Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınbende bı kere bok yazdım dıye ban yenıstım hatta aynen syle yazmıstım" ıkı ucu boklu degnek " bunun neresı neyse bısı demıycem o ılk ve sn banımdı bu mesaJda ıkıncı olur heralde cunku yıne " bok" yazdım !!!!
Sen yine hangi mesaj yuzunden ban yedigini biliyorsun. Ben hangi kelimeme cumleme karsi olduğunu bile bilmiyorum. Siyasi bir tartismada ama ne yazmissim merak ettim. Artik ust uste birsey yazmayacagiz bir tartismaya girmeyecegiz herhalde. Ben kolay kolay hakaret etmem bile bam telime dokunulmadigi zaman.Haklısınbende bı kere bok yazdım dıye ban yenıstım hatta aynen syle yazmıstım" ıkı ucu boklu degnek " bunun neresı neyse bısı demıycem o ılk ve sn banımdı bu mesaJda ıkıncı olur heralde cunku yıne " bok" yazdım !!!!
E yine yazdin ban yiycen simdiHaklısınbende bı kere bok yazdım dıye ban yenıstım hatta aynen syle yazmıstım" ıkı ucu boklu degnek " bunun neresı neyse bısı demıycem o ılk ve sn banımdı bu mesaJda ıkıncı olur heralde cunku yıne " bok" yazdım !!!!
Kiz allah iyiligini versinHaklısınbende bı kere bok yazdım dıye ban yenıstım hatta aynen syle yazmıstım" ıkı ucu boklu degnek " bunun neresı neyse bısı demıycem o ılk ve sn banımdı bu mesaJda ıkıncı olur heralde kiz acunku yıne " bok" yazdım !!!!
Size gelen uyarı mesajının içinde link bulunur, hangi konu hangi mesajdan uyarı aldığınızı görebilmeniz için, parantez içinde yer alan o linke tıklasaydınız hangi yorumunuzun uyarı aldığını görürsünüz.Bu ne herseye ikide bir zirt pirt ban?
Bilmem hangi haber konusuna kurallara aykiri yorum yapmissim banlanmissim.
O uyari mesajini gonderirken hangi mesaja ban verdiginizide yazin. Mesajıda alinti yapin. Madem zirt pirt ban yiyoz barim hangi mesaja oldugunu bilelim.
:)) Ben en son yediğimde kötü kelime yazmsmıştım bile :)