Bu ortamdan,curcunadan koptum.

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.323
1.583
133
34
İnsanlar mı sorunlu ben mi anlamadim.Olaylari mi büyütüyorum yoksa olmasi gereken mi?
Calistigim yerde bana arkadasca yaklastigini dusundugum iki sene boyunca gercekten samimiyetine inandigim arkadasimin davranislarindaki degisiklikler beni farkli duygulara yönlendirdi. Sonra hoslaaya basladim.Onun da benden hoşlandığını hissettim.Aramizda somut bir sey olmadi,olamadi veya istemedik.sekteyw ugradik.Ayni yerde baska bi arkadasin bana hep duygulari vardi.Ve ilgisini hep belli etti.Ben istemeyonce de geri cekti.Bu iki yillik bir süreç. Hep yakistirilan bir cifttik ben onu gormek istemedim.Istedigim kisiden de cevap alamayinca da onun ilgisindeki kararliligi da gorunce hafiften yoneleyim dedim ama olmayacak .Cunku bu insanlar ve ben ayni ortamdayız. Konusuyoruz ,sohbet ediyoruz.Hepimiz de evlilik cagi gelmis insanlariz.
Arkadas mi olamadik,arkadas gozuyle mi bakamadilar bilmiyorum.Belli bir yasta olsam da oyle arayislarda insan degilim.adima karsilik veririm sadece.Bu insanlarin da yaklasimlarindaki samimiyet beni etkiledi.Ilki olmayinca ötekine yoneldim bence.
Arada somut bir sey olmayinca kendimce normal karsiladim.Fakatbu aralar bana ara ara mesaj atan arkadasin davranislarindaki kararsizligi gordum.Samimiywtsiz geldi.Yine yazar kesin ama bundan sirna ilgilenmeyecegim.
Benim bu hal ve hareketlerimde bir sorun var mi arkadaslar?Normal mi bu tarz durumlar?

Tatlım kadınlar sevilip sevilmediğini hisseder, hastayım de bakalım gelecek mi

Tatlım kadınlar sevilip sevilmediğini hisseder, hastayım de bakalım gelecek mi
Baslarda hissediyordum.Ama su an emin degilim.En son tatile gitmişsin nasil gecti filan diye sordu.Ben de anlattım biraz. Sonra kendisi de bir yerlere gidecekmis.Ben de tatil donusu cok hastalandim dedim.covid 19 dan cok korktum filan dedim.Bence sen benim yaotigimi yaoma diye onwride bulundum.O da gecmis olsun filan yazmis sadece.Ama kendisi ile su an aramizda kilometreler var.Ama yazin bu taraflara gelme fikri fulan vardi.Istanbulu seviyormus .Gwlmek istiyorum filan demisti.(Pandemo surecinde ailemin yaninda Istanbuldayim)Ustu kapali gezdirmemi istemisti.

Baslarda hissediyordum.Ama su an emin degilim.En son tatile gitmişsin nasil gecti filan diye sordu.Ben de anlattım biraz. Sonra kendisi de bir yerlere gidecekmis.Ben de tatil donusu cok hastalandim dedim.covid 19 dan cok korktum filan dedim.Bence sen benim yaotigimi yaoma diye onwride bulundum.O da gecmis olsun filan yazmis sadece.Ama kendisi ile su an aramizda kilometreler var.Ama yazin bu taraflara gelme fikri fulan vardi.Istanbulu seviyormus .Gwlmek istiyorum filan demisti.(Pandemo surecinde ailemin yaninda Istanbuldayim)Ustu kapali gezdirmemi istemisti.

