• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu ? sözde cenaze :@

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
iyi akşamlar arkadaşlar. hemen konuya girmek istiyorum çok sinirliyim çünkü. yakın zaman içinde bir burun ameliyatı oldum Allah'a şükür bugün tamponlarım çıktı ve çok rahatım . her neyse bugün öğlen hastaneden geldim zaten acım ağrım var erkek arkadaşımla konuştum . bana 1-2 saate kadar çıkacağını bir arkadaşının babasının vefat ettiğini ikindi namazıyla defnedileceğini söyledi. buraya kadar amenna tabiki gidecek ameliyat oldum diye başımı beklicek hali yok ya . hatta mezarlığa giderlerken de aradı buraya kadar herşey güzel sıkıntı yok. ama az önce aradım neredesin diye soracaktım. aradım açtı . erkek arkadaşıma güveniyorum içinde art bir niyet olsa asla açmazdı o telefonu ondan da eminim fakat açtığı zaman nerdesiniz dedim arkadaşı eve bırakıp geleceğim hayatım birazdan dedi. arkadan bir kahkaha... bak hele cenaze dönüşü arkadan kahkaha hemde kadın ! o kim dedim . bizim bir arkadaş dedi ismini falan söyledi . ( babası ölen arkadaşının adı Ali olsun ) Alinin moralini düzeltelim diye oturduk bi yere çay içiyorduk dedi arkadan kadının kahkahası gelince ama biraz fazla kaçtı sanırım dedi. bende aynen öyle çok fazla kaçmış git kimi bırakıyorsan bırak evine eve dön dedim sinirlenip kapadım .

şimdi sorunum şu. bu bir cenaze dönüşü eyvallah düzeltsinler moralini de o kahkahalar nedir yani ne kadar ayıp . dediğim gibi erkek arkadaşıma güveniyorum eğer art niyet olsa içinde açmazdı teli arkadaş kötü canım birazdan arıcam diye msj atabilirdi . ortamdan uzaklaşıp açabilirdi bunların farkındayım ama yinede çok canımı sıktı bu olay.şimdi de aradı açıklama yaptı ama bana yinede abes geldi. bir cenaze arkasından olan bu davranışı sizde yadırgar mıydınız ? yoksa aman canım normal mi derdiniz . merak ediyorum açıkçası

Açıkçası bana da tuhaf geldi. Babası ölen birinin cafede oturup çay içebilmesi de tuhaf bence, evinde taziyeleri kabul eder acısını yaşar benim bildiğim.

Açıkçası bana da tuhaf geldi. Babası ölen birinin cafede oturup çay içebilmesi de tuhaf bence, evinde taziyeleri kabul eder acısını yaşar benim bildiğim.
ya çocuğu bende tanıyorum bişeyler yemiyormuş kaç gündür oturmuşlar bir şeyler yedirmeye çalışmışlar sonra çay içelim falan demişler. eylemeye çalışsınlar gerçekten lafım yok . ama insanları tebessüm ettirmek vardır bir de birinin patavatsız şekilde kahkaha atması vardır. ayrıca şimdi yine konuştuk kızdığımı anladı çünkü aradı tekrar. gülen kişi çocuğun sevgilisi . çok garip yani. benim belki yaşasaydı ileride kayınpederim olucak kişinin cenazesi ardından o anki espri ne olursa olsun kahkaha atarak gülücem tuhaf.

Yadırgarım ben de..
Çok anlayışlı biri değilimdir:ssz:

ben anlayışlıyımdır ama buna rağmen şahsen çok kızdım

Bende yadirgardim sanirim..mesela Alinin annesinin yaninda olmasi gerekmezmiydi babasini defnetmis evde misafirler vardir ne bileyim evde olmasi gerekirdi yani ayni gun icinde kafede bi yerde oturmak abes geldi bana bir kac gun gecmis olsun hadi neyse diyeyim..:31:

