Bu ne şimdi ??

Merhaba ben de sizinle aynı sorundan muzdaribim yaklaşık 4 ay önce ilk kez kalp krizi geçiriyormuşum gibi bir his yaşadım. Nefes alamadım ve kalbim çok hızlı atıyor gibiydi. Nabzıma baktık aslında gayet normaldi ama ben çok hızlı atıyormuş gibi hissediyordum. Doktora gittim fiziksel herhangi bir bulgu yoktu. Stresli bir dönemden geçtiğim için psikolojik olduğu söylendi ve panik atak geçirdiğimi öğrendim. Halen ara ara çok stres yaptığım ya da üzüldüğüm durumlarda oluyor. Sakinleştirici kullandım ama beni en rahatlatan şey üzüldüğümde ya da stres olduğumda bunu birine anlatıp dışa vurmak. İçimde kaldığı sürece bu durumu yaşıyorum. Size de çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız.

Herkese merhaba.hemen konuya girmek istiyorum.geçen ay arada gelen ani heyecanlanma hissi kalbimde sanki aşırı çarpıntı içim içime sığmıyormuş gibi bi durum yaşadım.hani böyle bişey yaşarda aşırı heyecan yaparsınız ya vücudunuz da tepki verir o his oluştu.o anda ne eve sığabildim ne oturabildim ama eşime belli etmedim hemen farklı şeyler düşünmeye çalışarak o anı atlatmaya çalıştım 3 gün boyunca ara ara geldi ve bi daha yaşamadım takiii bugüne kadar.az önce yine aniden sanki kalbimde bi yoğunluk ve heyecanlanma hissi geldi.o an gögüs kafesim de sanki baskı var gibi oluyor.yakın zamanda kötü bi durum da yaşamadım.sadece işim biraz stresli ve 2 çocuğum var.hep evin içindeyiz.çocuklarım öyle şımarık beni yoran çocuklar değil ama yine de bazen çok şımardıkları anlarda oluyor normal olarak.temizlik takıntım da var.acaba diyorum bu takıntım beni yordu da psikolojim falanmı bozuldu.aynı durumu bugün de yaşayınca moralim bozuldu.benim gibi bu tarz bişey yaşayan hanımlar var mı merak ediyorum.varsa atlatabildiniz mi ve nasıl atlattınız? dediğim gibi her gün yaşadığım bişey değil bu arada oluyor ve beni enideşeye düşürdü :KK43: yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Sebebi neymis acaba degerlerle mi ilglidui?

Back
X