bu nedir muska gibi arapcasi iyi olan arkadaslar

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Temizlik yaparken cizmemin icinden muska gibi kucuk bir sekilde kat kat katlanmis bir kagit buldum yazi kotu oldugi icin.cozemedim tabi cizmelerimi kagidi farketmeden giydigim icin de yipranmis..neyin nesidir anlayamadim..eskiden kalan ders notu icine dusmus falan sandim ama hic boyle bir yazi yazmadim ve benim yazimda degil..kimsenin evine gitmem kp ve bir komsum disinda kimsenin gelip ayakkabi dolabini acma ihtimali hic olmaz bu kagidi cizmenin icine atmak icin..bir suru soru isareti

Ben küçükken yapardım bunu.
Defter sayfalarını katlayıp sert yapıp sevmediğim kişilerin ayakkabılarının içine atardım. Ayakları acısın diye.
Yazım da çok kötüydü. Hepsine 7 güüüün öleceksiiiin falan yazardım. O zaman böyle bir filmler vardı.
Dert etmeyin, inanmayın böyle saçma şeylere zanaaa, Bugüne kadar bütün ruhani varlık, Bloody Mary ve bu tarz metaları denedim.
Hala hayattayım aklım da başımda, basiretim de bağlanmadı :)

Belki benim yaptığım gibidir.

Ben küçükken yapardım bunu.
Defter sayfalarını katlayıp sert yapıp sevmediğim kişilerin ayakkabılarının içine atardım. Ayakları acısın diye.
Yazım da çok kötüydü. Hepsine 7 güüüün öleceksiiiin falan yazardım. O zaman böyle bir filmler vardı.
Dert etmeyin, inanmayın böyle saçma şeylere zanaaa, Bugüne kadar bütün ruhani varlık, Bloody Mary ve bu tarz metaları denedim.
Hala hayattayım aklım da başımda, basiretim de bağlanmadı :)

Belki benim yaptığım gibidir.
Hmm olabilir bak bana da öleceksin diye mesajlar geliyordu korkutmak için

Eeklemeye calisiyorum
2016-02-01 12.17.00.webp

Back
X