Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla idrar damlatmissin sanırım bozuk gibi görünüyorarkadaşlar ayın 20sinde adetim bitti.24 ünden itibaren bu testi yaptım. bu silik çizgileri anlayamadım. yardımcı olur musunuz lütfen
Hayir 4 damla hepsinde. 4gunun hepsi de mi bozuk gorunuyor ??Çok fazla idrar damlatmissin sanırım bozuk gibi görünüyor
25-26 bozuk diğerlerinde ise daha çatlama olmamisHayir 4 damla hepsinde. 4gunun hepsi de mi bozuk gorunuyor ??
Daha devam et canm. Ama 4 damla cok fazla gelir tam net cikmaz boyle daginik olur. 2 damla yeterliHayir 4 damla hepsinde. 4gunun hepsi de mi bozuk gorunuyor ??
Bir de tavsiyem damlatip en fazla 10 dk bekledikten sonra fotografini cek. Cunku durdukca koyulasmaya devam ediyor bunlar ve karsilastirirken kafani karistirir. Mesela 24unde yaptigin ta 4 gun oncesinin testi ve o ince çizgi sonradan biraz daha koyulasmistir eminim. Bende de ole oluyordu. Sen resmini cek sonra resimler arasinda kiyasalama yaparsin.Hayir 4 damla hepsinde. 4gunun hepsi de mi bozuk gorunuyor ??
Ikıncı çizgi cıktı diye mi kafan karıstı acaba. Hormonlar mevcut oldugu ıcın o normal yumurtlama gününde iki çizgi aynı koyulukta olucak
Ikıncı çizgi cıktı diye mi kafan karıstı acaba. Hormonlar mevcut oldugu ıcın o normal yumurtlama gününde iki çizgi aynı koyulukta olucak
Bir de tavsiyem damlatip en fazla 10 dk bekledikten sonra fotografini cek. Cunku durdukca koyulasmaya devam ediyor bunlar ve karsilastirirken kafani karistirir. Mesela 24unde yaptigin ta 4 gun oncesinin testi ve o ince çizgi sonradan biraz daha koyulasmistir eminim. Bende de ole oluyordu. Sen resmini cek sonra resimler arasinda kiyasalama yaparsin.