Bu reklam Türkiye'de olsa ne olurr ?

Gulpare

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
791
9
621
Diğer
adsz3qu2rl.jpg

3M (cam) firmasının kendini ıspatlamak amaçlı otobüs duraklarındaki reklamı..!!!
cam o kadar sağlammışki bunun içindeki paraların kırılıp alınması çok zormuş..
bu reklamı Türkiye ' de düşünemiyorum acaba insanlar reklam panosunun içindeki paraları almak için ne gibi bir çabada bulunurdu?

Valla biz bi şekilde alırız Baktık beceremedik camı söker eve götürürüz. O durak orda durmaz kardeşimsüprizzzzz

Biz ATM lerden ehliyetle para çekmeye çalışan bir milletin evlatlarıyızjeyyar (3 sene bankacılık yaptım nelerle karşılaştım anlatsam roman olur:Roflol::Roflol::Roflol:)Söker mi bize böyle reklamlar:Roflol::Roflol::Roflol:

:Roflol::Roflol::Roflol:polis 24 saat basinda nobet beklemek zorunda kalirdi cevik kuvvet de olabilir

Kaldirimi bile yerinden sökerdik..Adamlar duragi söküp götürüyolar..:))

Izmitte cok güzel duraklar yapiliyordu..Bir sabah bizim otobüs duragina bi indim durak yok..Yuh yanii..Durak calinirmi be kardesim??Nasil söktün onu ordan??:))

bu reklam türkiyede olsa ne olur?:dilcikar: o cam yerlebir olur,polis soygunu yapanı yakalar o durumdan istifade sonay da paraları kapar çaktırmadan kaçartatlicadiarzu:Roflol:(kafiyeli oldu beyaav):Roflol:

Back
X