Bu olanlar beni korkutuyor..

RickandMorty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
3.010
8.197
158
28
öncelikle merhaba arkadaşlar.. Konuyu siyasete döndürmeden size derdimi yani korkumu anlatmak istiyorum.

Gereksiz bi korku ama bi endişe var işte içimde atamıyorum. Ben bu sene üniversite 2. Sınıfa geçtim. Malesef ki kendime uygun dersane bulamadığım ve bu cemaat dersanesi en iyi başarı sağlayan dersane gibi geldiği için 11 ve 12. Sınıfta cemaat dersanesine gitmiştim. (Gitmez olaymışım o ayrı) Ancak dersaneye gitmek dışında ne bi sohbet ne bi faaliyete katılmadım. Etüt ders dışı bir şey hiç olmadı yani. Çağırdılarsa da babam izin vermediğinden hiç düşünmedim bile. Çok çalıştım zaten başka bişeyle uğraşmadım.

Sonrasında da tamamen irtibatı kestim onlarla.

Şimdi ya beni de cemaat dersanesinden kazandım diye üniversiteden atarlarsa filan diye düşünüyorum, çok saçma ama ne bileyim insan korkuyor işte.. Kurunun yanında yaşın da yanmasından..

Sizce olur mu böyle bişey?

Ben ufak ağrılarımı sancılarımı bile daha şiddetli hissettim o dönemde Şu sıralar herkes böyle hissediyor.. Zannetmiyorum dershane yüzünden olacağını hani okul olsa bir nebze de..
O zaman kapatılan ünv öğrenciler yandı...

Yanlis yere yazmissiniz.

Yanlış değilde eksik olmuş, whatsappa yazarken cevaplaya bastım düzelttim sonra.. :KK70:

Bu arada benim arkadaşımın abiside polis okulundan alındı geçen sene canım. Hazırlanıp tekrar sınava girecek dedi arkadaşım dediğin gibi olsa hiçbir şey yapamayacak falan derdi en azından. Seninki çok çok düşük ihtimal canını sıkma..

Bence olmaz şahit olduklarıma göre atılanlar bankalarına para yatırmış ve sendıkalarına uye olmuş hala da toplantılarına katılmış ınsanlar ki senin herhangi bir bagın yok onlarla kafanı takma yani.

öncelikle merhaba arkadaşlar.. Konuyu siyasete döndürmeden size derdimi yani korkumu anlatmak istiyorum.

Gereksiz bi korku ama bi endişe var işte içimde atamıyorum. Ben bu sene üniversite 2. Sınıfa geçtim. Malesef ki kendime uygun dersane bulamadığım ve bu cemaat dersanesi en iyi başarı sağlayan dersane gibi geldiği için 11 ve 12. Sınıfta cemaat dersanesine gitmiştim. (Gitmez olaymışım o ayrı) Ancak dersaneye gitmek dışında ne bi sohbet ne bi faaliyete katılmadım. Etüt ders dışı bir şey hiç olmadı yani. Çağırdılarsa da babam izin vermediğinden hiç düşünmedim bile. Çok çalıştım zaten başka bişeyle uğraşmadım.

Şimdi ya beni de cemaat dersanesinden kazandım diye üniversiteden atarlarsa filan diye düşünüyorum, çok saçma ama ne bileyim insan korkuyor işte.. Kurunun yanında yaşın da yanmasından..

Hayır elbette olmaz. Çoğu insan gitti zaten bir şekilde. Ülkenin yarısından fazlası gitmiştir. içini rahat tut :)

Teşekkürler arkadaşlar iyi hissettim bi nebze. Zaten büyük bi pişmanlık var bu denli hain olduklarını bilememişim

Onca yetimin, fakirin, çalışkan öğrencinin hakkı yendiki simdi ilahi adalet tecelli ediyor...Hicbirine gram acimiyorum..hak edenler bundan sonra hakettikleri yerlere atanacaklar.

Ülkenin yarısının kendisi arkadaşı akrabası sebebiyle onlarla bir alakası çıkar. Zaten milyonlarca kişi onların dersanesine gitti. Aktif olarak görüşülüp görüşülmediğini inceliyorlar diye biliyorum. Yoksa kimse iş bulamaz artık. Bence rahat ol bişey çıkmaz

abartma senin gibi olan milyonlarca kisi var, zaten kucuk sehirlerde onlarin dershaneleri en iyileri olurdu eskiden simdi nasil bilmiyorum bilerek oyle yapiyorlardi ki basari ogrencileri ve daha cok ogrenci cekmek icin. Sonra meyilli olanlari kandirdilar ablalarla abilerle, meyilli olmayanlar senin gibi uzak durdu.

Merak etme sen..

abartma senin gibi olan milyonlarca kisi var, zaten kucuk sehirlerde onlarin dershaneleri en iyileri olurdu eskiden simdi nasil bilmiyorum bilerek oyle yapiyorlardi ki basari ogrencileri ve daha cok ogrenci cekmek icin. Sonra meyilli olanlari kandirdilar ablalarla abilerle, meyilli olmayanlar senin gibi uzak durdu.

Merak etme sen..

Sağolun cevabınız için, ben de sizin gibi düşünüyorum çok insan mecburiyetten gitti dersanelerine

Sacmalama ne alakasi var turkiyenin yarisi uniden atilir bu mantiga gore hem o kurumun unileri kapatildi ve ogrencileri de baska okullara gecis yapiyor. Yani atilman imkansizz.

Cemaat, feytullah, rte hepsi ayni bence, hepsi ihanet kokuyo, milletin hakini yiyor.. bunlar zamaninda can cigerdi noldu ?. Olan masum insanlara oluyor iste.. siyaset ve din ayri tutulmali yoksa aksi takdirde tehlikeli olabiliyor, ornegini 15 temmuz gecesi yasadik zaten.. Mune Mune

Back
X