Bu ne şimdi?

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.861
773
İstanbul
Geçen hafta, aynı lisede okuduğum, fakat lisede de sonrasında da tek kelime bile etmediğim, hiç arkadaşlığımın olmadığı bir çocuk mesaj attı bana, nasılsın diye. Çok şaşırdım mesajını görünce çünkü kendisi gayet ağır, soğuk biri olarak bilinir. Liseyi bitireli de 17 sene oldu , sokakta yanyana geçsek selam vermeyiz yani, merhabamız bile olmayan biri. Daha sonra o konuşmada bana, beni uzun zamandır çok beğendiğini, herkese beni sorduğunu, beni anlattığını, ailesinin de bildiğini fln söyledi, kahve içmek istedi, ben çok şaşırdım tabi. Ne cevap versem bilemedim o an, bu hafta şehirdışındayım , pazartesi görüşrüz dedim. Tamam dedi ama ben pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim, zaten zar zor cesaret etmiştim, mahvolurum fln böyle birşeyler yazdı, biz pazartesi haberleşiriz yine görüşürüz diye konuşmayı güzelce bitirdik. Ve bugün oldu, ne bir mesaj ne arama , hiçbir şey yok bu saate kadar:)) Bu ne şimdi, hiçbir şey anlamadım?

Başınızdan savdığınızı düşünüp sizden adım bekliyordur

canı sıkılmış
belki de iddiya falan girdi bak seneler sonra ararım ok der falan diye
ne bileyim garip geldi

sizden beklemistir döndugunuze dair bir mesaj...

Neyın ne oldugu bılınmeyen zamanlarda beklemek en ıyısı ınsallah anlamısındır benı

Size yazmış siz de yokum pazartesi görüşürüz demişsiniz,şimdi sizin yazmanız gerek görüşmek istiyorsanız.

Bence o sizden bir adım bekliyor. Belki beni başından savdı diye düşünüp cesareti kırılmış olabilir. Babalarınızda arkadaşmış bu işin iddia olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…