Bu nedir?????????????

ffilizz

<3 MUCİZEMİ İSTİYORUM <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
161
2
96
Diğer
testte tek çizgi gayet koyu renkli çıktı. Saatler sonra 2. Bir incecik silik mi silik çizgi daha çıkmış. Ikisinin arasındada kırmızı nokta çıkmış. Bu ne şimdi ben anlamadım. Bi daha test yaptım onda öyle bişe yok. Ama kafam takıldı öbürü niye öyle oldu.ümitlensemmi bilemedim :(

benimde bekleyince çıkmıştı belki hamile olabilrsin canımmm bendede ilk birşey çıkmadı bir zaman sonra yanına silik bir çizgi çıktı hamilesin deiler sağlık ocağına gittim gösterdim testi tamam dedi tekrar yaptığında çıkmadımı biraz daha bekle yine yap çıkar belki canımmm

benimde bekleyince çıkmıştı belki hamile olabilrsin canımmm bendede ilk birşey çıkmadı bir zaman sonra yanına silik bir çizgi çıktı hamilesin deiler sağlık ocağına gittim gösterdim testi tamam dedi tekrar yaptığında çıkmadımı biraz daha bekle yine yap çıkar belki canımmm
yok cnm 2. yi yaptığımda tek çizgi var başka bişe yok :( acaba o zaman bi damla fazlamı gittide öyle oldu .ne biliyim ümitlenmemek için herşeyi yapıyom :((( hayal kırıklığı kötü oluyo çünkü :((

Back
X