Bi yaştan sonra erkekler heyecanını kaybediyprlar sanırıö özellikle mesleği iyi olanlar

Eskortların ilgisine alakasına ve cazibesine alıioyorlar

En buluştuğum memur

Baya güzel olduğum halde yüzüme bile bakmadı

Ay dedi ben istesem sürüyle hergün evine çağıran var dedi

Bu eskortlar kadınlık gururunu hep harcadılar

Bi yaştan sonra erkekler heyecanını kaybediyprlar sanırıö özellikle mesleği iyi olanlar

En buluştuğum memur

Bu arkadas benden 4 yas buyuk.Aslinda cok kibar birisiydi.Ama icimden gelmedi.Yakisikli da.Guzel de yaklasti.Sonra en son mesaj atinca da ilgimi cekti.Bi sans vereyim dedim.Hoslanir gibi de oldum.Yakisikli da bi cocuk.Ama ne kadar dogru yaptim bilmiyorum.Sanirsam ilgimi fark edince rahatladi.Veya egosu tatmin oldu ya da bunlarin hic biri.

En buluştuğum memur

Bu arada ikimiz de ayni yerde ogretmeniz.

Bu arkadas benden 4 yas buyuk.Aslinda cok kibar birisiydi.Ama icimden gelmedi.Yakisikli da.Guzel de yaklasti.Sonra en son mesaj atinca da ilgimi cekti.Bi sans vereyim dedim.Hoslanir gibi de oldum.Yakisikli da bi cocuk.Ama ne kadar dogru yaptim bilmiyorum.Sanirsam ilgimi fark edince rahatladi.Veya egosu tatmin oldu ya da bunlarin hic biri.

Ya yanlış anlamadım ben olayı değil mi ?
Siz önce başka biriyle mesajlaşıyordunuz karşılıklı,bu beyefendi de o sıralarda sizden hoşlanıyordu ama siz yüz vermediniz.Ve hepiniz aynı iş yerindesiniz.
Ee doğal olarak onu bırakıp direk ötekine dönerseniz insanlarda da ''beni yara bandı mı yapacak acaba'' düşüncesi olur ya da ''ne kararsızmış onu bırakıp hemen bana geldi'' diye kafalarda soru işareti oluşturursunuz.Biraz beklemeliydiniz bence diğerinden sonra,o sırada arkadaşlığınızı yakınlaştırırdınız bir şeyler daha doğal ilerlerdi.Şimdi iş yerinde de sizle bir önceki konuştuğunuz kişinin adını falan duyunca içine şüphe düşmüş de olabilir yani,şahsen ben oturup düşünürüm.

Ya yanlış anlamadım ben olayı değil mi ?
Siz önce başka biriyle mesajlaşıyordunuz karşılıklı,bu beyefendi de o sıralarda sizden hoşlanıyordu ama siz yüz vermediniz.Ve hepiniz aynı iş yerindesiniz.
Ee doğal olarak onu bırakıp direk ötekine dönerseniz insanlarda da ''beni yara bandı mı yapacak acaba'' düşüncesi olur ya da ''ne kararsızmış onu bırakıp hemen bana geldi'' diye kafalarda soru işareti oluşturursunuz.Biraz beklemeliydiniz bence diğerinden sonra,o sırada arkadaşlığınızı yakınlaştırırdınız bir şeyler daha doğal ilerlerdi.Şimdi iş yerinde de sizle bir önceki konuştuğunuz kişinin adını falan duyunca içine şüphe düşmüş de olabilir yani,şahsen ben oturup düşünürüm.
Bekledim .O bana yazdı zaten.

Bekledim .O bana yazdı zaten.
Bir önceki konustugum kisiyle sevgili degildik.Iki yakin arkadas gibiydik.Aramizda ciddi bir konusma gecmedi zaten ama samimiyetimiz farkli boyutlara gelince olmadi bir türlü. Duygusal konusmadik,ya da o bana teklif etmedi.Olsaydi arkadasliktan dogan bir iliski olurdu .Kaldi ki olmadi.Zaten ortada bir sey yoktu ben de rahat davrandim.Bu kisi de su an bana arkadaşça yazıyor ama bu insan benim arkadasca yaklasimlarimi hic kabul etmedi.Cunku gercekten beni istedi.Aylar sonra tak diye bi mesaj gelince şaşırdım haliyle.Ve buna yordum.Mesajlar da aralikli olsa da duzenli olarak devam ediyor..Acaba mi dedim.

Back
X