Bu neydi şimdi?

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
653
103
Merhaba hanımlar. 6 aydır gayet düzgün giden, ailesinin bildiği en başından beri niyetimizin ciddi olduğu bir ilişkim var. şu zamana kadar Allah var hiçbir şeyini görmedim. bugün kendisi uyumuştu ben ders çalıştığım için geç yatıyorum. Twitter hesabına bakayım dedim neler yazmış-ki çok nadir bakarım sosyal medya konusunda bir sıkıntı yapmam- gözüme bir rt ilişti. "bir gün her şeyden vazgeçtiğimde çıkıp gelirsen naparım bilmiyorum." aynen bu cümle. benden 2 yıl önce biten 5 yıllık bir ilişkisi varmış ancak bahsi geçen kişi evli çocuğu vs var. ben anlamadım bu neydi şimdi? tamam güveniyorum gayet güzel ama neden böyle bir şey paylaşma ihtiyacı duydu. soracak olursa son zamanlarda da hiçbir sıkıntımız olmadı.🤷🏼‍♀️

Sen nerden biliyorsun evli olup cocugu oldugunu? anlarim iliskinin nekadar sürdügünü nezaman bittigini derde cocuk meselesine kadar nerden ve niye biliyorsun?

belki sevdiği romandan ya da şarkıdan bi söz vs o an hoşuna gitti. adamın rtsinden bilr mana aramak da ne bileyim?

Herşeyden bir mana çıkarmak çok anlamsız siz hiç sevdiğiniz bir söz paylaşmıyor musunuz hem aklında kalmış olsa da bitmiş gitmiş olduğunu kabul ediyor hayatına devam ediyordur bu sizi sevmediği anlamına gelmez ama bir yerlerde de başkasının yarası kalır

Salonun ortasında çıkarıp, tekini kaybettiği çorabına yönelik yazmıştır muhtemelen...Beniim aklıma ilk o geldi

Şiir gibi bir şey değil hoşuna gidip yazmış olamaz. Yani ben okuyunca hiç etkileyici gelmedi 🤨 boş laf yapmış işte rahat batmis. İşte sonra biz kadınlar karmaşık düşünüyoruz..
İki gün soğuk yapardım, iki gün de yavaslatilmis tripten 4 güne melankoli. Bu zaman içinde açıklamasına ikna oluyorsam bir hafta içinde normallesebilirim. Yani kafadan 1 hafta kayip

Back
X