bu piskolojiden kurtulmam lazim, yardimmm!

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Merhaba kizlar.
Oncelikle herkeze iyi yillar diliyorum Allah hersey gonlunuzce versin.
Ben aslinda sansliyim cunku cok sevdigim bir esim var bebegim var.
Ailesyle aram cok ii degil ara sira normal gorusuyoruz.. Annemle durumlari biliyorsunuz ama genelinde ailemle gorusuyorum annem haric.

Ama gel gelelim okadar mutsuz ve negatif bir kisiligimki.
Butun gun cocugumla ilgileniyorum ve eski dizileri bakip duruyorum.. Suanda calismiyorum ama is ariyorum.
Hic canim giynip suslenmek istemiyor.. Eski bi dizi var onu 100 defa en basindan bakip duruyorum ezberledim ama hala bakiyorum.
Unlu annelere ozeniyorum ki benim evimde cok cok guzel ama hala yetmiyor. Daha ne istiyorum bilmiyorum ama gercekten kendi kendimi mutsuz ediyorum.
Canim yemek istemiyor ogluma esime yapabildigim kadar yapiyorum ama kendim abur cubur yiyorum cok inceyim.
Resmen nankorluk yapiyorum biliyorum ama kendime engel olamiyorum. Kizlar gercekten bu benim icin buyuk ve zor bir sorun.
Tavsiyelernize ihtiyacim var.

Aslinda degil yani calisiyor geldiginde yemek yiyp tv izliyoruz bazi borclarimiz var cok az suanda calismadigim icin fazlada biseyler yapamiyoruz ama evde guzel vakit geciriyoruz.
Her ailede oldugu gibi bizde tabiki sorunlar yasadik bazen tartisiyoruz ama genelinde iyiz yani.
Ben kendimi anlamadim.. Allahtan baska ne istiorumki

eski dizlere tekrar tekrar bakıyorsan boş zamanın çok demektir..
öncelikle uğraş bul kendine, negatif olduğunu düşünme,
kalk silkelen biraz,eşine güzel süprizler hazırla,çarşıya pazara biraz daha sık çıkmaya çalış,
arkadaş ortamını geliştir ve arkadaşlarınla sık sık görüş..

sevdiğin eşin ve bir tane bebğiniz var mutsuz olman için hiç bir neden yok öncelikle bunu düşün..

senın yerinde olmak isteyen tonlarca kişinin olduğunu düşün güzel bi yuvan seni seven eşin bebeğin var ! bnde o kadar takıntılı bi yapıya sahibimki eşimi haddinden fazla kıskanıp aldatılma korkusu yaşıyorum son günlerde bişi denedim ve faydasını çok gördüm ilk önce kalk üstüne başına çekidüzen ver ve herseyi olumlu düşün bugun mutlu olucam deme bn bugun mutluyum de kendine o hissi ver pencereni aç içeri mis gibi oksijen girsin hayata yeni bir adım at eşinide kendinide bebeğinide mutsuz etme

sıkılmışsın sen..
bi iş bulup çalışabilirsen aşarsın bu durumu...

kendini oyalayacak şeyler bulabilirsin..sürekli tv izlemek insanı yorar da aynı zamanda..boşuna aptal kutu dememişler..arkadaşlarınla buluş..eve davet et gündüz yada sen al çocuğunu git..bir kere böyle zincirlerini kırıp alışsan sonra gerçekten içinden gelir süslenmek de gezmek te..

canım annemle görüşmüyorum demişsin. bence bu mutsuz olman için yeterli bi sebep.

haklisiniz kizlar ama iste yerimden kalkmak istemiyorum sadece bebegim icin kalkiyorum hergun yarin sabah giynip suslenicem diyorum ama hic hic canim istemiyor.
surekli ünlülere özenip duruyorum deli olucak gibiyim gercekten cok kötü bir durum

çok güzel evim var bebeğim var sevdiğim eşim var demişsin,
onlara özeneceğine oturda haline şükret..

Öncelikle geçmiş olsun canım.. ama bu ruh halinden kurtulmak senin elinde..bence biraz meneviyatını geliştirsen için rahatlar.. bi abdest al namaz kıl ve durumuna şükret.. yuvana eşine bebeğine sahip olduğun için, sağlığının yerinde olduğu için vs. şükret.. sonra bi silkelen düşün canım.. senin özendğin o ünlü dediğin insanlar öyle kötü durumdaki..herşey ekranda göründüğü gibi değil..şov dünyası orası aldanma.. bak zayıfımda diyosun giyin güzelce..aldığn bi elbisenin üstüne yakışıyor olması bile bi şans senin için kilo vermek gibi bir sorunun yok buna bile sevineblirsin.. al bebeğini dışarı çık. bi parkta otur.. bi marketi gez. üç beş bişey al.. akşama güzel bi sofra kur.. eşini mutlu et epeydir yapmadınızsa bebişi birine bırakıp duygusal bi film izlemeye gidin..mutluluk elimizde gerçekten.. hayat, kendini bu şekılde üzecek kdar uzun değil unutma. senden daha kötü durumdaki insanları düşün..ne sıkıntılarla boğuşan.. bu yüzden şükret ve mutlu olmayı kendine öğret canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…