bu ne rahat bi nişanlı yaaaaaa

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
merhabalar ;
Derdim nişanlım çok rahat yaa :( onu cook seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama ne biliyim çok rahat düğün tarihi alacaz salon için ağustos başı olsun diyorum yazın tadına varalım biraz diyorum eylül de havalar serinliyor bizim buralarda bak yer kalmıyomuş salonlarda tutalım dedim diyo ağustos olmz eylül olur yok ağustos sonu olur deli olcam yaa arkadaşlarıma bakıyorum hep erkekler acele eder bir an önce evlenmek ister bizim ki ters insan kavuşmak istemez mi sevdiğine bu ne rahatlıktır yaa sanki o kız ben erkek nasıl davranacağımı şaştım zaten görüşemiyoruz o pazar izinli ben hafta içi o önceden hafta içi izinliydi 4 aydır pazarları izinli 4 aydır hiç bi yere gitmedik sadece işten alır beni gece arabada 20-30 dk felan otururz hadi gidelim der ben demem hiç arada buluşamıyoz falan derim o hiç dert etmez tamam ilgilidir arar sorar ama bilimiyorum yaa :(

merhabalar ;
Derdim nişanlım çok rahat yaa :( onu cook seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama ne biliyim çok rahat düğün tarihi alacaz salon için ağustos başı olsun diyorum yazın tadına varalım biraz diyorum eylül de havalar serinliyor bizim buralarda bak yer kalmıyomuş salonlarda tutalım dedim diyo ağustos olmz eylül olur yok ağustos sonu olur deli olcam yaa arkadaşlarıma bakıyorum hep erkekler acele eder bir an önce evlenmek ister bizim ki ters insan kavuşmak istemez mi sevdiğine bu ne rahatlıktır yaa sanki o kız ben erkek nasıl davranacağımı şaştım zaten görüşemiyoruz o pazar izinli ben hafta içi o önceden hafta içi izinliydi 4 aydır pazarları izinli 4 aydır hiç bi yere gitmedik sadece işten alır beni gece arabada 20-30 dk felan otururz hadi gidelim der ben demem hiç arada buluşamıyoz falan derim o hiç dert etmez tamam ilgilidir arar sorar ama bilimiyorum yaa :(

erkekler başta çok istermiş düğün yaklaştıkça korku sararmış diye duymuştum canım çoğu erkek evlilikten korkuyor.
izin alsın yada bir gün ayarlayıp düzgün bir şekilde konuşun canım nikah ve düğün gününü :34:
yani böyle düşünmekte haklısın ama istemese neden seninle olsunkiii hem evlenince bol bol görüşürsünüzzz:16:
kişiliği rahat bence çoğu erkekte bu var benimkide çoğu zaman çok umursamaz geliyor bana yaparız ederiz falann ama başka şeylere yorma hemen sen kötü düşünmee

Onu bunu bilmem ama Agustos ayında evlenmis biri olarak soyluyorum sakın a sakın, nikahina yada dugunune tatil dolayisiyla cogu kisi gelemez. Haziran okullar kapanmadan yada eylul ayı

canım bnm nişanlımda böyle rahat umursamaz bi evreye girdi çektm konustum dedm niye durgunsun niye mutlu gözükmüyosun dedim. dedi ki işimden dolayı şmdi ili kat iş düşünüyorum sana 6 ay sonra ben bakmaya başlicam düşünsene dedi sakın aklına kötü şeyler getrme vs dedi ve inandırdı beni cunku yuzyuzeydik mimik ses tonu fln cok onmli. yani erkekler korkuyolar o yuzden öyle rahat davranıyor olabilir belki mesafe koyuyodur kendince.

merhabalar ;

bence haziranda yapın.haziran başı bütün yazı birlikte geçirirsiniz.niye agustosu bekliyorsunuz

nişanlın acele etmiyorsa sende etme
üstüne düşme
fazla pohpohlanmak erkek milletine iyi gelmez

ama dert etme bencede düşündüğü birşey vardır belki.seni çok sevmese aklı sende olmasa niye seninle olsun hala.benim sözlümde böyle arada kafası biyerlerde falan noldu diyorum işi düşünüyorum,işte yoruldum falan diyor.üzlme sen:34::34:

bence haziranda yapın.haziran başı bütün yazı birlikte geçirirsiniz.niye agustosu bekliyorsunuz

kredi çekti takılar için temmuz da bitiyor borcumuz olmasın diye ağustos düşünüyoruz yani haziran olmazz
ama ne bileyim erkek dediğin erken olsun ister seneye yapalım desem sanki ses çıkarmıcak gibi :(

ya ben diyorum aşkım yer kalmıyormuş hemde 2014 de zam gelecekmiş düğün salonlarına diyorum ağustos olmazsa eylül olur diyo rahatlığa bakın bi daha bişey demicem o sorana kadar napim

Back
X