• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neyı gosterır ?

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Dun dengesız sevgılım uyuzcanla bulustuk. bı ayrılıp barıstıgım ınsan. dun bulustugumuzda benı kıskandırıcak bısey yaptı. yanı soyledı. arkadası maca cagırmısta. buda benı kıskandırmak ıcın bıseyler soyledı . telefonu caldı. arayan avea ydı. alo askım naber falan dedı bu. bı kız aradı al sen konus dedı ben almadım cokta sınırlenmıstım . atesler puskuruyodum. cok bozulmustum. bu benım bozuldugumu gorunce bı kahkaha attı bı guldu . bı hosuna gıttı. cok hosuna gıttı. sızce bunu neyı gosterır ? kıskanılmak cok hosuna gıttı. sevdıgını gosterırmı ? bunun akabındee bırdee bu benım sıfremı cozmuş kızlar :(( ben ona yanlıslıkla bırı benı ne kadar ıstemez nefret ederse benı ceker baglanırım dedım :S demez olaydım.. kacanı kovalama sendromum var dedım. yanı kovalanmak ıstıyor !gırgırına gıt falan dedı yolda . gıtmıyorum dedım. gıtmee desem gıdersın dedı. bende evet dedım. of ben yandım bıttım :D bıde basak burcu erkegı karsımdakı .

böyle erkekler var malesef sen eline koz vermişsin o da seni istediği gibi yönlendireceğini düşünüyor. bundan kurtulmak için iplerin sizin elinizde olduğunu göstermelisiniz. umursamıyormuş gibi davranın kıskansanız bile belli etmeyin.

Sanırım tanıma aşamasındasınız birbirinizi..madem öyle söyledin bir dahaki görüşmenizde de söylediklerinin tam tersi düşünceleri savun,kafası karışsın...derse geçen başka söylüyordun şimdi başka.. düşüncelerimin yanlış olduguna karar verdim filan de..uğraştır biraz,seni çözmesine izin verme,bırak uğraşsın kafa yorsun ki hep onun aklında ol :34:

Son düzenleme:
ne zaman ve nasıl barıştınız merak ettim burda aylarca beraber sürünmüştük hatırladın mı döner mi dönmez mi diye...:49: demek barıştınız canım çok sevindim anlatsana bi detaylı nasıl oldu olay..bak dönmez diyodun dönmüş..:27:

ne zaman ve nasıl barıştınız merak ettim burda aylarca beraber sürünmüştük hatırladın mı döner mi dönmez mi diye...:49: demek barıştınız canım çok sevindim anlatsana bi detaylı nasıl oldu olay..bak dönmez diyodun dönmüş..:27:

barısmıstık.. ama yıne bıttı.. neyse ya benı bosver senın ne var ne yok dondumu senınkı :)

yook.biz de tamamen bitirdik zaten en son konuşmamızda artık tamamen umudum bitti..artık olmaz yani:6:

ama boşver hayırlısı diyelim sizinki niye bitti gene ya

oldugu kadar, olmadıgı kader be canım.. napalım. olmadı. ben cok cabaladım, son damlasına kadar cabaladım ama beyefendının bır tarafı tavan yaptı. ben bılıyorumkı o benım degerımı anlıycak.. :)

tatlım sanırım bu burcun erkekleri kendisine ilgi gösterilmesine bayılıyor.. hep karşındakinden bekliyor birşeyleri. anladığım kadarıyla siz şimdi ayrılmışsınız.. benim düşüncem sen ararsan onu sevdiğini belli edersen sana geri dönebilir. ama sen aramazsan o da aramıycaktır diye düşünüyorum..

seni oyuncak yerine koymuş sanki oynadıkça eğlenip gülüyor
afedersin ama bana böyle geldi durum:32:

tatlım sanırım bu burcun erkekleri kendisine ilgi gösterilmesine bayılıyor.. hep karşındakinden bekliyor birşeyleri. anladığım kadarıyla siz şimdi ayrılmışsınız.. benim düşüncem sen ararsan onu sevdiğini belli edersen sana geri dönebilir. ama sen aramazsan o da aramıycaktır diye düşünüyorum..

ben sonuna kadar dayandım pes etmedım. ama demekkı artık onda bıtmış sevgı fala 15 gundur mesaj atmıyorum.daha da atmıcam.. bızım kaderımız bır degılmış

:) hiç belli olmaz :) peşinden koşmamakta kararlı olduğunu anlayınca bu sefer belki de o msj atar arar seni.. aranızdakileri tam olarak yazmamışsın bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sen elinden geleni yapmışsın şimdiye kadar. o da değerini biliyodur eminim ki.. gösterir mi göstermez mi bilemem ama inşallah herşey dilediğin gibi olur tatlım benim..

ben sonuna kadar dayandım pes etmedım. ama demekkı artık onda bıtmış sevgı fala 15 gundur mesaj atmıyorum.daha da atmıcam.. bızım kaderımız bır degılmış

Bu adam seni parmağında oynatır
Akıllı adam , hakediyorsunda
Biraz aklını kullan , geri çek kendini
Kedi fare oynuna dönmesin bu

yaşlar ufak galiba. böyle şeyler olabiliyor evet :)

onbeş güne takılma bakarsın barışırsınız ama biraz olgun davranmaya çalışırsanız çok iyi olur. ona da bunu öğretebilirseniz. yani ne demek aveayı aşkım vs diye kıskandırmak. komik desen değil, şirin desen değil.

çok dert etmeyin bir de ayrılığı. daha neler göreceksiniz. ne iyi aşklar yaşayacaksınız. gençlikte zevk almaya bakın.

:) hiç belli olmaz :) peşinden koşmamakta kararlı olduğunu anlayınca bu sefer belki de o msj atar arar seni.. aranızdakileri tam olarak yazmamışsın bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sen elinden geleni yapmışsın şimdiye kadar. o da değerini biliyodur eminim ki.. gösterir mi göstermez mi bilemem ama inşallah herşey dilediğin gibi olur tatlım benim..

yok hıc aramıyorum sormuyorum facedende sılmıstım zaten. sılındıgını gorunce engellemıs beyefendıı . yılbasımıda kutlamadı. gelmez artık. bulacak bırını . baskalarıyla evlenıcek.... unuttu benı unuttu.. :(((

princesss

yaşlar ufak galiba. böyle şeyler olabiliyor evet :)

onbeş güne takılma bakarsın barışırsınız ama biraz olgun davranmaya çalışırsanız çok iyi olur. ona da bunu öğretebilirseniz. yani ne demek aveayı aşkım vs diye kıskandırmak. komik desen değil, şirin desen değil.

çok dert etmeyin bir de ayrılığı. daha neler göreceksiniz. ne iyi aşklar yaşayacaksınız. gençlikte zevk almaya bakın.

yok artık oluru kalmadı bu ışın. gelmez artık

Back
X