30Kaç yasındasın
Baslarda hissediyordum.Ama su an emin degilim.En son tatile gitmişsin nasil gecti filan diye sordu.Ben de anlattım biraz. Sonra kendisi de bir yerlere gidecekmis.Ben de tatil donusu cok hastalandim dedim.covid 19 dan cok korktum filan dedim.Bence sen benim yaotigimi yaoma diye onwride bulundum.O da gecmis olsun filan yazmis sadece.Ama kendisi ile su an aramizda kilometreler var.Ama yazin bu taraflara gelme fikri fulan vardi.Istanbulu seviyormus .Gwlmek istiyorum filan demisti.(Pandemo surecinde ailemin yaninda Istanbuldayim)Ustu kapali gezdirmemi istemisti.Tatlım kadınlar sevilip sevilmediğini hisseder, hastayım de bakalım gelecek mi
Baslarda hissediyordum.Ama su an emin degilim.En son tatile gitmişsin nasil gecti filan diye sordu.Ben de anlattım biraz. Sonra kendisi de bir yerlere gidecekmis.Ben de tatil donusu cok hastalandim dedim.covid 19 dan cok korktum filan dedim.Bence sen benim yaotigimi yaoma diye onwride bulundum.O da gecmis olsun filan yazmis sadece.Ama kendisi ile su an aramizda kilometreler var.Ama yazin bu taraflara gelme fikri fulan vardi.Istanbulu seviyormus .Gwlmek istiyorum filan demisti.(Pandemo surecinde ailemin yaninda Istanbuldayim)Ustu kapali gezdirmemi istemisti.
Gelmez kovid zamanı bu plan işlemezTatlım kadınlar sevilip sevilmediğini hisseder, hastayım de bakalım gelecek mi
Alla ben bugün beni beğenen birine dedim ilaç alım getirim dediGelmez kovid zamanı bu plan işlemez
O aşkından ölüyomuş ne beğenmesiAlla ben bugün beni beğenen birine dedim ilaç alım getirim dedi
Bununda mesleği berberO aşkından ölüyomuş ne beğenmesi
Yeni nesil berberse çok kazanırsınızBununda mesleği berber
Memur istiyom
Bu arkadas benden 4 yas buyuk.Aslinda cok kibar birisiydi.Ama icimden gelmedi.Yakisikli da.Guzel de yaklasti.Sonra en son mesaj atinca da ilgimi cekti.Bi sans vereyim dedim.Hoslanir gibi de oldum.Yakisikli da bi cocuk.Ama ne kadar dogru yaptim bilmiyorum.Sanirsam ilgimi fark edince rahatladi.Veya egosu tatmin oldu ya da bunlarin hic biri.Bi yaştan sonra erkekler heyecanını kaybediyprlar sanırıö özellikle mesleği iyi olanlar
Eskortların ilgisine alakasına ve cazibesine alıioyorlar
En buluştuğum memur
Baya güzel olduğum halde yüzüme bile bakmadı
Ay dedi ben istesem sürüyle hergün evine çağıran var dedi
Bu eskortlar kadınlık gururunu hep harcadılar
Bu arada ikimiz de ayni yerde ogretmeniz.Bi yaştan sonra erkekler heyecanını kaybediyprlar sanırıö özellikle mesleği iyi olanlar
Eskortların ilgisine alakasına ve cazibesine alıioyorlar
En buluştuğum memur
Baya güzel olduğum halde yüzüme bile bakmadı
Ay dedi ben istesem sürüyle hergün evine çağıran var dedi
Bu eskortlar kadınlık gururunu hep harcadılar
Neden memur ??Bununda mesleği berber
Memur istiyom
Siz ne iş yapıyorsunuzBununda mesleği berber
Memur istiyom
Bu arkadas benden 4 yas buyuk.Aslinda cok kibar birisiydi.Ama icimden gelmedi.Yakisikli da.Guzel de yaklasti.Sonra en son mesaj atinca da ilgimi cekti.Bi sans vereyim dedim.Hoslanir gibi de oldum.Yakisikli da bi cocuk.Ama ne kadar dogru yaptim bilmiyorum.Sanirsam ilgimi fark edince rahatladi.Veya egosu tatmin oldu ya da bunlarin hic biri.
Bekledim .O bana yazdı zaten.Ya yanlış anlamadım ben olayı değil mi ?
Siz önce başka biriyle mesajlaşıyordunuz karşılıklı,bu beyefendi de o sıralarda sizden hoşlanıyordu ama siz yüz vermediniz.Ve hepiniz aynı iş yerindesiniz.
Ee doğal olarak onu bırakıp direk ötekine dönerseniz insanlarda da ''beni yara bandı mı yapacak acaba'' düşüncesi olur ya da ''ne kararsızmış onu bırakıp hemen bana geldi'' diye kafalarda soru işareti oluşturursunuz.Biraz beklemeliydiniz bence diğerinden sonra,o sırada arkadaşlığınızı yakınlaştırırdınız bir şeyler daha doğal ilerlerdi.Şimdi iş yerinde de sizle bir önceki konuştuğunuz kişinin adını falan duyunca içine şüphe düşmüş de olabilir yani,şahsen ben oturup düşünürüm.
Bir önceki konustugum kisiyle sevgili degildik.Iki yakin arkadas gibiydik.Aramizda ciddi bir konusma gecmedi zaten ama samimiyetimiz farkli boyutlara gelince olmadi bir türlü. Duygusal konusmadik,ya da o bana teklif etmedi.Olsaydi arkadasliktan dogan bir iliski olurdu .Kaldi ki olmadi.Zaten ortada bir sey yoktu ben de rahat davrandim.Bu kisi de su an bana arkadaşça yazıyor ama bu insan benim arkadasca yaklasimlarimi hic kabul etmedi.Cunku gercekten beni istedi.Aylar sonra tak diye bi mesaj gelince şaşırdım haliyle.Ve buna yordum.Mesajlar da aralikli olsa da duzenli olarak devam ediyor..Acaba mi dedim.Bekledim .O bana yazdı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?