iyi akşamlar arkadaşlar. hemen konuya girmek istiyorum çok sinirliyim çünkü. yakın zaman içinde bir burun ameliyatı oldum Allah'a şükür bugün tamponlarım çıktı ve çok rahatım . her neyse bugün öğlen hastaneden geldim zaten acım ağrım var erkek arkadaşımla konuştum . bana 1-2 saate kadar çıkacağını bir arkadaşının babasının vefat ettiğini ikindi namazıyla defnedileceğini söyledi. buraya kadar amenna tabiki gidecek ameliyat oldum diye başımı beklicek hali yok ya . hatta mezarlığa giderlerken de aradı buraya kadar herşey güzel sıkıntı yok. ama az önce aradım neredesin diye soracaktım. aradım açtı . erkek arkadaşıma güveniyorum içinde art bir niyet olsa asla açmazdı o telefonu ondan da eminim fakat açtığı zaman nerdesiniz dedim arkadaşı eve bırakıp geleceğim hayatım birazdan dedi. arkadan bir kahkaha... bak hele cenaze dönüşü arkadan kahkaha hemde kadın ! o kim dedim . bizim bir arkadaş dedi ismini falan söyledi . ( babası ölen arkadaşının adı Ali olsun ) Alinin moralini düzeltelim diye oturduk bi yere çay içiyorduk dedi arkadan kadının kahkahası gelince ama biraz fazla kaçtı sanırım dedi. bende aynen öyle çok fazla kaçmış git kimi bırakıyorsan bırak evine eve dön dedim sinirlenip kapadım .

şimdi sorunum şu. bu bir cenaze dönüşü eyvallah düzeltsinler moralini de o kahkahalar nedir yani ne kadar ayıp . dediğim gibi erkek arkadaşıma güveniyorum eğer art niyet olsa içinde açmazdı teli arkadaş kötü canım birazdan arıcam diye msj atabilirdi . ortamdan uzaklaşıp açabilirdi bunların farkındayım ama yinede çok canımı sıktı bu olay.şimdi de aradı açıklama yaptı ama bana yinede abes geldi. bir cenaze arkasından olan bu davranışı sizde yadırgar mıydınız ? yoksa aman canım normal mi derdiniz . merak ediyorum açıkçası

bence çok fazla güveniyorsun:ssz:

ya çocuğu bende tanıyorum bişeyler yemiyormuş kaç gündür oturmuşlar bir şeyler yedirmeye çalışmışlar sonra çay içelim falan demişler. eylemeye çalışsınlar gerçekten lafım yok . ama insanları tebessüm ettirmek vardır bir de birinin patavatsız şekilde kahkaha atması vardır. ayrıca şimdi yine konuştuk kızdığımı anladı çünkü aradı tekrar. gülen kişi çocuğun sevgilisi . çok garip yani. benim belki yaşasaydı ileride kayınpederim olucak kişinin cenazesi ardından o anki espri ne olursa olsun kahkaha atarak gülücem tuhaf.

gülende alinin sevgilisimiymis..alinin yerinde olsam o kizdanda kosarak uzaklasirdim..niyetleri ciddiyse insanin kendi babasini kaybetmis gibi uzulmesi gerek..
cocuk birseyler yememis ama ben yinede kafe degilde evde birseyler yedirmelerinden yanayim...

Bende yadirgardim sanirim..mesela Alinin annesinin yaninda olmasi gerekmezmiydi babasini defnetmis evde misafirler vardir ne bileyim evde olmasi gerekirdi yani ayni gun icinde kafede bi yerde oturmak abes geldi bana bir kac gun gecmis olsun hadi neyse diyeyim..:31:

Çocuğun annesi babası ayrı. aslında farklı bir aile. anne baba ayrı. annenin daha babanın öldüğünden haberi yok . kardeşi babanın cenazesine gelmiyor falan . tuhaf yani .
gülende alinin sevgilisimiymis..alinin yerinde olsam o kizdanda kosarak uzaklasirdim..niyetleri ciddiyse insanin kendi babasini kaybetmis gibi uzulmesi gerek..
cocuk birseyler yememis ama ben yinede kafe degilde evde birseyler yedirmelerinden yanayim...

aynen . hadi tamam evde yemediniz ama yine de o kahkaha . ne bileyim yani . ben sevgilimin (Allah korusun) benim babamın cenazesi olsa ne olursa olsun öyle gülmesini istemem.

Benım sevgılımın babası ölcek bende onun morali duzelsın dıye cafeye goturcem ve kahkaha atcam. Kusura bakma ama senın sevgılının arkadasları da tuhafmıs. Aıle durumu ne olursa olsun o olen kısı babası ya nasıl bukadar rahat olabılır. Bence sen arastır gercekten oyle bır cenaze varmıymıs. Yoksa sevgılın senı eve bırakıp arkadaslarınla takılmaya mı gıtmıs. Sen suphelenme dıye de telı acmıs olabılır.

