz. 26 mart tarih baktım da normal mesajlar dışında mesaj yok. Reklam kampanya mesajlarını tutma huyu yok geldiysede silmiştir. O yüzden bilemedim net olarakOperator derken yani farklı bir numaramıyada GSM Sırketlerımi? Bilgilendirme msjı gibi. Mesela bugun esinize o etkınlıgım kısmında gordugun uz saatte hıc msj gelmıs mi Baska bir nodan?
Muhtemelen oyle. Cok tesekkur ettim. Hakkınızı helal edinGsm şirketlerinden kampanya mmsleri geliyor ya. Eğer mms ayarınız açıksa gelen mesajda mms gözükür kapalıysa sadece mesajı görürsünüz. 26 mart tarih baktım da normal mesajlar dışında mesaj yok. Reklam kampanya mesajlarını tutma huyu yok geldiysede silmiştir. O yüzden bilemedim net olarak
Rica ederim. Benimki sadece tahmin. Mms li bir mesaj gelirse etkinlikten kontrol edin aynı zamanda o zaman kafanızda netleşir. Kocamın tlf unu bu kadar ayrıntılı ilk kez karıştırdımMuhtemelen oyle. Cok tesekkur ettim. Hakkınızı helal edin
Amaaan Allah korusun sebep olmiyimRica ederim. Benimki sadece tahmin. Mms li bir mesaj gelirse etkinlikten kontrol edin aynı zamanda o zaman kafanızda netleşir. Kocamın tlf unu bu kadar ayrıntılı ilk kez karıştırdımbütün aramalarına tek tek baktım Allah'tan masummuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?