- Konu Sahibi Cikolata88
-
Merhaba arkadaslar, Kafami karistiran bazi husularda size danismak istedim.
Simdi benim liseden tanimis oldugum iki tane kiz arkadasim var. Tabi bunlardan uzaklasmaya mecbur kaldim niyemi...
Bu kizlarin her birinin bir kac tane facebook profilleri var. Hepside kendilerine ait fame degil yani. Surekli iliski durumlarini degistiriyorlar. Her iki gun'de bir yada her hafta.
Iliski durumlarindada o erkeklerin ismide geciyor ve o karsi tarafdakilerde ayni sekilde.
Bu kizlar yani zamanda benim facebook arkadaslarim.
Sozde her ikisi kiz kardes ama biri bir sehirdenim yazmis digeri baska sehirdenim yazmis sacma sapan fotoraflar paylasiyorlar tabiri caizsse edepsiz seyler. Erkeklerden ayriyorlar bir bakiyorsun tekrar barisiyorlar. Duvarlarina biseyler yaziyorlar ertesi gun siliyorlar. Ve surekli bu sekilde. Diger taraftaki erkeklerde sozde erkek arkadaslari ayni sekilde bir bakiyorsun kizlardan ayrilmis ertesi gun canim cicimler seni seviyorumlar filan... Birlikte cekilmis olan fotoraflarini atiyorlar ve sonradan o fotoraflari kaldiriyorlar.
Arkadaslar sizce bu kizlar ne tur bir iliski yasiyor ??? u kizlara guvenilirmi ??? peki o erkeklere ne demeli ??? gercek yuzlerini gecte olsa ogrendim icin soruyorum. Anlam veremiyorum cunku.
Arkadasım senin baska işin gucun yokmu sanane ne tur ilişki yasadıklarından bak işine forumda gezinirken rastladım konunavdayanamadım yazdm
Ben sadece arkadaslarimin yaptiklarini paylastim ve fikirlerinizi almak istedim bu forumda zaten buraya arkadas cevresini yazmak icin degilmi bizde fikir almak icin yaziyoruz heralde süs olsun diye degil
Kızım yurugit işine neymişte o ona resim yollamişta o resmi silmişte bla bla senn arkadaslarınn ne tur ilişki yasadıklarını kim berden bilsin tahmin etsin ama belli ne oldukları neyse daha fazla saçmalayarak siteyi mesgul etme
Simdi benim liseden tanimis oldugum iki tane kiz arkadasim var. Tabi bunlardan uzaklasmaya mecbur kaldim niyemi...
Bu kizlarin her birinin bir kac tane facebook profilleri var. Hepside kendilerine ait fame degil yani. Surekli iliski durumlarini degistiriyorlar. Her iki gun'de bir yada her hafta.
Iliski durumlarindada o erkeklerin ismide geciyor ve o karsi tarafdakilerde ayni sekilde.
Sozde her ikisi kiz kardes ama biri bir sehirdenim yazmis digeri baska sehirdenim yazmis sacma sapan fotoraflar paylasiyorlar tabiri caizsse edepsiz seyler. Erkeklerden ayriyorlar bir bakiyorsun tekrar barisiyorlar. Duvarlarina biseyler yaziyorlar ertesi gun siliyorlar. Ve surekli bu sekilde. Diger taraftaki erkeklerde sozde erkek arkadaslari ayni sekilde bir bakiyorsun kizlardan ayrilmis ertesi gun canim cicimler seni seviyorumlar filan... Birlikte cekilmis olan fotoraflarini atiyorlar ve sonradan o fotoraflari kaldiriyorlar.
Arkadaslar sizce bu kizlar ne tur bir iliski yasiyor ??? u kizlara guvenilirmi ??? peki o erkeklere ne demeli ??? gercek yuzlerini gecte olsa ogrendim icin soruyorum. Anlam veremiyorum cunku.
Bence sen derhal cik git senin gibi insanlarin isi yok burada saygili ol terbiyesizlesme asil sen mesgul etme siteyi konuyu okumasaydin o zaman bir dahada yorum yazma ben sadece paylasim yaptim ve bu benim en dogal hakkim sana soracakta halim yok git baska konulara yaz bilip bilmedende konusma SEVIYESIZ
insanlar ne konuda konu açacaklarını size mi soracaklar. buda yeni moda oldu kkda. sanane, banane, bizene..
işine gelmiyorsa çık git okuma zorlayan mı var?
konu sahibi arkadaşım. arkadaşların görünürde olduğu gibi rahat tipler. sen zaten yolunu ayırmışsın
onlarında hayatları böyle yapacak pek bir şey yok
Ben sorunu anlayamadım, hangi konuda yardım istiyorsun? Bu kızların ilişkilerinden size ne, bize ne?
Çıkarırsın listenden, görüşmezsen özel hayatında, ya da mesafeli olursun olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?