• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nerden cıktı yarabbım ya

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kızlar 4 haftalık gebeyım.. kanda teyıt ettım ama bayrm nedenıyle doktor yok henuz derdım vucudumda olusan seyler resmını koyucam aynı boyle bayramdan once bı doktor rosea demıstı gebe oldugumu bılmıydum ama gebe olabılırım dedım ılacvermedı bu kadarda yaygın degıldı resmını netten koycam vucudum aynen boyle oldu adı ROSEA hastalıgı gebelıkte zararı var mı yok mu yasayan bılen var mı hamıleyım karnım bundan dolu cıldırıcam doktor da yok pıyasada..ay resımde yok ınternete bakarmısınız resmıne

bende var ondan bebeğe zararı olmaz çok tahriş olmadığında kaşıntı da yapmıyor....ama yine de bi dr görün..

rosea hastalığı döküntüleri birkaç aya geçermiş
ilaç verilmese de birkaç aya geçermiş

netde bakdim 1 ay surmeyen geçiici deri hastaligi diyor
gebelikde ilgiisni bilmiyorum ilk defa duydum

geçmis olsun

bunun tipik özelliğinin kuyruk sokumunda ters çam şeklinde olması ve halka şeklinde olmasıydı...dr öyle söylemişti......sıkıntılı zamanlarımda bacak araları sırt kol içlerinde çıkmıştı büyük büyük şükür şimdi azaldı 1-2 yerimde var ve çok küçük fındık kadar ....stresten uzak dur...benmkini stres tetiklemişti...

Netten kimse ne rahatsızlığınızı anlayabilir ne ilaç verebilir ne de öneri yapabilir.

Back
X