• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nişan mı kızlar acil?(Resimli)

senemsls

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
1.056
379
43
26
Kızlar 33+3 üm bugün 2.kez bu şekilde geliyor kan vs yok ama renksiz şeffaf sümüksü yapıda ayrıca çamaşırımda ıslanmış bu nişan olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_2970.webp
    IMG_2970.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 68
Nişan nasıl olur bilmiyorum ama bu normal akıntı sanki siz takip edin yinede
Teşekkür ederim yorum için umarım öyledir henüz çok erken ama normal akıntımdan çok daha farklı çok daha yoğun o şüpheye düşürüyor

Enfeksiyonda olabilir en yakın zamanda bir doktorunuza görünün
Enfeksiyon belirtisi yok zaten geçen hafta gitmiştim herşey normaldi ama bilemedim pazartesi kontrolüm var doktoru şimdiden arasam sorsam mı kararsız kaldım

Kızlar 33+3 üm bugün 2.kez bu şekilde geliyor kan vs yok ama renksiz şeffaf sümüksü yapıda ayrıca çamaşırımda ıslanmış bu nişan olabilir mi?
Bu enfeksiyondan kaynaklı diye biliyorum bende nişan bildiğiniz kahverengi kanama gibi

Nisan değil canım bu merak etme, doğum yaklaştıkça akıntı çok artar, bundan sonra böyle akıntılar çok görürsün, rengi enfeksiyonlu gibi, bı idrar tahliliyle çözülür, hayırlısıyla vaktinde saatinde kavuşursunuz inşallah

Nişan bu denk değil canım pembe ve kırmızımsı oluyor bu enfeksiyon bol su tüket inşallah
Nisan değil canım bu merak etme, doğum yaklaştıkça akıntı çok artar, bundan sonra böyle akıntılar çok görürsün, rengi enfeksiyonlu gibi, bı idrar tahliliyle çözülür, hayırlısıyla vaktinde saatinde kavuşursunuz inşallah
Teşekkür ederimm ❤️🙏🙏

Back
X