- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Ne bileyim der miydi onu bilmiyorum da insan kendi kendine pişman oluyor isteDurumunuzu anlıyorum ama hastalığının olması öyle patavatsız davranmasına ve kıskançlık yapmasına neden olmamalıydı açıkçası. Eğer hastalığı psikolojisini bozduysa terapi görmeliydi ayrıca da sizin huzurunuzu niye kaçırıyor ki bakın siz gene onun için pişman oldunuz ama tam tersi olsa o pişman olmazdı bile buna eminim oh ettiğini buldu tarzı şeyler bile derdi....
Vicdanen rahatsiz olmamalisiniz bu konuda. Açıkçası cok basit insanlarin yapacağı seviyesiz davranislardi bahsettikleriniz..
Allah sifa versin deyip gecin. onun yaptığı basitlikler hastalığıni degil karakterini yansıtır
Yazık etmişsiniz. Allah o kişiye şifa versin. Kesinlikle gidin. Ölüm bu kolay mı?
kızlar işte bunu duyunca acaba o yaptıkları kotu niyetle değildi de böyle hep sakaya mi vuruyordu ki herşeyi diye dusundum ona kötü oldumhastalığını bahane edip başkalarının huzurunu bozmamalıydı. sen yine de geçmiş olsuna gidersin ama pek muhabbete grmezsin bence. yani böyle bir durumda ben öyle yapardım sanırım.
kendini çok sorumlu tutmana gerek yok bence. insani görevini yaparsın.kızlar işte bunu duyunca acaba o yaptıkları kotu niyetle değildi de böyle hep sakaya mi vuruyordu ki herşeyi diye dusundum ona kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?