• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Neydi Simdi Acil Yardim Kizlar

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
96
Fransa
BEN NORMALDE ILACLARLA ADETLENEBILIYORDUM SANIRIM PKOS VAR BENDE VE ILACLARI BIRAKTIM SIMDI TAMAMEN BITKISEL KARISIMLARLA ADETLENEBILIYORUM BUNU BILENLER BILIR BU AY NORMALINDEN 10 GUN GEC OLDU BEN NORMAL DEDIM KENDI KENDIME AMA SORUN OLAN SU ADETLIYKKEN HATTA ADETIMIN 3 GUNUYDU GECELEYIN KARNIM AGRIDI BIRAZ NORMALDE HIC AGRIMAZ AFEDERSINIZ YANI SOLEMEK ISTEMEM AMA NE YAPAYIM COK MERAK ETTIM TUALETTEN KOCAMAN BIR ET PARCASI GORDUM SOK OLDUM O KADAR BUYUKTUKI NERDEN CIKTI BU DEDIM BEN DOGUM YAPMIS BIR INSAN DEGILIM HENUZ HIC HAMILE KALAMADIM YANI BOLE KOCAMAN ET PARCASIDA ILK KEZ OLDU BENDE SIZDE VARMI HIC OLAN TIRSTIM O GUN :bbo:

rahim içi bebek olma ihtimaline karşı kalınlaşıo daha sora o iç tabaka adetle atılıo bu o olabilir. bu bir ihtimal ama eğer çok endişe ediyorsan doktora gidebilirsin

saolun tesekkur ederim kizlar bende cok sasirdim baktigimda sifonu cekmistim ama sok oldum gorunce bitkilerden olabilirmi acaba hani ne var ne yok sokuyor ictiklerim adetide sokuyor anlamadim ne diye ama dusuk ole olmaz dime dusuk yapmis olamam heralde o okadar kolay olmaz sanirim

anlayamadim kizlar cok saolun dusuk olsa kananmam mi olurdu ama zaten adetliydim yani muhtemelen kanamada olsa adetlendim sanirdim yani anlamazdim hicte ole bisey olmamisti shoksheker dusuk olabilirmi diyosun cok uzulurum ya oleyse eger ama hiic ole olmamistimda sasirdim gercekten cok buyuktu ve uzundu kalindi anlayamadim ben yurtdisindayim drlar simdi ha deyincede solemezler burdakiler bole cok arastirirlar lakin biseyde bulamazlar buna eminim

anlayamadim kizlar cok saolun dusuk olsa kananmam mi olurdu ama zaten adetliydim yani muhtemelen kanamada olsa adetlendim sanirdim yani anlamazdim hicte ole bisey olmamisti shoksheker dusuk olabilirmi diyosun cok uzulurum ya oleyse eger ama hiic ole olmamistimda sasirdim gercekten cok buyuktu ve uzundu kalindi anlayamadim ben yurtdisindayim drlar simdi ha deyincede solemezler burdakiler bole cok arastirirlar lakin biseyde bulamazlar buna eminim

pardon canım.adetli olduğunu bilmiyordum.sen iyisi bi doktoro git durumu anlat.o sana bi cvp verir.içinde rahat olur..

canım bence de bir doktora git ara ara çoğu kadında parça gelir adet zamanında demişti doktorum ama senin anlattığına göre çok büüykmüş böyle şeyler ihmale gelmez bi git canım

Bakalim Eger Rahatsizlik Duyarsam Eya Birdaha Ole Oursa Gidicem Ama Suda Var Adacayi Iciyorum Onun Icinde De Cok Ostrojen Var Oda Rahim Tabakasini Falan Kalinlastiriyor Hamilelik Icin Belki Ondan Olabilir Cunku Ilacsiz Adetlenemeyen Ben Bir Anda Bole Hormonlar Duzenlenince Ne Yapacagini Sasirdi Buyuk Ihtimallen Kizlar Cok Saolun

bende de oldu canim hemde bi adet doneminde 7 8 kere doktora gittim rahim kis var dedio.allaha sukur ilac bili kullanmama gerek kalmadan gecti...sende korkma bi an once git icini rahatlat

canım çok geçmiş olsun öncelikle... nacizane benim fikrim et parçası sandığın şey rahim içinde kan birikip pıthılaşmış olabilir, onu atmış olabilirsin ki bunu daha önce bi kaç kez bende yaşadım... tekrar geçmiş olsun... a.s.

canım bende her ay düzenli adet oluyorum çok sancım oluyo ama hiç gününden şaşmıyo anck her seferinde benden senin anlattıgın kadar büyük olmasada büyük sanılabilecek et parçası geliyor bence çok büyütülcek bişey deilyani ben normal die biliyorum ama ne olur ne olmaz bizde nolmaldir ama belki seninki sorundn ötürü öledir adet göremedgini yazmışsın bencede bi doktora git hiç deilse danış soru sor duruma göre gider tahlil yaptırırsn ihmale gelmez allah korusun :nazar:

saolun arkadaslar dr gittim bu konuyla ilgili herseyi normalmis ama ben neden adetlenemiyorum anlamadim hersey normal deyip geri gonderdiler turkiye deki dr demisti yumurtalarin gelismiyor kucuk kucuk kalmislar demisti burda dr lar yapacak bisey bulamadi dpgum kontrol hapi verdi ki sanirim ben polokistik overim sonra ben istemedim dogum kontrol hapi aslinda 1 ay kullandim ama korktum ustunde kullanirken sigara icmeyin kalp krizi yapar falan diyordu ee bende sigara icen bir insan ki kalbimde okadar guclu degil yani ufak bir sikintida hdemen sizlar icmedim korkuma bitkisel tedavi ile buldum caresini bencede vucudum bu kadar normal degerlere alisik degil o yuzden oldu yada onun bir ay oncesi dogum kontrol hapi kullanmistim ya onun etkisiyle olmus olabilir sonucta amac tum hormolarin dengelenmesiyse hayit tohumuda bu gorevi goruyor ve kalbede yararli ben onu kullaniyorum ancak Allah a sukur duzeldi sizede oneriyorum

Back
X