- Konu Sahibi GunesinKizi35
iyi akşamlar arkadaşlar. hemen konuya girmek istiyorum çok sinirliyim çünkü. yakın zaman içinde bir burun ameliyatı oldum Allah'a şükür bugün tamponlarım çıktı ve çok rahatım . her neyse bugün öğlen hastaneden geldim zaten acım ağrım var erkek arkadaşımla konuştum . bana 1-2 saate kadar çıkacağını bir arkadaşının babasının vefat ettiğini ikindi namazıyla defnedileceğini söyledi. buraya kadar amenna tabiki gidecek ameliyat oldum diye başımı beklicek hali yok ya . hatta mezarlığa giderlerken de aradı buraya kadar herşey güzel sıkıntı yok. ama az önce aradım neredesin diye soracaktım. aradım açtı . erkek arkadaşıma güveniyorum içinde art bir niyet olsa asla açmazdı o telefonu ondan da eminim fakat açtığı zaman nerdesiniz dedim arkadaşı eve bırakıp geleceğim hayatım birazdan dedi. arkadan bir kahkaha... bak hele cenaze dönüşü arkadan kahkaha hemde kadın ! o kim dedim . bizim bir arkadaş dedi ismini falan söyledi . ( babası ölen arkadaşının adı Ali olsun ) Alinin moralini düzeltelim diye oturduk bi yere çay içiyorduk dedi arkadan kadının kahkahası gelince ama biraz fazla kaçtı sanırım dedi. bende aynen öyle çok fazla kaçmış git kimi bırakıyorsan bırak evine eve dön dedim sinirlenip kapadım .
şimdi sorunum şu. bu bir cenaze dönüşü eyvallah düzeltsinler moralini de o kahkahalar nedir yani ne kadar ayıp . dediğim gibi erkek arkadaşıma güveniyorum eğer art niyet olsa içinde açmazdı teli arkadaş kötü canım birazdan arıcam diye msj atabilirdi . ortamdan uzaklaşıp açabilirdi bunların farkındayım ama yinede çok canımı sıktı bu olay.şimdi de aradı açıklama yaptı ama bana yinede abes geldi. bir cenaze arkasından olan bu davranışı sizde yadırgar mıydınız ? yoksa aman canım normal mi derdiniz . merak ediyorum açıkçası
şimdi sorunum şu. bu bir cenaze dönüşü eyvallah düzeltsinler moralini de o kahkahalar nedir yani ne kadar ayıp . dediğim gibi erkek arkadaşıma güveniyorum eğer art niyet olsa içinde açmazdı teli arkadaş kötü canım birazdan arıcam diye msj atabilirdi . ortamdan uzaklaşıp açabilirdi bunların farkındayım ama yinede çok canımı sıktı bu olay.şimdi de aradı açıklama yaptı ama bana yinede abes geldi. bir cenaze arkasından olan bu davranışı sizde yadırgar mıydınız ? yoksa aman canım normal mi derdiniz . merak ediyorum açıkçası