Bu nedir anlayamiyorum

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
Arkadaşlar benmi çok hassasım yoksa , bilerek mi yapıyorlar.
Nezaman eşimle aramız açık olsa ailecek otururken görumcemle eşim sürekli göz göze uzun uzun bakisıyorlar ben farkedince de gorumcem sessiz bir şekilde gülüyor.hayir sorsam ne oluyor birseymi var diye kıyamet kopar.ben fena fitne herşey de birşey arayan olurum .boyle oluncada insanin aklına herşey geliyor, aramizda gecen herseyi anlatiyor mus gibi ve insanin kendini suclu hissetmesin için pişman olması için tuhaf tuhaf hareketler.sinir oluyorum.esime karşıda daha çok doluyorum.ne yapsam bilmiyorum.

Sonuçta ablası anlatıyordur belkide
Ayrıca görünce de seni gıcık etmek için yapıyor olabilir

Buna cevap bulabilmeniz için geçmişe dönük düşünmeniz gerekir

Bilmiyorum belki yasanmislarin sebep verdiği bir durumda olabilir ama çok huzursuz oluyorum,

Geçmişte yasadigimiz cok buyuk problemler oldu görumcemle çok sorunlar yaşadık hepsi de eşimle ilgili konulardı.o konulara pek girmek istemiyorum , hatirlayinca hala canım aciyor. Şimdiki durumu görmezden geliyorum ama ben önemsemedikçe abartıyorlar.

Eşim hiç bir zaman özür dileyen bir insan değildir.ne kadar suç lü da olsa bunu bilse de alttan alıp konuşmaz , her seferinde ben ona ilk adım atan olurum.ama bazen çok kırıklığım şeyler oluyor ozaman da insan ister istemez gurur yapıyor.benim ona adım atmayacağı mi hissedince de hep bas

Aranızdaki problemi görümcenize anlatıyorsa hiç hoş değil. Eşler arasında olan eşler arasında kalmalı.
Bence iyi olduğunuz bir vakit eşinizle konuşun.

Belki de sadece aranizdaki soğukluğu gozlemleyerek anliyordur.
Bazi ciftler kavga ettiklerini hic saklayamiyorlar.

Aranızdaki problemi görümcenize anlatıyorsa hiç hoş değil. Eşler arasında olan eşler arasında kalmalı.
Bence iyi olduğunuz bir vakit eşinizle konuşun.
Keşke bu konuda onunla konuşabilsem canım.eger ablasıyla ilgili birşey söylesem .niye öyle.diye o benim bacım der beni aşalar. Ner ne olursa olsun toz kondurmaz.allah vermesin gökten taş düşsün başlarına benden bilir

Belki de sadece aranizdaki soğukluğu gozlemleyerek anliyordur.
Bazi ciftler kavga ettiklerini hic saklayamiyorlar.
Yok canim biz eşimin ailesiyle aynı evde oturduğumuz için onlara saygıdan ve huzursuzluk büyümesin diye belli etmeyiz pek.hissettigini sanmiyorum yani.bana öyle.geliyorki eşim buna izin veriyor

Back
X