Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu ?Kızlar 33+3 üm bugün 2.kez bu şekilde geliyor kan vs yok ama renksiz şeffaf sümüksü yapıda ayrıca çamaşırımda ıslanmış bu nişan olabilir mi?
Teşekkür ederim yorum için umarım öyledir henüz çok erken ama normal akıntımdan çok daha farklı çok daha yoğun o şüpheye düşürüyorNişan nasıl olur bilmiyorum ama bu normal akıntı sanki siz takip edin yinede
Teşekkür ederim yorum için umarım öyledir henüz çok erken ama normal akıntımdan çok daha farklı çok daha yoğun o şüpheye düşürüyor
Enfeksiyon belirtisi yok zaten geçen hafta gitmiştim herşey normaldi ama bilemedim pazartesi kontrolüm var doktoru şimdiden arasam sorsam mı kararsız kaldımEnfeksiyonda olabilir en yakın zamanda bir doktorunuza görünün
Bu enfeksiyondan kaynaklı diye biliyorum bende nişan bildiğiniz kahverengi kanama gibiKızlar 33+3 üm bugün 2.kez bu şekilde geliyor kan vs yok ama renksiz şeffaf sümüksü yapıda ayrıca çamaşırımda ıslanmış bu nişan olabilir mi?
Enfeksiyon olabilir siz tekrar bir tahlil verin benceEnfeksiyon belirtisi yok zaten geçen hafta gitmiştim herşey normaldi ama bilemedim pazartesi kontrolüm var doktoru şimdiden arasam sorsam mı kararsız kaldım
Nişan bu denk değil canım pembe ve kırmızımsı oluyor bu enfeksiyon bol su tüket inşallahKızlar 33+3 üm bugün 2.kez bu şekilde geliyor kan vs yok ama renksiz şeffaf sümüksü yapıda ayrıca çamaşırımda ıslanmış bu nişan olabilir mi?
Nişan bu denk değil canım pembe ve kırmızımsı oluyor bu enfeksiyon bol su tüket inşallah
Teşekkür ederimmNisan değil canım bu merak etme, doğum yaklaştıkça akıntı çok artar, bundan sonra böyle akıntılar çok görürsün, rengi enfeksiyonlu gibi, bı idrar tahliliyle çözülür, hayırlısıyla vaktinde saatinde kavuşursunuz inşallah