bu öğretmenle ne yapcam demiştim ama

setenaysetenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
2.269
1.653
53
43
Kızlar başlıkta dediğim gibi bir konu acmistim.okuldan bir bayan öğretmenin beni hep huzursuz ettiğini ,durmadan çocuk gibi saçımi cekip ittiğini,benden güzelsin sevmiyorum seni deyip durduğunu yazmıştım.konuyu merak edenler bakabilir de ,ben şuan çok huzursuz oldum.ilk başta ben de onun gibi davranmayı denedim o da bana o şekilde davranmayı kesmişti sonra da doğru duzgun selam vermeyip görmezden gelmeye başlamıştım.tavrimi hissettirmistim.gecen hocalar x hocaya ne zaman gitcez falan dediler.Ben de ne oldu dedim baya hasta amelyat oldu yeniden ameliyat olcak dediler.zaten hastaymış ciğerinin biri yokmuş.herkes baya üzüldüğünü söylüyordu falan.hatta bugün samimi olduğum bir hoca maalesef 2 -3 yıl yasayabilirmis dedi.baya üzüldüm ya ,bir de tavırlı gibi davrandim diye d pişman oldum.ne bileyim belki dertli bir insan olunca belki böyle herşeyi sakaya umursamazlığa vuruyordu.n e bileyim kendimi kötü hissettim kızlar ya , gidicem geçmiş olsuna da.bir de o kadar şey soyledim burda

Durumunuzu anlıyorum ama hastalığının olması öyle patavatsız davranmasına ve kıskançlık yapmasına neden olmamalıydı açıkçası. Eğer hastalığı psikolojisini bozduysa terapi görmeliydi ayrıca da sizin huzurunuzu niye kaçırıyor ki bakın siz gene onun için pişman oldunuz ama tam tersi olsa o pişman olmazdı bile buna eminim oh ettiğini buldu tarzı şeyler bile derdi....

Durumunuzu anlıyorum ama hastalığının olması öyle patavatsız davranmasına ve kıskançlık yapmasına neden olmamalıydı açıkçası. Eğer hastalığı psikolojisini bozduysa terapi görmeliydi ayrıca da sizin huzurunuzu niye kaçırıyor ki bakın siz gene onun için pişman oldunuz ama tam tersi olsa o pişman olmazdı bile buna eminim oh ettiğini buldu tarzı şeyler bile derdi....
Ne bileyim der miydi onu bilmiyorum da insan kendi kendine pişman oluyor iste

Vicdanen rahatsiz olmamalisiniz bu konuda. Açıkçası cok basit insanlarin yapacağı seviyesiz davranislardi bahsettikleriniz..
Allah sifa versin deyip gecin. onun yaptığı basitlikler hastalığıni degil karakterini yansıtır

hastalığını bahane edip başkalarının huzurunu bozmamalıydı. sen yine de geçmiş olsuna gidersin ama pek muhabbete grmezsin bence. yani böyle bir durumda ben öyle yapardım sanırım.

Vicdanen rahatsiz olmamalisiniz bu konuda. Açıkçası cok basit insanlarin yapacağı seviyesiz davranislardi bahsettikleriniz..
Allah sifa versin deyip gecin. onun yaptığı basitlikler hastalığıni degil karakterini yansıtır

Yazık etmişsiniz. Allah o kişiye şifa versin. Kesinlikle gidin. Ölüm bu kolay mı?

hastalığını bahane edip başkalarının huzurunu bozmamalıydı. sen yine de geçmiş olsuna gidersin ama pek muhabbete grmezsin bence. yani böyle bir durumda ben öyle yapardım sanırım.
kızlar işte bunu duyunca acaba o yaptıkları kotu niyetle değildi de böyle hep sakaya mi vuruyordu ki herşeyi diye dusundum ona kötü oldum

Ben konunuzu hatirliyorum. Gidin tabi ki hasta ziyareti cok onemlidir. Burda konusulanlari sadece bizler biliyoruz. Bu hastaligi etrafca bilinen bir sey miydi bunu merak ettim ben, sizin anlattiklariniza gore etrafinda kimse olmamasi gerekti cunku. Insanlar idare mi ediyordu acaba.

O hanımın yaşadığı kolay bisey değil. O psikoloji de. Bence artk davranışlarını dert edip tavır almayın. Gidin güler yüzlü davranın bence. Ben olsam ben de vucdan azabı cekerdin

Back
X