Benım sevgılımın babası ölcek bende onun morali duzelsın dıye cafeye goturcem ve kahkaha atcam. Kusura bakma ama senın sevgılının arkadasları da tuhafmıs. Aıle durumu ne olursa olsun o olen kısı babası ya nasıl bukadar rahat olabılır. Bence sen arastır gercekten oyle bır cenaze varmıymıs. Yoksa sevgılın senı eve bırakıp arkadaslarınla takılmaya mı gıtmıs. Sen suphelenme dıye de telı acmıs olabılır.

yok canım öyle bir cenaze vardı biliyorum çünkü sevgilimin başka bi arkadaşının eşi benim yakın arkadaşım onunla konuştuk onunda eşi gitmiş hatta kızın iş yeri camiye yakın olunca mezarlığa gitmeye kalmamış arkadaşımın eşi işleri vamış çünkü. zaten eğlenmeye gitse ben hiç bişey demem ki açık açık söyler . yada ben şüphelenmiyim diye teli açması gibi bi durum yok işi varsa müsait değilse reddeder hep bende yadırgamam üstelememde. yani telefonu açmazsam şüphelenir mantığı gütmez . ki tut ki öyle bişey olsa konuşmayı kısa tutar ortamdan uzaklaşırdı. bana sıkıntıyı kız yaptı . beni kimsenin ilişkisi ilgilendirmez ama şahhsen benim sevgilimin öyle bir durumu olsa ben o kız gibi olmazdım

ne o öyle sana duyurmaya çalışır gibi kahkaha atmalar
ama sen bana bakma benim içim fesat :44:

yok güveniyorum eminim de gerçekten ama ben kızın hallerine sinir oldum

Anladığım kadarıyla aile bağları çok güçlü değil..
O yüzden yanında arkadaşları ile gezmeye bile gitmiş...
Benim bildiğim evde olunur, sonuçta en acı zamanlar... Çok iyi bilirim.
Belki kafa dağıtmaya çıkmışlardır, o da düşünülebilir gerçi.
Ama her ne olursa olsun o kahkahanın hiçbir açıklaması olamaz...

arkadaşın niye kahkaha attı diye sevgiline kızmayacaksın herhalde..
bu gereksiz kaprisler insanı birbirinden sogutur, ortamı germeye gerek yok bence

arkadaşın niye kahkaha attı diye sevgiline kızmayacaksın herhalde..
bu gereksiz kaprisler insanı birbirinden sogutur, ortamı germeye gerek yok bence

dikkat ettiyseniz hiç bir şekilde sevgilime trip attığımı söylemedim hatta ona ne kadar güvendiğimi defalarca vurguladım. beni rahatsız eden cenazeden sonra atılan kahkahaydı. benim sevgilim gece çıkar sabah döner arkadaşlarıyla eğlenir ben hiç bir şekilde bir şey demem . çünkü tanıyorum biliyorum. benim takılmam kahkahaya oldu ortama yakıştığını düşünmediğim için

Anladığım kadarıyla aile bağları çok güçlü değil..
O yüzden yanında arkadaşları ile gezmeye bile gitmiş...
Benim bildiğim evde olunur, sonuçta en acı zamanlar... Çok iyi bilirim.
Belki kafa dağıtmaya çıkmışlardır, o da düşünülebilir gerçi.
Ama her ne olursa olsun o kahkahanın hiçbir açıklaması olamaz...

aynen öyle bende böyle düşünüyorum.

bazı insanlar böyle anlarda garip tepkiler verebiliyor. o stresten,sinirsel olarak böyle alışagelmedik hareketler sergileyenler var.
bize ne kadar garip gelsede onlarında bazı acı olaylara ,kendini koruma adına böyle tepkiler verdiğini biliyorum.istem dışı yani.
bence olay bundan ibaret.

Gülmek le aglamak kardestir,arsız dudak güler der hep annem,ben kayınpederimin cenazesinden sonra katılıyorum cenazelere,yaş aldıkça girip çıktıgınız yerler arasına dahil oluyor malesef.

ve evet insanlar cenaze evlerine dedikodu yapmak,ölü sahiplerini izlemek,laf çevirmek için geldikleri tespitlerim arasında...

ve evet arsız dudak bir aglıyor insan bir gülüyor.yemek yiyemez sandıklarım 1 tepsi baklava yemişti 1 gün içinde mutfaga gelip gidip.

babası vefat eden arkadasınızın kız arkadası kendini bilmezin birisi ise hem cocugun hem sizin erkek arkadasınızın günahı ne?

dangalaklık parayla degil ki...güler de kahkahayı da basar...

bence güveniyorsanız boşuna zehir etmeyin hayatı kendinize...erkek arkadasınızı da bunaltmayın...

herkes bir gün canından bir parçayı gömecek o kara topraga,bu gün başkası acısıyla bunalırken kahkaha atan bir günde büyür ölümü anlayıverir...zamana havale edin...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X