bu ovülasyon testimi yorumlar mısınız ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
arkadaşlar ayın 20sinde adetim bitti.24 ünden itibaren bu testi yaptım. bu silik çizgileri anlayamadım. yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• test2 (1).webp
    test2 (1).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 132
  • test2 (1).webp
    test2 (1).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 112
arkadaşlar ayın 20sinde adetim bitti.24 ünden itibaren bu testi yaptım. bu silik çizgileri anlayamadım. yardımcı olur musunuz lütfen
Çok fazla idrar damlatmissin sanırım bozuk gibi görünüyor

Ikıncı çizgi cıktı diye mi kafan karıstı acaba. Hormonlar mevcut oldugu ıcın o normal yumurtlama gününde iki çizgi aynı koyulukta olucak

Daha yumurta çatlamamış devam et gün aşırı ilişkiye de devam et yine.

Hayir 4 damla hepsinde. 4gunun hepsi de mi bozuk gorunuyor ??
Bir de tavsiyem damlatip en fazla 10 dk bekledikten sonra fotografini cek. Cunku durdukca koyulasmaya devam ediyor bunlar ve karsilastirirken kafani karistirir. Mesela 24unde yaptigin ta 4 gun oncesinin testi ve o ince çizgi sonradan biraz daha koyulasmistir eminim. Bende de ole oluyordu. Sen resmini cek sonra resimler arasinda kiyasalama yaparsin.

Ikıncı çizgi cıktı diye mi kafan karıstı acaba. Hormonlar mevcut oldugu ıcın o normal yumurtlama gününde iki çizgi aynı koyulukta olucak

evet özellikle 27 de biraz diğerlerine göre koyu çıktı tabi C harfi kadar değil ondan kafam karıstı

Bir de tavsiyem damlatip en fazla 10 dk bekledikten sonra fotografini cek. Cunku durdukca koyulasmaya devam ediyor bunlar ve karsilastirirken kafani karistirir. Mesela 24unde yaptigin ta 4 gun oncesinin testi ve o ince çizgi sonradan biraz daha koyulasmistir eminim. Bende de ole oluyordu. Sen resmini cek sonra resimler arasinda kiyasalama yaparsin.

10 dk sonrasının resimleri hatta daha sonrasının da ama bi değişiklik olmadı hala.

Back
X